Esimle bosanma asamasindayiz fikirlerinize ihtiyacim var

Kediniz mi öldü 😞 neden acaba ?
Dumanim bir bucuk yasindaydi son zamanlarda bir gözü kötü olmustu megersem kanindaki mikrop gozune vurmus antibiyorik falan kullandi ama duzelmedi en son bobrek yetmezligi oldugunu ogrendik istahtan kesildi serumlarla hayatta kaliyordu kaldiramadi kollarimda can verdi o kadar zor ki esime kedim sayesinde katlaniyordum simdi hic dayanacak gücüm kalmadi.

Aileniz üzülmesin diye evliliğe devam etmeyin. Kendinizi düşünün, böyle bir evliliği devam ettirmek ne kadar doğru sizce?
Çevreye kulaklarınizi kapatın, sadece kendinizi dinleyin. Bu yaşadıklarınızı hakediyor musunuz? Cinsellik, sevilmek, sizinde hakkınız değil mi?
Şuan eşinizden ayri yatıyorsunuz kimsenin ruhu duyuyor mu?

Dumanim bir bucuk yasindaydi son zamanlarda bir gözü kötü olmustu megersem kanindaki mikrop gozune vurmus antibiyorik falan kullandi ama duzelmedi en son bobrek yetmezligi oldugunu ogrendik istahtan kesildi serumlarla hayatta kaliyordu kaldiramadi kollarimda can verdi o kadar zor ki esime kedim sayesinde katlaniyordum simdi hic dayanacak gücüm kalmadi.
Başınız sağolsun 😞 benim de 6 kedim var , patili deyince akan sular duruyor. Yaranizi destim lütfen kusura bakmayın.. Mevsim kış , dışarda bir çok yardıma muhtaç yavru var size iyi gelir bir minik . Acınız yok olmaz belki ama hafifler inşallah ❤️

Bu sefer cok istiyorum insallah defolup gider ailesinin yanina. Benimde pesinden aglamadigimi kosmadigimi görür
Şehir dışına çıkmak yasak nereye gidiyormuş. Blöf yapıyor işte sizin de yemediginizi görünce artık oturmuş yerine zaten. Hiç çekilecek dert değil eşiniz sanki.

Başınız sağolsun 😞 benim de 6 kedim var , patili deyince akan sular duruyor. Yaranizi destim lütfen kusura bakmayın.. Mevsim kış , dışarda bir çok yardıma muhtaç yavru var size iyi gelir bir minik . Acınız yok olmaz belki ama hafifler inşallah ❤️
Evet sokaktaki canlara yardim ediyorum besliyorum Dumanimin acisi bir nebzede klsa hafifliyor..

Şehir dışına çıkmak yasak nereye gidiyormuş. Blöf yapıyor işte sizin de yemediginizi görünce artık oturmuş yerine zaten. Hiç çekilecek dert değil eşiniz sanki.
Evet normalde yasak ama gidiyor herkes. Evet artik çekemedigimi farkettim bende.

Aileniz üzülmesin diye evliliğe devam etmeyin. Kendinizi düşünün, böyle bir evliliği devam ettirmek ne kadar doğru sizce?
Çevreye kulaklarınizi kapatın, sadece kendinizi dinleyin. Bu yaşadıklarınızı hakediyor musunuz? Cinsellik, sevilmek, sizinde hakkınız değil mi?
Şuan eşinizden ayri yatıyorsunuz kimsenin ruhu duyuyor mu?
Evet ne kadar dogru yazmissiniz...

Evet normalde yasak ama gidiyor herkes. Evet artik çekemedigimi farkettim bende.
Haftada Bir gün okula gidiliyor nasıl gidiyorlar ki. Ya da müdür acil çağırıyor. Geçen hafta bizim müdür bazı zümreleri çağırdı okula yarın şu saatte toplantı yapacağız diye. Yani gidemez diyorum yine blöf sadece.

siz en güzel zamanlarınızı kavga ile geçirmişsiniz bir buçuk aylık evli olan bir çiftin kapısına polis gelecek kadar iki kişi arasında ne yaşanmış olabilir ki? ikiniz de öğretmensiniz devlet memurusunuz geçim derdiniz yok henüz çocuk sıkıntınız/yaramazlık /bakım yok 2 kişinin evinde yapmanız gereken aman aman bir ev işi yok sahi neyi dert edindiniz kendinize? Benim erkekte tahammül edemediğim tek sey çok kaba bir tabir ama avrat gibi evi terk etmeleri .buda özellikle son yıllarda pek bir meşhur oldu .benim eski ayrıldığım adam olacak şahıs sürekli giderdi hele son zamanlar ayda bir giderdi hemde bavullarla baba evine gidecek durumu yoktu onun alkolikti babası .otele yerleşir iki gün kalır pahalı olunca geri dönerdi haaa ele güne karşı apartmandaki komşulardan da utandığı için gece arabadan eve bavullarını geri taşırdı.giden erkek kadar kötü birsey yok.birak gitsin.....olmayınca olmuyor kendini paralasanda kaderinde varsa görüyorsun yaşayacaklarını . on onbeş yirmi kırk yıllık evlilikler bitiyor hayat bu insana herşeyi gösteriyor ....

