Esimle birbirimize girdik.

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Kizlar esimde bende bugun aksamciydik isyerlerimiz yanyana esime saat 7 gibi mesaj attim acim disarda birseyler yiyip sinema filan yapalimmi diye tmm der gibi mesaj atmis .ciktik magazasini kapatcak diger yanindaki personel elinde durum dedim hemen hayirdir isyeri yemegi gelmedimi dediki yeni isyerine soyledik esime dedim arabadan iniyoz bana diyoki sen acmisin eve geccezya ya bu adam surekli isyerinde arkadaslariyla kahvalti yok sirket yemegi iyi degil yemek soylemeler ben evde simdi kahvalti yedim.tabi birbirimize girdik evde. Artik ne gelsiyse saydm agzima

adam yemek yemiş diye mi sinemaya gitmediniz?
beraber gitseniz o otururken siz yemek yiyemiyormusunuz?

Karsimda eve gidelim hadi der gibi bakiyor para yok diyor isyerine yemek soylemeyi biliyor
Sizin de mi paranız yok? Madem para yok nasıl dışarda yemek ve sinemaya gitmeyi düşünüyorsunuz? İşte kadınlar burdan kaybediyor. Açsam söylerim giderim eşime trip falan da yapmam ne gerek var kimse müneccim değil. Kavga boşa olmuş.

Madem öyle o iş yerine soylediyse sizde eve yemek soyleseydiniz yeseydiniz dert edicek ne var ki

Bir erkek bakariz diyorsa o hayir demektir. Tamamen gecistirme cumlesi bakariz.

O yemek yediyse sinemayada gitmedi ya sinemaya gitseydiniz filme kadar sen bişeyler atıştırırdın mesela

Ben anlamadım bişey desem? Bitek ben mı anlamadım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…