• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle boşanacak durumdayım

Sizce biten bitmiş bu yoldan dönülmez mi

• Evet bitmiş

OY: 31 70,5%
  • Hayır yine düzelebilir herşey

OY: 13 29,5%

• Ankete Katılan
    44
Şartlarına uygun tavsiyeler vereceğim.

1) Küçüksünüz evlilikte iletişimi, düzeni oturtmadan çocuk derdine düşmek neden?
Iki sevcem ana olcam diye var olan sorunlarina sorun ekleyeceksin. Yürek mi yedin? Madem seviyorsun eşini çocuksuz düzeltmeye bak.

2) Politik olmaya, işini bilmeye çalış. Bir derdin varsa eşinin ağzından gitmesin laf. Bizzat insan gibi büyüğümsünüz bizi hosgormenizi beklerim de olgun konuşmalarınla utandir. Senin savunulmaya ihtiyacın olmamalı. Sen bir bireyin. Haksızlığa uğradığını düşünüyorsan bu haksızlık diye kendin söyle.

3) Cocuk yapmaya gayret edeceğine meslek edinme konusunda gayret et. Güçlen. Sen güçlendikçe degisirsin aynı zamanda eşinin ve ailesinin sana karşı duruşu emin ol değişir.

4) Kavgada sana babanın evine git diyene erkek Sen degil misin kadına kapiyi göstereceğine Sen çık git demeyi bil.
Teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba ben 1.5 yıldır evliyim eşimle 5 yıl sevgilikten sonra evlendik.Hersey o kadar güzeldiki taki işin içine ailesi girene kadar.Çok fazla kültür farkımız var buda yetmezmış gibi herşeyi yanlış anlıyorlar oğlularının hatası geçmişte kaldı oluyor ama bnm söylediğim hersöz 1 yıl geçmiş hala başıma kalkıyorlar eşimde beni savunmayınca 2-3 aydır huzursuzduk evde gecen keşke hiç tanısmasaydık dedim oda geç değil sabah babanın evine git dedi gittim sonra neyse benle eşim hiç konusmadı babam ikimizle konustu filan sonra 3 gün orda kaldım kayınbabamla eşim geldi beni aldı eve geldik huzurum için haklı olmama ragmen tamam özür dilerim konu kapansın dedim sözde kapandı ama 3 gün oldu hala soğuk dün gece bana ben seni getirmek istemedim ki babamlar olmaz dedi diye getirdim dedi ona göre hersey benm suçum ama öyle değil hangi suç tek taraflıdır ki böyle davrandıkça bende ondan soğuyorum bayramda gelecek ben bide kaynanamları çekecem bayramda öyle agır laflar dedilerki suratıma ama eşimin gözünde suçlu benm ben babmlara gitmesem onlarda böyle demezdi ama kendisi babanlara git dedi bunu düşünmüyor. Ben napacam evimde huzuru eşimin sevgisini hissettiğim günlere nasıl dönecem
Keşke hiç tanismasaydik diyince size bozulmuş. Anladığım kadarıyla inatçı biri... Yazdıklarınizdan boşanacak bişey göremedim. Ailelerin karışmasına izin vermeyin. Hatta aile içinde onlarla ilgili konuşmayın. İyide olsa kötüde olsa erkekler ailelerine laf söylemesini pek istemiyor. Laf yarışı yapmak yada üste çıkmak emin olun hiç bir işe yaramıyor.

Yüzde 72 evet bitmiş mi? Buna oy verenlerin kendi evliliklerinin daha zor durumda olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. İlk senelerde herkes ailelerle ilgili sorunlar yaşıyor, ikiniz de biraz ılımlı olun, zamanla alışırsınız.
Bende cok şaşırdım. Herseye bosanilirsa oo

Yüzde 72 evet bitmiş mi? Buna oy verenlerin kendi evliliklerinin daha zor durumda olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. İlk senelerde herkes ailelerle ilgili sorunlar yaşıyor, ikiniz de biraz ılımlı olun, zamanla alışırsınız.
İşte garip zihniyet. Hiç demiyorsunuz ki bu oyları veren kadınlar güçlü ve bu muameleyi çekmiyor, kendi yoluna bakıyor... demek ki siz de beter haldesiniz ve karşıyı da öyle sanıyor ve konu sahibinin de katlanmasını bekliyorsunuz

