- 18 Mart 2021
- 11.898
- 62.306
- 548
Bende başka yerde uyuyamam tabii herkesin evi de misafir sevmeyen insan olmamalı yaYa demeyin öyle. Ben de başka yerde kalınca çok zor ve az uyurum. Eve dönünce yatağımı yastığımı öpesim gelir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende başka yerde uyuyamam tabii herkesin evi de misafir sevmeyen insan olmamalı yaYa demeyin öyle. Ben de başka yerde kalınca çok zor ve az uyurum. Eve dönünce yatağımı yastığımı öpesim gelir![]()
Bu sorun bizdede vardı aile terapistine gittik 1.seansta aştık. 1 ay oldu yada olmadı her akşam yürüyüş ve haftada 2 gün farklı yerlere gidiyoruz. Ben çok yıprandım bu süreçte. Hiç beraber gezmek istemezdi aştık .dilerim yıpranmadan normal şekilde sizdede değişimler olurSelamlar. Uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Eylül ayında 3.yılımıza gireceğiz evliliğimizde, ama eşimle bir türlü halledemediğim bir sorunum var. Ben gezmeyi seven bir insanım, arkadaşlarımla, akrabalarımla çıkar gezerim. Ama eşimle taş çatlasın 3 5 çıkıp gezmişizdir. Bu durum artık benim canımı çok sıkmaya başladı, teklif ediyorum maddi sorunları bahane ediyor bazen de yorgunum falan diyor. 3 yıldır yorgun olamazsın ya.
Maddi durumumuz pek iyi değil ama, atıyorum en yakın parka gidip oturmayı teklif ediyorum bu bile zorumla oluyor veya bazen olmuyor da.
Ben çok sıkıldım artık bu durumdan, anlatıyorum, oturup konusuyorum olmuyor. Aynı evin içinde zaten birlikteyiz kafasında, yanyanayız ne gerek var diyor bazen de.
Yani benim gezip tozmama karışan biri değil ama ben onunla gezmek istiyorum ama o bunu anlamıyor, ihtiyaç olarak görmüyor bile. Ben de artık susmayı tercih ediyorum hiç konusunu bile açmıyorm bu şekilde daha kötü oldu, sanki rahatlamış gibi yani bilmiyorum bu adam niye benimle çıkıp gezmek istemiyor ki? Bu çok rahatsız edici. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim simdiden
Rutine baglarsa oda alışır esinizin boya ustasi olduğunu söylemiştiniz isi sanırım ağır muhtemelen yorulup evde yatip dinlenmek istiyor. Benim esimde bir dönem cok yogun çalıştığı icin aylarca bir defa bile disari cikamamistik bende o dönem cok bunalmistim. Simdi isleri eskiye nazaran daha iyi durumda bu yuzden genel olarak haftada bir disari cikiyoruz bu bana ruhen cok iyi geliyor normalde esimde cok sevmez disarda bi cafede oturmayi falan. Evde vakit geçirmeyi sever daha cok. Ama vakti olduğu icin artik itiraz etmiyor birde neden cikmak istemediğini acikca konusup ogrenmeniz lazim mesela benim esim kapali alanda dip dibe masalarda oturmaktan hoslanmiyor, sevmiyor kalabaligi ve insanlarla ic ice olmayi. Ona uygun mekanlar buldum. Açık mekan, masalar birbirinden uzak, ne konustugunun duyulmadigi şekilde yerler araştırdım. Kendini bu şekilde daha iyi hissetmeye basladi ve artik ben demesemde kendi diyor haftasonu suraya gidelim mi diye.Sizde asil sorunun ne olduğunu neyden rahatsiz oldugunu net olarak ogrenebilirseniz ona göre bir yol cizersiniz. Atiyorum bu hafta cok yogun calisiyodur hicbiyere gidilmez ama haftaya sakindir gidersiniz. Önemli olan onu da caba göstermesi, karşılıklı birbirinizin isteklerine önem verdiginizi birbirinize hissettirmenizi öneriyorum. SevgilerAnlıyorum ama ben de sık sık gezelim diyen biri değilim ki zaten. Haftada bir olur mesela bence. Geçen anlaşma yapıyoruz, ben haftada 1 2 diyorum, o diyor yok 2 haftada bir olsun.![]()
