Tmm cnm bakarzTamam der gibi mesaj nasıl oluyor ?
Tmm cnm bakarz
HepsiYemek yedi diyemi? Sinemaya gitmediniz diyemi? Yoksa is yerinde arkadaslariyla yedi dyemi?
Benim bildiğim 'tamam canım bakarız' hayır demektir. Eşinizin hayırı da böyle olmasın?[/QUOTE direk yok derdi parami var filn derdi
Yani yiyeceğini söyleyebilirdi bu durumda ama söz vermemiş sonuçta bence çok üzülmeyin bu durumaTmm cnm bakarz
Karsimda eve gidelim hadi der gibi bakiyor para yok diyor isyerine yemek soylemeyi biliyorİyi de siz de söyleseydiniz ben de açım hadi gidip bir yerlerde ben de yiyeyim sonra sinemaya gidelim diye. Neden kavga ettiniz anlamadım?
Sizin de mi paranız yok? Madem para yok nasıl dışarda yemek ve sinemaya gitmeyi düşünüyorsunuz? İşte kadınlar burdan kaybediyor. Açsam söylerim giderim eşime trip falan da yapmam ne gerek var kimse müneccim değil. Kavga boşa olmuş.Karsimda eve gidelim hadi der gibi bakiyor para yok diyor isyerine yemek soylemeyi biliyor
O yemek yediyse sinemayada gitmedi ya sinemaya gitseydiniz filme kadar sen bişeyler atıştırırdın meselaKizlar esimde bende bugun aksamciydik isyerlerimiz yanyana esime saat 7 gibi mesaj attim acim disarda birseyler yiyip sinema filan yapalimmi diye tmm der gibi mesaj atmis .ciktik magazasini kapatcak diger yanindaki personel elinde durum dedim hemen hayirdir isyeri yemegi gelmedimi dediki yeni isyerine soyledik esime dedim arabadan iniyoz bana diyoki sen acmisin eve geccezya ya bu adam surekli isyerinde arkadaslariyla kahvalti yok sirket yemegi iyi degil yemek soylemeler ben evde simdi kahvalti yedim.tabi birbirimize girdik evde. Artik ne gelsiyse saydm agzima
Kizlar esimde bende bugun aksamciydik isyerlerimiz yanyana esime saat 7 gibi mesaj attim acim disarda birseyler yiyip sinema filan yapalimmi diye tmm der gibi mesaj atmis .ciktik magazasini kapatcak diger yanindaki personel elinde durum dedim hemen hayirdir isyeri yemegi gelmedimi dediki yeni isyerine soyledik esime dedim arabadan iniyoz bana diyoki sen acmisin eve geccezya ya bu adam surekli isyerinde arkadaslariyla kahvalti yok sirket yemegi iyi degil yemek soylemeler ben evde simdi kahvalti yedim.tabi birbirimize girdik evde. Artik ne gelsiyse saydm agzima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?