- 17 Temmuz 2021
- 14
- -7
- 36
- Konu Sahibi samyelgozlu
Arkadaşlar merhaba ben 1.5 yıldır evliyim eşimle 5 yıl sevgilikten sonra evlendik.Hersey o kadar güzeldiki taki işin içine ailesi girene kadar.Çok fazla kültür farkımız var buda yetmezmış gibi herşeyi yanlış anlıyorlar oğlularının hatası geçmişte kaldı oluyor ama bnm söylediğim hersöz 1 yıl geçmiş hala başıma kalkıyorlar eşimde beni savunmayınca 2-3 aydır huzursuzduk evde gecen keşke hiç tanısmasaydık dedim oda geç değil sabah babanın evine git dedi gittim sonra neyse benle eşim hiç konusmadı babam ikimizle konustu filan sonra 3 gün orda kaldım kayınbabamla eşim geldi beni aldı eve geldik huzurum için haklı olmama ragmen tamam özür dilerim konu kapansın dedim sözde kapandı ama 3 gün oldu hala soğuk dün gece bana ben seni getirmek istemedim ki babamlar olmaz dedi diye getirdim dedi ona göre hersey benm suçum ama öyle değil hangi suç tek taraflıdır ki böyle davrandıkça bende ondan soğuyorum bayramda gelecek ben bide kaynanamları çekecem bayramda öyle agır laflar dedilerki suratıma ama eşimin gözünde suçlu benm ben babmlara gitmesem onlarda böyle demezdi ama kendisi babanlara git dedi bunu düşünmüyor. Ben napacam evimde huzuru eşimin sevgisini hissettiğim günlere nasıl dönecem