Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapılan tüm eleştirilere, önerilere açığım, kabul de ederim ama bu dediğiniz çok saçma. Ortada bir evlilik var, insanın hayat arkadaşı ile ayda yılda bir çıkmak istemesi nasıl bencillik oluyor?Gezmeyi sevmeyen birini zorla gezdirmeye çalışıp bunu dert etmek bencillik.
Asıl adam konu açıp eşinin çok bencil olduğunu söylemeli.
Yapılan tüm eleştirilere, önerilere açığım, kabul de ederim ama bu dediğiniz çok saçma. Ortada bir evlilik var, insanın hayat arkadaşı ile ayda yılda bir çıkmak istemesi nasıl bencillik oluyor?
Lafın gelişi söyledim, bencillik olarak görmesi tuhaf geldi ya.Niye ayda yilda bir cikmak isteyesiniz yahu. Her gun cikmak istemeniz bile hakkiniz.
Lafın gelişi söyledim, bencillik olarak görmesi tuhaf geldi ya.
Umarım biz de maddi sorunlar halledilince sizin gibi oluruzBen 10 yıllık evliyim ilk 5 yıl çok ciddi borcumuz vardı eşim hiç çıkmak istemezdi hep soylene söylene ben çıkartırdim sonra çok şükür maddi olarak toparlandık son 5 yıldır da eşim bana söyleniyor niye evden çıkmıyosun hadi kalk gezelim diyeSanırım maddi durum da etkiliyor erkekleri hadi biz para harcamadan da gezeriz kafasındayiz ama onlar cebimde para yok nasıl çıkıp gezeyim kafasında galiba
Selamlar. Uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Eylül ayında 3.yılımıza gireceğiz evliliğimizde, ama eşimle bir türlü halledemediğim bir sorunum var. Ben gezmeyi seven bir insanım, arkadaşlarımla, akrabalarımla çıkar gezerim. Ama eşimle taş çatlasın 3 5 çıkıp gezmişizdir. Bu durum artık benim canımı çok sıkmaya başladı, teklif ediyorum maddi sorunları bahane ediyor bazen de yorgunum falan diyor. 3 yıldır yorgun olamazsın ya.
Maddi durumumuz pek iyi değil ama, atıyorum en yakın parka gidip oturmayı teklif ediyorum bu bile zorumla oluyor veya bazen olmuyor da.
Ben çok sıkıldım artık bu durumdan, anlatıyorum, oturup konusuyorum olmuyor. Aynı evin içinde zaten birlikteyiz kafasında, yanyanayız ne gerek var diyor bazen de.
Yani benim gezip tozmama karışan biri değil ama ben onunla gezmek istiyorum ama o bunu anlamıyor, ihtiyaç olarak görmüyor bile. Ben de artık susmayı tercih ediyorum hiç konusunu bile açmıyorm bu şekilde daha kötü oldu, sanki rahatlamış gibi yani bilmiyorum bu adam niye benimle çıkıp gezmek istemiyor ki? Bu çok rahatsız edici. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim simdiden
Çok teşekkür ederimHerkesin evlilik anlayisi, evlilikten beklentileri farklidir bosverin. Bu yorumu yapan belki esi ile ayri ayri takiliyordur ve onun normali odur. Benim normalim bu degil ve belli ki sizin normaliniz de bu degil ki konu acmis fikir istemissiniz.
