Esimle bosanma asamasindayiz fikirlerinize ihtiyacim var

Eşiniz şuan sizde kaybetmek korkusunu gördü ve sizi hep ordan vurmaya çalışıyor. Yalvarmayın yakarmayın. Gidin diyin göreceksiniz gidemeyecektir

Ne kadar itici bir insan profili. Sürekli yokluğuyla tehdit ediyor. Dediğinizin arkasında durun, defolsun gitsin. İlk boşanan siz değilsinizki aileniz neden bu kadar tepki gösteriyor? Ayrılınca çok daha mutlu bir hayatınız olacağını anlatın onlara.

Çocuğunuz varmı

Ailen en fazla 3 ay sonra alışır. Hiç merak etme. Madem olmuyor olmayanı olduramazsın. Hele hergün giderim diyen adamdan adam falan olmaz. Defolsun gitsin bakalım. Ne olacak. Dünya da bir adam o mu var. Ruh hastası bunlar yaw

Dengesiz ya bırakın gitsin. Herşeyi zehir etmeseler olma

Evet haklisiniz severek evlendik universite 1 de tanistik her sey cok guzel baslamisti ama simdi cok kotu oldu gecmise donup baktigimda icim aciyor

Bu ne ya! Bak anamın evine giderim der gibi..
Ne memleketmiş arkadaş.
Aksaray ne ya, ne b.k varmış Bursa'da Tekirdağda olmayıp da orda olan.
Göbek bağını cebinde taşıyan bi ergen daha.....

ailenız yasamıyor esınızle sız yasıyorsunuz tamamen sızın kararınız uzuleceksenız bu sekılde yıpranacaksanız arada cocukta yokken bıtırın derım cok ısabetlı bır karar bıtmıs bır evlılıgın ıcerısınde bogulmayın allah yardımcınız olsun..

Adam resmen evlerden ırak
Umarım sizin evden de uzak olur en kısa zamanda
Sürekli gittim gidiyorum bak gideceğim diye zırvalıyor
E gitsin gideceği varsa ne uzatıyor
Siz de sanırım çok alıştırmışsınız nolur dön diye geri çağırmaya
Şimdi de yalandan ama sen beni ararsın kii diye ezik ezik yan çizmeye çalışıyor

Subat tatilini bekleme bence. Telefonda da anlatabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…