Eşimle boşanma aşamasındayız sizce ne yapmam gerekiyor?

Ay kurtul kız bu adamdan. Günlerce, haftalarca küs kalmak nedir? Ben kavgacı biri olmama rağmen elimle 1 gün küs kalamıyoruz. Evlilikte öyle küslükler uzatılmaz özellikle erkekler tarafından. Gençsin daha ilerde daha iyisini bulursun
Bu adamlarda hiç cinsel istek de yok haa.ben 2 gün dayanamıyorum adamlar haftalarca, aylarca küs kalıyor.vayy arkadaş.bir ben mi böyleyim anlamadım ki.en güzel çağlarınızı küslükle geçireceğinize sevişsenize.yok bazı insanları anlamak mümkün değil.

İyi günler ben 26 eşim 28 yaşında 3 senedir evliyiz daha önce 3 sene de sevgililik sürecimiz olmuştu. Ben şu an memurum eşim esnaf bu zamana kadar ikimizin de aile hayatı ve yaşadığı çevre çok farklıydı benim ailem tartışmayı kavgayı sevmez daha çok bilinçli ve modern diye tabir ettiğimiz ailelerden onun ailesi ise devamlı kavga tartışma ve müdahil olmayı seven küçük bir yerde yaşayan insanlar evlendikten sonra ben de aileme uzak onun ailesinin olduğu ilçeye atandım. Burada eşim harici hiç kimsem yok ve o da küçükken çok fakirlik çektiğinden dolayı aşırı hırslı iş konusunda kavga ile büyüdüğü için de devamlı kavga etme eğiliminde ve benimle günlerce haftalarca küs kalır defalarca yapma desem de ufacık şeyi bile bana anlatmaz ve ben günlerce ne yaptım diye düşünürüm ama inadından da vazgeçmez ve devamlı en ufacık bir meselede bile benim üzerimde erkekliğinden dolayı üstünlük kurmaya çalışır yapamayacağını görünce daha da küser daha da inatlaşır. Sizce bu adamla ömür geçer mi yada geçerse nasıl geçer?
Hayır geçmez. Genceciksiniz yıllarımızı böyle biriyle heba etmeyin. Çocuk yokken güle güle.

Bilmiyorum ama insanlar değişir ama değişmek isterse.
Eşim çok takıntılı bir ailede büyümüş ve elalemci bir ailede. Her konuyu kafasına takardı,bir bir laf söylese üstüne alınırdı vesaire vesaire.
Ama şimdi sanki benim ailemin oğlu. O kadar değişti ki yıllar içinde. Hep der seninle yeniden doğdum diye.
İşin özü değişebilir ama isterse
Biz de ne şekillerde büyüdük ama şimdi esamesi okunmuyor.bu herifler niye bizim gibi kendini yetiştiremiyor sinir oluyorum.sanki hiç kötü yetişmiş kadın yok memlekette.çocuk yetiştiriyoruz resmen hee.

Daha önce çok defa konuştum yapma dedim ama artık adamda karakter olmuş beni o kadar görmezden geliyor ki zaten tek başımayım kendisinden başka kimsem yok beni iyice yalnız hissettiriyor siz eşinize anlattığınız zaman düzelme oldu mu
Kaybetme korkusu kalmamış rest çekmeniz gerekiyor.bence evi terket.eşimden başka kimse yok kimse yok diye de kendinize acıyıp durmayın.ıssız adada mahsur kalmış değilsiniz abartmayın.bence sizin özgüveniniz düşmüş.bu da eşine yansıyor bu yüzden bu kadar üstüne gelebiliyor.yalnızlık mi kalmış her yer 1 uçaklık mesefede.ya da otobüs tren her neyse.fazla fedakarlık yapmışsın adam haketmeyince de ne yapacağını şaşırmış.

Biz de ne şekillerde büyüdük ama şimdi esamesi okunmuyor.bu herifler niye bizim gibi kendini yetiştiremiyor sinir oluyorum.sanki hiç kötü yetişmiş kadın yok memlekette.çocuk yetiştiriyoruz resmen hee.
Ya bu aslında isteme meselesi. Adam karşısındakine Kıymet verip onun için bir şey yapmak isterse değişiyor. Ama biz yaratılış mizacından dolayı çok daha yatkınız karşıya uyum sağlamaya. Halbu ki adamlar bize ayak uydursa dünyaları cennete dönecek haberleri yok

İyi günler ben 26 eşim 28 yaşında 3 senedir evliyiz daha önce 3 sene de sevgililik sürecimiz olmuştu. Ben şu an memurum eşim esnaf bu zamana kadar ikimizin de aile hayatı ve yaşadığı çevre çok farklıydı benim ailem tartışmayı kavgayı sevmez daha çok bilinçli ve modern diye tabir ettiğimiz ailelerden onun ailesi ise devamlı kavga tartışma ve müdahil olmayı seven küçük bir yerde yaşayan insanlar evlendikten sonra ben de aileme uzak onun ailesinin olduğu ilçeye atandım. Burada eşim harici hiç kimsem yok ve o da küçükken çok fakirlik çektiğinden dolayı aşırı hırslı iş konusunda kavga ile büyüdüğü için de devamlı kavga etme eğiliminde ve benimle günlerce haftalarca küs kalır defalarca yapma desem de ufacık şeyi bile bana anlatmaz ve ben günlerce ne yaptım diye düşünürüm ama inadından da vazgeçmez ve devamlı en ufacık bir meselede bile benim üzerimde erkekliğinden dolayı üstünlük kurmaya çalışır yapamayacağını görünce daha da küser daha da inatlaşır. Sizce bu adamla ömür geçer mi yada geçerse nasıl geçer?
Aynı evin içinde haftalarca küsen adama ben şahsen dayanamazdım, sinir hastası olur insan.

Back
X