Eşimle cinsel anlamda yakınlaşmama kararım ?

Konu sahibi, aldatılırsın tabi ve cinsel perhiz uyguladığın için bu senin suçun olur. Hem kocandır, erindir, evinin direedir bugün tam anlamıyla dövmez yarın döver ama yersin, nimettir kız, insan koca dayağını bulur da yemez mi hiç?

Lütfen birlikte olmaya ve eşinize sıkı sıkı sarılmaya devam edin. Sakın boşanmayın, hayatınızın hatasını yaparsınız aman, çünkü dayakçı kocayı bulmak herkese kısmet olmaz, bulmuşken yiyebildiğiniz kadar yiyin sevabı da varmış hem 5-6 sayfa önce arkadaşın biri şahane açıklamış. Ha baktınız bıçaklamaya kalkıyor, o zaman belki düşünebilirsiniz boşanmayı, yazık adamcağız sizin yüzünüzden katil olmasın diye o da.

Çok hadli iseniz siz cevap vermeyeceksiniz. Lafları sıralayıp cevap yazmayın demek size düşmez. Evet yazmayın artık.

50 tane şey yazılmış okuyamadım valla nedir bu çekememezlik anlamıyorum gülün bile dikeni olur O dikenler gitgide torpulenir inşallah hemen bosanilmaz aşk sevgi emek ister eşimde stresli bir iste ve ikna ettim birlikte aile terapistine gidiyoruz ve rüyada gibiyim nazar değmesin ama tabi boyle çok mutlu olunca ardından bir şey olur diye de korkmuyo değilim rabbim korusun herkesi

Evet aldatir. Bunca siddeti gösteren adam aldatir. Madem kabulleniyorsun seviş gitsin ne olacak.

hemen akillanir el kaldırmaz artık size!!! Allahim yok böyle bir kafa sen böyle yap o da döverek beraber olsun senle.bunu sorucana boşanma davasını en az zararla nasıl atlatabilirim diye sorun.birde seviyorum ondan bosanmiyorum diyorsunuz o zaman son belli el kaldırmaları dövmeler e bırakır birde zorla çocuk yaparsiniz o çocuğun da gunahina girersiniz ve bu sizin tercihiniz olur

Cahide abladan alıntı bu. O olayda şiddet yoktu yalnız.

Bosanmak bosanmak bosanmak ne kadar kolay bu kelimeyi agiza almak yaziya dokmek. Sevgi emek ister guven ister.esinin nelere tepki verdigini ogrenme gerek o kizarken sen sus o sakinlesince sen basla.erkek milleti zaten meyilli dayaga baktin sinirleniyo sus ve yanindan ayril uzerine gitme seni onu itip kakmanla onun itip kakmasi birmi gucun yetmezki zararli sen cikarsin.eger esimizi degistiremiyorsak kendimizi degistirelim cozum yolu bulmaya calisalim .

Eğer seni hırpaladığı için, cinsel ilişkine yasak koyup,
O da bu yasak sebebiyle seni aldatacak kadar alçaksa kurtul derim.

Allah aşkına bu durumda siz ne bebeğinden bahsediyorsunuz ?!

Çocuk yap kesin düzelir , hırpalıyormuş bide Allahtan dövmüyor dövse ne olurdu acaba.

Bırak aldatırsa aldatsın böyle bir sebepten. Acil ciddi bir konuşma yapmanız veya boşanmanız lazım

Konu sahibesi şiddet görüyorsunuz, çözüm yönteminiz işe yarar mı bilmiyorum ama lütfen şiddete daha köklü çözümler bulun, boşanmıyorsanız dahi en azından pişman olup özür dileyene, bir daha yapmayacağını garantileyene kadar ailenizden destek alın.

Şiddet hafife alınacak bir konu değil, kocandır döver, zamanla düzelir, sabırlı ol diyen hemcinslerimi hayretler içerisinde okudum, şimdi lütfen onlarda şu yazacaklarımı okusunlar.

Bugün bir TV kanalında bir kocanın şiddetinin nereye vardığını gördüm, 14 yaşında anne babasının döverek evlendirdiği bir kadın 14 yıl boyunca eşi tarafından aldatılmış, dövülmüş, tehdit edilmiş, o bir küçük gelin, anne babasının acımadığı, koca evinden baba evine artık sadece kefenle gelebilirsin denip sahipsiz bırakılan, kocasının merhametine teslim edilen bir kadın, çocukları için yıllarca katlanmış çünkü kocası çekip giderse çocuklarını vermeyeceğini söylemiş, evlatlarının gözünde kaçıp giden anne olmamak için katlanmış, kocam tehdit ediyor demiş şikayet etmiş, 3 ay uzaklaştırma vermişler, adam o zaman bile gitmiş kadına sana eziyet etmemi kimse engelleyemez diye tehdit etmiş, en sonunda kadının canına tak etmiş, tamam demiş teslim oluyorum sık kafama, sık ki öleyim, artık eziyet çekmeyeyim, sık ki çocuklarım annemiz bırakıp kaçtı demek yerine bizim için öldü desinler, adam hayır öldürmeyeceğim, ömür boyu izini taşıyacaksın, 7 kurşun, iyi okuyun 7 kurşun bacaklara ve kollara, o bir kadın, o şiddet görmüş bir kadın, o bizim gibi biri, artık bacakları yok, kollarını da tam olarak kullanamıyor ama çocukları için dimdik ayakta durmak için çalışıyor.

Şiddetin bir tokadını da bir tekmesini de, tek keresini de normalleştirmeyin. Şiddet şiddettir, şiddetin haklı gerekçesi yoktur, şiddete sabır diye birşey yoktur, şiddete dur demek gerekir, ki devamı gelmesin, şiddete dur demek gerekir ki elleri alışıp nasılsa katlanıyor diye hiddeti artmasın.

Son düzenleme:
Allahım, konuya bak, yapılan yorumlara bak... Gerçekten bu aralar buradaki üyeliğimi sonlandırmayı ve bir daha asla girmemeyi çok ister oldum. Ne alaka diyecekseniz, bıktım artık akıllanmayan kadınlardan. İyi ki gerçek hayattaki çevremde sizin gibi akıllanmayan tiplerden yok. Bir tek ben sinir olmuyorumdur herhalde değil mi böyle değişik kafalarda yaşayan kadınlara? Yani dayak yiyor ama seviyor, başka bir akıllı (!) gelmiş yuva kolay kurulmaz, gülün dikenine katlan falan diyor... Konu sahibi olacak ilginç şahsiyet zaten dayak yiyor ama cinsellikle cezalandırıp bir de aldatır mı diye soruyor falan... Yahu bu ülke ileri gideceğine geriye gidiyor.

İtilmiş ve karısı kakılmış gibi olursunuz ,Yazık arada sevgide saygıda bitmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…