- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Evet twpki verirdim ayrildgmz zaman sevgiliyken. Neden bakiyorsun derdim. Bakma derdim. Simdiyse hic birsey gelmiyor icimden. Ondan kurtulmak istiyrm sadece. Soyadini sokup atmak istiyrm. Onunda cektigm acilari cekmesini istiyrm. Basindan bela eksilmesin istiyrm
Ayrılık acısını kadınlar genelde ilk zamanlar yoğun yaşar ama 2-3 ay her şeyi atlatabiliyoruz , aslında acı çektikçe yıkılacağımızı zannediyoruz fakat gerçek hiçte öyle olmuyor daha çok güçleniyoruz , sabırlı oluyoruz, soğukkanlı oluyor eyvallahsız oluyoruz. Erkekler ise ayrılığı ilk zamanlar kabullenemedikleri için ilk zamanlar pek tepkisiz oluyorlar nasıl olsa gidip iki üç güzel söz söylerim söz veririm gönlünü alırım mantalitesi olduğu için umursamıyorlar fakat aylar geçtikçe kadından tepki görmedikçe o zaman dank ediyor 1 dk ya ben bu kadını seviyorum onu kaybetmek istemiyorum diyip acı çekmeye başlıyorlar. Sen tepki verirsen ; Bak hala beni umursuyor , söyleniyo , kızıyo , ama bir yere gidemiyor diyor. Genelde erkek aklı böyle çalışıyor onlara laf işlemez , hareketlerinle onlara had bildirmek gerekiyor. Ona nasıl çektirirsin tek kalemde silip atarak ( Benim için bir şey ifade etmiyorsun) anlamına gelir. Hiç bir şey demene gerek yok en büyük ceza sessiz kalman.
Üzül acını çek bastırma ama şunu unutma hepsi geçicek 1 yıl sonra şükredeceksin kim bilir belki seni hak eden bir adamla yola devam ediceksin. Sadece kendi gücüne güven kimseye muhtaç değilsin. Sana değer vermeyen hiç kimseye eyvallahın olmasın arkadaşım.