- Konu Sahibi bebegim_01
-
canım çok üzüldümm.... Allah senin için hayırlısını versin nediyim
oysaki eşinin en çok ilgisine ihtiyacın olan dönemdesin daha bebeğinizi kaybedeli nekadar olduki?
bu adam ne kadar da acımasızzz
bende aynı şeyleri yaşıyorum saygı bitince inan bir süre sonra sevgide bitiyor şimdi sevgi bitene kadar bekle benim gibi bende çocuğum olmasa bir dakika durmazdım
canım bak ne güzel bir evladın var emin ol benimde olsaydı onun için onun mutlulugu için çabalar ugraşırdım .canım bak mutsuzsan ve eşinle sorunların varsa anlaşamıyorsanız sakın 2. çocugu yapma onun ne günahı var ben en çokta o sebepten ayrılıyorum belki ilerde yine anne olabilirim ama bebegime ve bana saygı duyacak deger verecek birine olması lazım.o masumu mutsuz bir evlilikte heba edemem
kızlar eşimle konuştuk ve birbirimizi halen sevdigimize inandık eşim bana olan sevgisini gösterdi insaallah bundan sonra herşey daha güzel olacak
çok sevindim canım..yuva kurmak zor, yıkmakta zor olmalı bence...yeni nesil çok tahammülsüzüz biraz daha gayretli olmamız lazım..<ALLAH ayırmasın bir daha böyle sorunlarda yaşatmasın inşallah...
umraım şimdi mutlusundur en azından huzurlu her evlilikte olan şeyler.evlilik zaten başlı başına sabır ve imtihan bi iki kere saygısızlık yaptı die hep yapacak deil.her insanınbir sorunlu oldugu bir dönem oluyor eminim eşinde öle bi dönemdedir.mutlu olman dilegi ile....
birde burçlara inanmayın derler bence dogruluk payı var 100de 100 deilsede 100 de 75 diyelim.benim eşim ikizler burcu bende başak ikizler çok dengesiz derler aniden parlar aniden söner.herşeyi ben bilirim havaları vardır.ukaladırlar.sen ukalalık yapıncada bilmiş bilmiş konuşma derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?