İşte bu benEvet fazla evcimen
Simdi gidip parkta oturacağımıza evde çayımızı içeriz daha iyi diyor![]()
Teşekkür ederim ama gerçekten bilmiyorum,bu durum benim canımı çok sıkıyor. Anlayamıyor, az önce otururken biraz konuştum. Hep aynı şeyleri konusuyor musum, bunu söylüyor. Dedim ki bu sorun çözülmedi çünkü, çözülse niye sürekli konusayım. Yani halletmediği soruna kendisini suçlu bulmak yerine benim sürekli aynı şeyleri tekrarladiğımı ileri sürüyor, bu çok yorucu. Mutsuzum artık mutlu olamıyorum bir türlü. Beni anlayamıyor. Ben bekarken köyde yaşıyordum babam da böyleydi gitmezdik hiçbir yere, evlendim eşimle birlikte gezeriz eğleniriz diye düşündüm, eşim babamdan beter çıktı. Bunun evcimenlikle falan alakalı olduğunu düşünmüyorum artık direkt benimle çıkmak istemiyorsun dedim. Ne hissettiğini falan da umursamıyorum su an, çünkü o umursasaydı hallederdi bir şekilde.Rutine baglarsa oda alışır esinizin boya ustasi olduğunu söylemiştiniz isi sanırım ağır muhtemelen yorulup evde yatip dinlenmek istiyor. Benim esimde bir dönem cok yogun çalıştığı icin aylarca bir defa bile disari cikamamistik bende o dönem cok bunalmistim. Simdi isleri eskiye nazaran daha iyi durumda bu yuzden genel olarak haftada bir disari cikiyoruz bu bana ruhen cok iyi geliyor normalde esimde cok sevmez disarda bi cafede oturmayi falan. Evde vakit geçirmeyi sever daha cok. Ama vakti olduğu icin artik itiraz etmiyor birde neden cikmak istemediğini acikca konusup ogrenmeniz lazim mesela benim esim kapali alanda dip dibe masalarda oturmaktan hoslanmiyor, sevmiyor kalabaligi ve insanlarla ic ice olmayi. Ona uygun mekanlar buldum. Açık mekan, masalar birbirinden uzak, ne konustugunun duyulmadigi şekilde yerler araştırdım. Kendini bu şekilde daha iyi hissetmeye basladi ve artik ben demesemde kendi diyor haftasonu suraya gidelim mi diye.Sizde asil sorunun ne olduğunu neyden rahatsiz oldugunu net olarak ogrenebilirseniz ona göre bir yol cizersiniz. Atiyorum bu hafta cok yogun calisiyodur hicbiyere gidilmez ama haftaya sakindir gidersiniz. Önemli olan onu da caba göstermesi, karşılıklı birbirinizin isteklerine önem verdiginizi birbirinize hissettirmenizi öneriyorum. Sevgiler![]()
Yok ya sizin gibi değil o. Çıkıyor isine gelince, is için çıkıyoruz arkadaşlarla diyor ama, hemen hemen her Allahın günü is için çıkamazsın. 6 da isi bitiyor, bazen eve geç geldiği oluyor, nadiren de olsa yani. O zaman nerde bu adam? Arkadaşlarıyla tabi. Aksama kadar çalısıp yorulan adam is bitsin de eve atayım kendimi der. Koşa koşa başka yere gitmez. Çok arkadaşı yok, öyle tatile oraya buraya gitmez kimseyle, ama eşi akşam ev sıcak bi parka gidelim diyor ve o bunu reddedip o akşamları bazı arkadaşlari ile geçiriyorsa ben şüphe duyarım. Değer vermiyor diye düşünürüm bir yerden sonra. Benim sevdiğim biri bir şeyi bana on kere söylese yerin dibine girerim ben niye yapmıyorum bunu diye.İşte bu benhiç sevmiyorum gezmeyi, gençken olmuştur hareketli zamanlarım ama son beş yıldır evden adımımı atasım yok, eşimde çok sever gezmeyi, oraya gidelim buraya gidelim durmadan bir planı var, yaz başında isyan etti sen benimle neden gezmiyorsun diye ama bu içten gelecek, hele yazın asla istemiyorum sıcaktan, evde mutluyum her zaman, çıkasım gelmiyor, gezmek bana ağır iş gibi geliyor yapı meselesi sanırım