Ogretmen insansiniz kimseye muhtac degilsiniz ailen atlatir kabul etmek zorunda adami sevgiliyken tepenize cikarmissiniz simdi ayni seyleri uyguluyor yuzsuz aglarsin diyor bide yani gor icinde oldugun durumu. Gitsin suratina bakma bakalim gidebiliyormu ayrica tabiki bosanmalisin kendini duzeltmezse bosanacagini soyle inanmayacaktir ama bosanma girisimlerine baslarsan eminim 180 derece döner

Siz bosansaniza niye böyle aptal aptal blöf yapan bi adama katlaniyosunuz? Ay çok ezik değil mi ya giderim he giderim he deyip git deyince de "ama sen bensiz yapamazsin ki, peşimden koşarsın ki" falan diye kendine kalmak icin bahaneler sıralayan adam. Siz onun gidicem demesini beklemeyin bence, direkt kendiniz söyleyin git, ben senden bosanicam diye. Sonra da gidin efendi efendi davamızı açın, görsün inandırıcı misiniz değil misiniz

Bana inanilmaz bir psikolojik siddet uyguluyor. Bu mesajiniz icimi rahatlatti. Bu sefer kararliyim defolup gitsin gidecekse. Ailem icin katlanmam mantikli degil tabiki ama insan uzuluyor iste babam kalp hastasi nasil aciklarim ne derim cok zor..
Aynı hataya bende düştüm aman kalp hastası aman bişey olur yok valla bıcak kemiğe dayanınca postalamak lazım kimse de ölmedi çok şükür.

Merhaba Kadınlar Kulübü ailesi ben direk konuya geçeyim. Esimde bende ògretmeniz ama gel gör ki iki medeni insan gibi asla konusamiyoruz. Sorunlarimizi çözemiyoruz. Eşimle evlenmeden önce esim Aksaray da ben ise Bursada yasiyordum. Esim benim icin Bursaya geldi özel okulda ogretmenlik yapmak icin. Evet ilk bakista bu davranisi taktir edilesi gibi duruyor fakat Allahin her gunu bak seni birakir memleketime giderim diye surekli tehtit edip durdu bende her seferinde gitme diye pesinden kostum. Simdi evlendik ikimizde Tekirdaga atandik burda da ayni sekilde derslerimize uzaktan egitim seklinde devam ettigimiz icin beni kac kere burda birakip kendi memleketine gitmekle tehtit etti o kadar yoruldum ki bu tehtitlerinden kac kere gitmeye kalkinca durdurdum. Ama simdi en son yine gidicem dedi bende bu sefer defol git dedim sen yine aglarsin pesimden kosarsin dedi cok bunaldim 1 haftadir ayri yatiyoruz esimden cok sogudum cinsel birlikteligimiz dahi kalmadi. Iki kelime konusmaya kalksak hakaret ediyor bende cevap vermeyince senin psikolijin bozuk demeye basliyor.Bu anlattigim en son tartismamiz 1 bucuk yildir evliyiz ve bu bir yilda inanilmaz kotu kavgalar ettik polis bile geldi kapimiza. Cok bosanmak istiyorum cunku evliligimiz bitmis durumda ama ailem asla kabullenmez beni suclar ayrilmami istemezler cok uzulurler. O kadar bunaldim ki ne yapmaliyim bilmiyorum. Fikirleriniz benim icin cok onemli..
Size öğretmenin diyerek başlamak istiyorum söze siz bir eğitimcisiniz allah aşkına böyle bir adama nasıl katlanıyorsunuz bu resmen psikolojik şiddettir atanmış kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsınız Aile konusuna gelince bence siz açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız kızlarının bu çileyi çekmesine göz yumacak değillerdir bırak gitsin ya çok sinirlendim allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri amin 🤲🏻