Çünkü eşim çok ilgisiz bide üzerine ailesinin tutumu ya herseyde beni ortaya atıyor örneğin çocuk istiyoruz ben 6 aydır doktora gidiyorum ameliyat bile oldum artık doktorlar sende bişey yok eşini bi görelim diyor ama eşim gitmiyor. Attardan ilaç aldım doktora gitmiyorsun bari bunlar iyimiş ye diye acı bunlar yemiyorum dedi herseyde çabalamak beni çok yordu. Tabiki boşanmak istemiyorum heleki güneydoğudayım ben buna zaten izin vermiyorlar ama bişeyleri nasıl düzelteceğim bilmiyorum eşime ailene beni bizi savun demiştim ben annemlerderken babasına eşim size bagırmamı istiyor demiş dogal olarak babasıda senin karın bizi sevmiyor kendini yukardan görüyor demiş ben neden böyle yaptın ben ne zaman ailene bagır dedim dediğimde ise gitmeseydin durumlar buraya gelmezdi hersey senin suçun diyor
Şunu okuduktan sonra net diyorum bu adamdan (adamlardan özür dilerim, başka bir şey yazamadım) bir cacık olmaz. Ama siz çocuk yapıp, sonra da çocuk için evli kalıyorum diyeceksiniz. Yazık cidden…

Siz eşya değilsiniz ki önce bunun bilincine varın babanıza gönderiyor sonra babasıyla gelip alıyor vs.. zaten bu babayla gelip alma olayı felaket böyle evlilikler iflah olmuyor demek ki aranızda hiç sağlam gerçek bi ilişki olmamış yoksa babası ne alaka sizi almaya gelecek falan

tuhafsınız gercekten
Evliliğiniz oturmamış
Baba evine gitmişsiniz
Üstelik KB getirmiş geri eve eşiniz ben getirmedim ki demiş
Ve siz 6 şudur istiyoruz ama daha olmadı çocuk diyorsunuz.

Çarpılıcan yalan yere yemin etmekten😅

Konu sahibesi boşanmam diyorsan evi terketme zaten kocan kendi başına bir birey olsa seni almaya kendisi gelirdi. Üstelik söylemişte açık açık ben istemedim diye.
Çocuk içinde acele etme bekle boşanmak isteyene kadar.

Arkadaşlar merhaba ben 1.5 yıldır evliyim eşimle 5 yıl sevgilikten sonra evlendik.Hersey o kadar güzeldiki taki işin içine ailesi girene kadar.Çok fazla kültür farkımız var buda yetmezmış gibi herşeyi yanlış anlıyorlar oğlularının hatası geçmişte kaldı oluyor ama bnm söylediğim hersöz 1 yıl geçmiş hala başıma kalkıyorlar eşimde beni savunmayınca 2-3 aydır huzursuzduk evde gecen keşke hiç tanısmasaydık dedim oda geç değil sabah babanın evine git dedi gittim sonra neyse benle eşim hiç konusmadı babam ikimizle konustu filan sonra 3 gün orda kaldım kayınbabamla eşim geldi beni aldı eve geldik huzurum için haklı olmama ragmen tamam özür dilerim konu kapansın dedim sözde kapandı ama 3 gün oldu hala soğuk dün gece bana ben seni getirmek istemedim ki babamlar olmaz dedi diye getirdim dedi ona göre hersey benm suçum ama öyle değil hangi suç tek taraflıdır ki böyle davrandıkça bende ondan soğuyorum bayramda gelecek ben bide kaynanamları çekecem bayramda öyle agır laflar dedilerki suratıma ama eşimin gözünde suçlu benm ben babmlara gitmesem onlarda böyle demezdi ama kendisi babanlara git dedi bunu düşünmüyor. Ben napacam evimde huzuru eşimin sevgisini hissettiğim günlere nasıl dönecem
Önce keşke hiç tanismasaydik tarzın cümleler kurmayin.Bosanmaya karar vermeden bosancam senden flan tarzi konuşmayın.Hakliyken özür dilemeyin. Soğuk davranıyorsa üstüne dusmeyin. Kırıcı cümle kuruyorsa sizde tavır koyun. Ailelere ilişkinizi yansitmayin. Eşinizin ailesine eşinizi kotulemeyin.Esinizide uyarinnbinsorunnvarsa sizinle konuşsun. Evlilik çocuk oyuncagina bunların aksi yapıldığı an donuyor. Sevgili değilsiniz. Yapamayacağınız cumleleri kurup, düzelsin diye dayanamayıp sürekli alttan almayin. Gitti geldi gitti geldi sürekli git gel yapıp ilişkiyi yipratmayin. Oda belki biseyleri idrak eder. Konuşmaya çalışın blofler yapmayin

Back
X