Nasıl ne alaka? Ailevi ve eş sorunu olan bir insan, eşiyle iletişimi (aynı evde yaşadığı halde) sağlıklı olmayan birisinin sağlıklı bir çocuk veya bebek kitabı çıkaracağına inanıyor musunuz? Ne demek ne alaka? Ailede evde ciddi problemler varken bu yaptığı konu sahibinin, tamamen sorunları halının altına süpürmek. Kitaba ayıracağı vakti, çocuklarına ayırsa daha sabırlı (!) bir anne olup, annesiyle birlikte yaşamaz. Bu kadar da net söylüyorum. Demek ki sabırlı değilmiş. Benim de bebeğim yoğun bakımda kaldı, diğer kızım 2 yaşındaydı. Annem çok yakın olmasına rağmen gelip benimle yaşasın istemedim. Uzakta da olabilirim. Doğuda da yaşadım, tek çare bakıcı. Ve evde olsam bakıcıya da gerek yok. 3,5 aylık bebeğimi bırakıp işe de gittim, iş yerinde fırsat bulup süt sağarak. Kimse bana 3 çocuk dahi olsa, evde çocuk bakmanın zor olduğunu söylemesin.
sabah 5te 6-7 aylık bebeğimi anneme bırakıp babamı kemoterapiye götürürdük.ve haftanın 7 günü evde yoktum gündüzleri. Allah aşkına ne zorluğundan bahsediyorsunuz?