Gitmek isteyen giderim ha demez. Direk gider. Giderim ha diyorsa zaten gitmeyecektir, gitme deneni beklemek icin yapiyordur. Birak gitsin. Evi terk etmek evlilik birlikteligini temelinden sarsmaktir hukukta. Gitmek isteyene gitme denmez. Kapi orada buyursun gitsin. Zorla kimseyi tutamazsin. Kuru kuru gidiyorum demis sadece.
Ailem istemez diye dusunme. Sen sorunlarini anlatmazsan ailen seni mutlu sanir. Yasadigin psikolojik siddeti ailene anlatmalisin. Gitmekle seni surekli tehdit ettigi soylemelisin
Artik dayanamadigini, yiprandigini, cok mutsuz oldugunu soylemezsen onlar seni mutlu sanir. Eminimki yasadiklarini anlatirsan seni anlayacaktir ailen.
Bir evin icinde yasananlari disaridaki insanlar bilemez. Hicbirsey disaridan gorundugu gibi degildir. Ailenle yasadiklarini paylasmalisin.
Esine de gitme diyerek onun totosunu tavan yaptirmissin. Gitmek istiyorsa birak gitsin. Git ama bil ki bu kapidan cikan bir daha donemez hersey biter deyin. Kesin ve net konusun.

Size öğretmenin diyerek başlamak istiyorum söze siz bir eğitimcisiniz allah aşkına böyle bir adama nasıl katlanıyorsunuz bu resmen psikolojik şiddettir atanmış kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsınız Aile konusuna gelince bence siz açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız kızlarının bu çileyi çekmesine göz yumacak değillerdir bırak gitsin ya çok sinirlendim allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri amin 🤲🏻
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Evet cok haklisiniz aklim biraz gec basima geldi ve dediginiz gibi yapiyorum. Artik asla taviz vermiyorum ayaklarimin ustunde durdugumu guclu oldugumu pesinde kosmadigimi anlayinca tutusuyor.

Gitmek isteyen giderim ha demez. Direk gider. Giderim ha diyorsa zaten gitmeyecektir, gitme deneni beklemek icin yapiyordur. Birak gitsin. Evi terk etmek evlilik birlikteligini temelinden sarsmaktir hukukta. Gitmek isteyene gitme denmez. Kapi orada buyursun gitsin. Zorla kimseyi tutamazsin. Kuru kuru gidiyorum demis sadece.
Ailem istemez diye dusunme. Sen sorunlarini anlatmazsan ailen seni mutlu sanir. Yasadigin psikolojik siddeti ailene anlatmalisin. Gitmekle seni surekli tehdit ettigi soylemelisin
Artik dayanamadigini, yiprandigini, cok mutsuz oldugunu soylemezsen onlar seni mutlu sanir. Eminimki yasadiklarini anlatirsan seni anlayacaktir ailen.
Bir evin icinde yasananlari disaridaki insanlar bilemez. Hicbirsey disaridan gorundugu gibi degildir. Ailenle yasadiklarini paylasmalisin.
Esine de gitme diyerek onun totosunu tavan yaptirmissin. Gitmek istiyorsa birak gitsin. Git ama bil ki bu kapidan cikan bir daha donemez hersey biter deyin. Kesin ve net konusun.
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Evet ben cok hata yaptim her giderin dediginde gitme dedim simdi de dediginiz gibi kendini hint kumasi sandi ve ne yaparsan yapayim bu kadin beni birakmaz diye dusundu ve bana saygisi kalmadi. Ailem konusunda evet cok guzel yazmissiniz aileme anlatacagim subat tatilinde memleketime gittigimde

Aileniz uzulur uzulur, sonra alisir.
Evlilik kadar, boşanmak da normal bir sey.
Adama çok yuz vermissiniz, şimarmis.
Nasil da biliyor pesinden koşacaginizi.
Zayif yerinizi biliyor ya, kullaniyor.

Kocan asla gitmeyecek sen her seferinde ağlayıp yalvardığın icin bunu sana koz olarak kullanıyor. Bak kendin mesela defol dediğinde gitti mi ? Ağlarsın gitme dersin demiş. Kalmış. Onun trıbine tüküreyim. Aç kapıyı defol de zamanla keser söylemeyi. Yalnız diğer konuya geleyim 1.5 yılda kapıya polis gelecek kadar ettiğiniz kavgalar çok cirkin. Anlasamıyorsanız yol yakınken ayrılın kazara çocuk falan olur o zaman daha zor olur

Atanmissiniz maddi olarak kimseye ihtiyaciniz yok ,belli ki esiniz sorunlu normal dehil bosanin ailenizde kabullenir

Back
X