Eşimle birbirimize azalan tahammülümüz

Evlilik yonetiminiz takdire sayan cidden?
Yatak aldın diye kölen değilim falan?
E düsman sınırı cizmissiniz evde resmen.
Baskasına bu tavsiyeleri vermeseniz daha hayırlı

Uzun süreli ilişkilerde yıpranma, kişilerarası inatlaşmalar oluyor.
Madem konuşurken birbirinizi yaralıyorsunuz bir de yazılı iletişimi deneyin.

Evlilik yonetiminiz takdire sayan cidden?
Yatak aldın diye kölen değilim falan?
E düsman sınırı cizmissiniz evde resmen.
Baskasına bu tavsiyeleri vermeseniz daha hayırlı
E birşey aldı diye kıyafetlerini arkasından toplamak zorunda mıyım? Bende alıyorum eve birşeyler ama ben şunu aldım arkamı topla demiyorum kimseye.

Düşman değiliz elbette sadece herkes kendi kıyafetini düzenli olarak kaldırsın, yapamadığında da ben eve şunu aldım ama demesini istemiyorum.

Barıştınız mı merak ettimşayet barıştı isen umarım ilk adımı karşı taraf atmıştır

bazen her sey yoluna girsin diye ugrasmamak lazim - bunu biz kadinlar cok yapiyoruz ve erkeklere taviz vermis oluyoruz. hic cabalari olmuyor zaten kadin yapiyor diye.

Barıştınız mı merak ettimşayet barıştı isen umarım ilk adımı karşı taraf atmıştır
Birkaç günlüğüne çok sevdiğimiz biri süpriz yapıp geldi o gelince kendiliğinden konuşmak zorunda kaldık bu konu şimdilik kapandı fakat bu gibi olaylar tekrarlanıyor aramızda.Konu açma sebebim buydu.Tekrarlanacak ve nasıl davranacağımı artık kestiremiyorum.şu an konuşuyoruz ama mecburi olayları yani ev alışverişi çocukların ihtiyaçları gibi.Sohbet etme sıcaklık yok.Belki sakin bir zamanda karşılıklı bi konuşmak gerek ben de bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…