Esimle birbirimizi yiyorduk bi hocanin tavsiyelerini dinledim liseli asiklar gibiyiz

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
bende burdaki topicleri okur ayni benim gibi diye dusunurdum artik çaresini buldum bosa uzulmusum

bi muska yazdi aile içinde çok iyiyiz ayni sekil kayyinvalidemlerle de

son yorum yaptıkalrına baktm da arkadaş falcı konularından çıkmamış resmen :46:

ümit fakirin ekmeği sözü aklıma geldi :ssz:

mutluluklar

Fallarla,büyülerle,muskalarla mutlu olmaktansa sanırım "ayrılmayı"tercih ederdim..:ssz:

esimlle sorun yasadigimiz için ilk çareler falcilardi evet yardimim dokinur diye dedim osteyen ozel mesaj atabimir.konu kapansin boyle duusunuluyorsa

esimlle sorun yasadigimiz için ilk çareler falcilardi evet yardimim dokinur diye dedim osteyen ozel mesaj atabimir.konu kapansin boyle duusunuluyorsa

Kurbağa bacağı büyüsünün mu yardımı oldu?

Eşin de seninle mutlu olmak istiyor mu peki?
Büyü gibi korkunç bir şeyle onu seninle iyi olmaya mecbur bırakıyorsun!!!!

şu yaptığın nasıl yanlış bişey farkında mısın? insanları ne idüğü belirsiz birine yönlendiriyorsun özel msj atabilirler diyorsun..

kimse msj falan atmasın bence güvenmeyin kimseye.

kaç kez okuduk izledik cinci hoca diye tabir edilen tiplerin nelere yol açtığını.

Back
X