Ne güzel, iyi çare bulmussunuzAynısından bi tane de bende var. Ben istediğim gibi arkadaşlarımla gezeyim hatta gideyim kalayım vs çok özgür bırakır. Ama ben beraber parka gidelim, mesire alanlarına pikniğe gidelim falan diyorum aldığım cevap "e ne güzel bahçemiz var ya...", çarşıya çıkalım "çok kalabalık, hep mülteci insanlar var, bıktım sinirleniyorum", sinemaya gidelim "evde bir sürü dizi film uygulaması var yemek tatlı da yaparız yayıla yayıla isteidğini izleriz", "bir haftasonum var evde durmak istiyorum" falan filan hepp bir bahanesi var milletin kocası eve girmez benimkini evden zor çıkarıyorum. Ben de artık gidip konser, tiyatro gibi etkinliklere bilet alıyorum, almadığım zamanlarda da çok üzgün sıkılmış numarası yapıyorum yerse geziyoruzmecbur geliyor eh çıkışta da bi kahve içelim derken gezmiş oluyoruz işte
Artık takmıyorum valla adam evcimen napayım? Kendimi istediğim yere bıraktırıp kendim geziyorum işlerimi hallediyorum, arkadaşlarımla buluşuyorum gelmediği zamanlarda da kendi bilir istemediği şey için zorlayamam çünkü o beni evde durmaya zorlamıyor.
Ne güzel, iyi çare bulmussunuz
Benim ki de zorlamaz beni, bana eşlik etmesini isterim ama
Biz bar gibi yerlerde takılmayız, ama başka bir şeye bakabilirimbence siz de etkinlik bakabilirsiniz büyük çaplı bar gibi yerlere ünlüler geliyor şunun konserine gidelim işte şurda bi tiyatro oyunu varmış gel beraber gidelim falan diye bileti de aldınız mı ziyan zebil olmasın diye gelcek mecbur. Ya da ödül yöntemini deneyeceksiniz ben onu da yapıyorum, istediğimi yaptı mı akşama ödüllendiriyorum, aaa gece kimbilir neler olcak diye hiç kırmıyor beni o zamanKoşullanıyor
![]()
Burcu Boğa mı?Evde oturmayı çok seviyor zaten. Ama ne bileyim 3 yıl oldu doğru düzgün çıkmamışızdır yani
Burcu ikizler.Burcu Boğa mı?
Evcimen olurlar ya genelde ondan sordum.
Öte yandan yerinizde olsam,pazar sabahı yada evde olacağı herhangi bir gün,termosa çayı/kahveyi doldurur,sandvic börek vs hazırlar hadi şu parka gidelim kahvaltımızı orada yapalım bugün der,teşvik ederdim. Para harcamadan da disarda vakit geçirebileceğimizi gösterirdim.
Ona sormadan planlasanız sorun çıkarmayacak gibiyse tabi,huysuz bir karakter değilse bence böyle böyle alıştırırsınız eşinizi.
Boğayım 39 yaşıma kadar evin yolunu bulamıyordumBurcu Boğa mı?
Evcimen olurlar ya genelde ondan sordum.
Öte yandan yerinizde olsam,pazar sabahı yada evde olacağı herhangi bir gün,termosa çayı/kahveyi doldurur,sandvic börek vs hazırlar hadi şu parka gidelim kahvaltımızı orada yapalım bugün der,teşvik ederdim. Para harcamadan da disarda vakit geçirebileceğimizi gösterirdim.
Ona sormadan planlasanız sorun çıkarmayacak gibiyse tabi,huysuz bir karakter değilse bence böyle böyle alıştırırsınız eşinizi.
Yukarılarda da yazmıştım, aramız iyi. Yani evde sohbet ederiz, konusuruz sıkıntı yok ama is dışarı gelince böyle oluyoYanlış anlamayın ama evde aranız nasıl?
Çok kavga ediyorsanız bundan dolayı da istemeyebilir. Ben evli değilim, annemle yaşıyoruz ama annemle gerçekten anlaşamıyoruz, hal böyle olunca ben de onunla bir şey yapmak istemiyorum evde zaten yeterince görüyorum diyorum. Ya da mesela haftada bir dışarı çıktıysak ikinci kez çıkmak istemiyorum.
Yani üzmek istemem ama böyle bir şey olabilir mi?
Olabilir ben çevremdeki boğaların böyle olduğuna şahidim ondan sordumBoğayım 39 yaşıma kadar evin yolunu bulamıyordumHiç alakası yok bence
![]()