Eşimle bir soğuk bir samimiyiz

Boşanmak istemiyor biz kendi halimizde iken kavgamız yok ama ne yapabilirim ki çocuğuma yazık diye yapamıyorum
Asıl çocuğuna şimdi yazık böyle bir babayla büyüyecek belki ilerde onu göre göre öyle bi eş olucak...
Belki tam tersi nefret edecek babasından ve sana niye boşanmadın diye tepki gösterecek...

Boşanmak istemiyorsa adam olucak..
Sende onu küçük düşür ailesinin yanında..

Önce öz saygı edinmekle başlamalısın. Hem kendi ailenin hem eşinin yanında rencide edilmişsin. Şu an kesinlikle ilk adım senden gelmemeli. Eğer eşin ararsa, evliliğin devamı için şartlarını söyle. Gerekirse evlilik terapisi almak istediğini söyle. Aramazsa ki şu an umursamıyor gibi görünüyor, b planı hazırlayıp çocuğunla Yen'i bir hayata yelken aç..

Ekleme: hadi sizi öZlemedi, istemiyor diyelim insan çocuğunun sesini de mi duymak istemez. Tam sopalık bir adam. Allah akıl fikir versin..

Boşanmış biri olmanın ne gibi zorlukları olduğunu bilirsiniz beni seviyor ama affedeyim diye çabalamıyor ben çabalasın benim için birşeyler yapsın istiyorum tabsiyenizi deneyeceğim zaten görümceme boşanmayı düşündüm dedim kayınvalidem bilsin diye

Bu adami kendinize bağlayıp daha cok darp edilmek terk edilmek türlü zorluklar icin arayin sizi alsin

Önce öz saygı edinmekle başlamalısın. Hem kendi ailenin hem eşinin yanında rencide edilmişsin. Şu an kesinlikle ilk adım senden gelmemeli. Eğer eşin ararsa, evliliğin devamı için şartlarını söyle. Gerekirse evlilik terapisi almak istediğini söyle. Aramazsa ki şu an umursamıyor gibi görünüyor, b planı hazırlayıp çocuğunla Yen'i bir hayata yelken aç..

Ekleme: hadi sizi öZlemedi, istemiyor diyelim insan çocuğunun sesini de mi duymak istemez. Tam sopalık bir adam. Allah akıl fikir versin..
Oğlum çok özledi kapı çalınca babam mı geldi diyor ölse gururundan gene aramaz

Bence doğru soru Nasıl bağlarım değil
Nasıl salarım.

Salın gitsin. Size el kaldıran bir adamı bağlayıp napacaksınız.

Bence doğru soru Nasıl bağlarım değil
Nasıl salarım.

Salın gitsin. Size el kaldıran bir adamı bağlayıp napacaksınız.
Boşanmak istemiyorum çok özür diledi Oruç kafama vurdu istemeden yaptım dedi boşansam ailem Yanımda durmuyor iş nedeni ile ailemin yanına da gidemem

Boşanmış biri olmanın ne gibi zorlukları olduğunu bilirsiniz beni seviyor ama affedeyim diye çabalamıyor ben çabalasın benim için birşeyler yapsın istiyorum tabsiyenizi deneyeceğim zaten görümceme boşanmayı düşündüm dedim kayınvalidem bilsin diye
Sevgi böyle bişey değil karıştırıyor olmalısınız.

Ben zaten dedim sevsen böyle olmazdı diye düzelmiyor Çocuğuma üzülüyorum şimdiden baba diyor nasıl altından kalkarım
Arkadasim o cocugu buyutursun. Bu adami da yontarsin az dayak yersin az oper eyvallah. Ama ne olur biliyor musun o cocuk da karisini dover ruh hastasi olur. Babasindan tiksinir. Oyle devam eder hayat. Sen cocuk buyuttum sanirsin .. yani olur olacak olan da bu. Seneye ramazana kadar boks kursuna falan yazil bari. Oructanmis ya bizden fazla 32 saat tutuyor sanirim.

Back
X