Eşimle beraber olamıyoruz-olmuyoruz

Benim kaderimi yaşıyorsunuz resmen. Opusmek bile istemiyor dediniz ya eyvah dedim icimden. Kurban olduğum Allahım bu derdi kimseye vermesin. İnşallah sonunuz bize benzemez

Bi kaç mesajınızda cabalamiyor caba göstermiyor falan demissinizde ama sizde sadece korkuyorum diyorsunuz bide sadece konuşmak için çaba gösteriyorsunuz anladığım kadarıyla, lütfen korkularinizin uzerine gidin afedersiniz adamın kucağına çıkın hem onu tahrik edin hemde siz tahrik olursunuz zaten içiniz bi kıpırdar merak etmeyin canınız yanmadigi sürece korkunun ecele faydası yok derler yenin korkunuzu herşeyi ondan beklemeyin hem eşinizi sasirtin hem siz iyi hissedin en azından buna çabalayin bakalım yine olmazsa doktora gidip biçare ararsiniz Allah yardımcınız olsun

bence rahatlamaya bak.. sürekli bu konuyu kafaya takma.. eşinle vakit gecir .,mesela bi film izle .duygusal bı an oluncada yaklas..herseyide eşinden bekleme,oda çekiniyodur senın tepkilerinden dolayı..napcaz nasıl olcak dıye konusmak yerıne sarıl esıne,op ,onu tanı ona guven .zamanla olur korkulcak bısey degıl.

bol bol kayganlaştırıcı kullanın.acıdığı anda durmayın rahatlayarak kaslarınızın rahatlatmaya çalışın ve devam edin.acıyor diye durmayın.sonra zaten bir daha acımıyor

Aslında korkmuyorum artık ama çok zor bir şeymiş gibi gelıyor ya da biz beceriksiziz

sana sevgisizliginden degil sevgisinin buyuklugunden buna dayaniyor ama degisik kimse yapmaz bunu, sen yaklasmayi dene

Buraya yazalı iki ay olmuş iki aylık süreçte eşime yakınlaştım denedik de eskisinden daha fazla ama benim canım yanacağını için yapamadığını söylüyor pozisyonu değiştirmek istıyor anlamıyorum psikolojim bozuldu bu yüzden, ne bileyim bana çok da istekliymiş gibi gelmiyor ama bir yandan da beni hazırlamak için uğraşıyor kendine mi güvenmiyor anlamıyorum geçen gece rüyasında penis boyuyla ilgili bir şeyler gördüğünden bahsetti ama çok saçma geldi bana çünkü biz daha öyle bir şey yaşamadık ki kendime çok yükleniyorum ama o bu konuda ben kadar rahatsız değişmiş gibi gelıtpr ve gerçekten mutsuzum artık kendimi telkin edecek başka bir şey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…