Ben artik konusarak degissin istemiyorum kendi degissin istiyorum ama zor sankiBen rahatça istediğimi söylerim, sen daha önemlisin der ama insan fiilen görmek istiyor ya, dille sabaha kadar konuşsun benim için ne anlamı olabilir ki
Valla bilmiyorum sabah konuştum, konusarak da zor haklısın. Dinsizin hakkından imansız gelirBen artik konusarak degissin istemiyorum kendi degissin istiyorum ama zor sanki
![]()
gezmeyi sevmeyen nasil olur onu hic bilmiyorum benimki cok sever onda sorunum yok hatta hep gezsek oyun oynamaz ama ben bu ara cikamiyorum ben i empati yapiyorum konunla anlasmak icin konusulur ama karsindaki Evet deyip tekrar yapmayinca sarsiliyor insan konus konus nereye kadar diyorsun geri bakiyorsun konusmasan da bir faydasi yokValla bilmiyorum sabah konuştum, konusarak da zor haklısın. Dinsizin hakkından imansız geliredanaz in dediği gibi, öyle yapacam, konusunca kendim kahroluyorum
![]()
Evde sorun yok, oturur saatlerce konusur muhabbet ederiz ama iş dışarıya gelince böyle oluyorgezmeyi sevmeyen nasil olur onu hic bilmiyorum benimki cok sever onda sorunum yok hatta hep gezsek oyun oynamaz ama ben bu ara cikamiyorum ben i empati yapiyorum konunla anlasmak icin konusulur ama karsindaki Evet deyip tekrar yapmayinca sarsiliyor insan konus konus nereye kadar diyorsun geri bakiyorsun konusmasan da bir faydasi yok
insanin karakteri degistirmek cok zor![]()
Sebebsiz yere sevmiyor demekkiEvde sorun yok, oturur saatlerce konusur muhabbet ederiz ama iş dışarıya gelince böyle oluyor
Yok canım gezmeyi sevmiyorum diyor direkt zaten, terapistlik bir mevzu mu bilemem, sabah da söyledi, oh ev gibisi var mı diyeSebebsiz yere sevmiyor demekki
bunun icin terapist felan kabul edermi Peki
Adamın gezmek gibi bir alışkanlığı yok, ihtiyaç duymuyor, dışarıda ne yapacağını bilmiyor. Zamanla alışkanlık kazanacak. Sıkma canını, çoğu kişi buna benzer sorunlar yaşamıştır emin ol.Evde sorun yok, oturur saatlerce konusur muhabbet ederiz ama iş dışarıya gelince böyle oluyor
Bana gore terapistlik hahahhaha gezmeyi sevmeyince de disari cikinca da mutlu olamiyor boyle insanlae aslindaYok canım gezmeyi sevmiyorum diyor direkt zaten, terapistlik bir mevzu mu bilemem, sabah da söyledi, oh ev gibisi var mı diye![]()
Bu konuyu açtıktan sonra rahatladım biraz, baya dert ediyordum bunu ne yalan söyleyeyimAdamın gezmek gibi bir alışkanlığı yok, ihtiyaç duymuyor, dışarıda ne yapacağını bilmiyor. Zamanla alışkanlık kazanacak. Sıkma canını, çoğu kişi buna benzer sorunlar yaşamıştır emin ol.
Hiç dert etme, tek çekirdek onların kafa. Konuştular mı konu kapanıyor onlara göre, biz de hiçbişeyi unutmayıp ısıtıp ısıtıp önlerine koyan çenesi durmayan kadınlar oluyoruzBu konuyu açtıktan sonra rahatladım biraz, baya dert ediyordum bunu ne yalan söyleyeyim