Eşimle çıkmaz yola girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın. Eğitim durumunuz yada kitap çıkarmaya çalışmanızin ne gibi bir fark yaratacagini düşündünüz? Öncelikle çocuklar açısından ikinci hamilelik için acele etmişsiniz. Korunmaniz gerekirdi. Hadi o sürpriz oldu diyelim. Annenizin sürekli sizde olması size gelip gitmesi başlı başına sorun. Sizin eşinizle sorunları çözme yönteminiz zaten yanlış. Anne babasına şikayet ederek çözülmez.ne demelerini bekliyorsunuz? Aaa gelin mutsuz oğlanın kulağını çekelim mi? Şu an onların gözünde sizin suçlu olmanız normaldir. Eşinizle sorunları sıkıntıları başkalarınına yetiştirmeniz çok yanlış. Siz eşinizle arayı duzeltseniz bile onlar unutmaz. Eşinizle uzun zamandır birliktelik olmamış. Peki eşiniz bu ihtiyacı nereden karşılıyor? Siz eş değilsiniz. Birbirinizin ev arkadaşsınız. Ayrıca aldatma yok demişsiniz. Neden biliyorsunuz? Bu adam size yaklaşmiyorsa gözü dışarı her an kaydı kayabilir. Ayrılmak istememe sebebiniz ekonomik olarak sizi sıkıntıya sokmuyor olabilir ki eviniz geniş ferah bir evmis. Baştan sona yanlış yapmışsınız. En kısa sürede evlilik terapistine gidin yoksa yarınlar çok daha zor olacaktır.

Bundan rahatsız olmuşa benzemiyor zira kendisi bu uyarılara cevap vermemiş bedava reklam çünkü. Ben bile ulaştım profiline
Bu konudan reklam yapmak pek mantıklı değil ama bilemiyorum tabi 🤷

Bu konudan reklam yapmak pek mantıklı değil ama bilemiyorum tabi 🤷
Kim olduğunu bilmiyorum ama kendi hayatı çok sorunlu olan kitaplarını okumayı düşünmem. Annelikten ziyade çocuk nasıl yetiştirilir konusunda takip ettiğim tek kişi var. Onun kitaplarını da kardeşim evlendiği zaman hepsini alıp hediye edecem, bende okuyacam

@Mune

reklam mı ? Doğru hesabıma para aktardınız saçma sapan yorumunuzu bırakın
Evet profilinize girince takipçi arttırmaya çalıştığınız açıkça belli oluyor. Sosyal medyada ^fenomen^ olmaya çalışan insanlardan her tür reklamı beklerim

Evet profilinize girince takipçi arttırmaya çalıştığınız açıkça belli oluyor. Sosyal medyada ^fenomen^ olmaya çalışan insanlardan her tür reklamı beklerim

Bana da garip geldi ilk mesajda direkt kitabın ismini vermesi ama, kocam 1 senedir bana yanaşmıyor diye konu açıp reklam yapmak da ne bileyim 🤷🏻‍♀️

Kim olduğunu bilmiyorum ama kendi hayatı çok sorunlu olan kitaplarını okumayı düşünmem. Annelikten ziyade çocuk nasıl yetiştirilir konusunda takip ettiğim tek kişi var. Onun kitaplarını da kardeşim evlendiği zaman hepsini alıp hediye edecem, bende okuyacam
Kusura bakmayın da okudugunuz kişinin hayatının nasıl bir durumda olduğunu nerden biliyorsunuz

Bana da garip geldi ilk mesajda direkt kitabın ismini vermesi ama, kocam 1 senedir bana yanaşmıyor diye konu açıp reklam yapmak da ne bileyim 🤷🏻‍♀️
Sadece derdini anlatabilirdi degilmi kitabın olayla alakası yok insanların takipçi sayısı artınca degisik hallere girebiliyorlar

Sadece derdini anlatabilirdi degilmi kitabın olayla alakası yok insanların takipçi sayısı artınca degisik hallere girebiliyorlar
Hanımefendi hemşirecikcik arkadaşım bir gaflette bulunarak birden yazmışım kitabın adını . Hayır nedir bu halleriniz sizin yahu?

Hanımefendi hemşirecikcik arkadaşım bir gaflette bulunarak birden yazmışım kitabın adını . Hayır nedir bu halleriniz sizin yahu?
Kimsede bir hâl yok bence siz kendi halinizi düşünün eşinizin bu konuyu okuduğunu bakım burda herkes size anında ulaştı eee en mahrem konuyu açıp boyle davranmakta ne biliyim tuhaf
Hani yazılır elbette ama siz resmen aleni olarak kendinizi deşifre ettiniz simdi bu konuyu biri eşinize gönderse bir şekilde ne biliyim neler gördü bu site keşke daha tedbirli olsaydiniz

Kusura bakmayın da okudugunuz kişinin hayatının nasıl bir durumda olduğunu nerden biliyorsunuz
Hislerim kuvvetlidir :) sizinki biliyorum bu yeterli. Ayrıca burada her üye kendi fikrini belirtmekte özgürdür. Buraya yazan sizsiniz. Burada size daha önce de kitap ne alaka denmiş cevap vermemissiniz, diğerlerine de net bir yanıt yok. Sonra neden böyle diyorsunuz bana diye sitem ediyorsunuz. Kendi yazdıklarınızın sonucu bunlar farkındaysanız

Ayrıca profilinizi inceledim de ikiztoslar takipçi kazanma takipleselimden başka birşey pek goremedim ben
Anlayamadim da 3 cocuk bunca sorun arasında insta yo.tube çekimleri nasil ilerliyor merak etmedim değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X