Eşimle cinsel anlamda yakınlaşmama kararım ?

Beyaz Lotus ve muhteşem aşkının bıraktığı izler

Hanımefendi kim dalga geçti
Gösterir misiniz?
O uzuuun ibretlik paylaşım asıl dalgayı geçti de haberleri yok. Ya insan bi düşünür dinini anlatmak istiyorsan da düşünürsün bu insanları yaklaştırır mı uzaklaştırır mı mantık süzgecinden geçer mi. Yok anca 3. sınıf dini hikayeler. Ki zaten onun da yeri burası değil.

Polemiğin ne olduğunu açıkladığınız için teşekkürler. Bilmiyorduk iyi oldu. O yoruma tabiki karışıcam. Abuk sabuk şeylere dini katıyorsunuz. Ondan sonra da gelen lafları kaldıramıyorsunuz.

..sunuz..?

Benim hatırladığım konuya olan ilk yorumum sizi alıntılamam oldu :) sallıyorsunuz bari destekli olsun.

Çok rahatsızsanız yine söyleyeyim kibleyin ve rica ederim ne demek Mune forum kurallarının paylaşıldıkça öğrenileceğini söylüyor yani destekliyor.

...sunuz siz ve beyaz lotus. Desteksiz salladığım görülmemiştir. Biz de dini içerik yasak kuralını anlatmaya çalışıyoruz. İyi günler dilerim.

Bence böyle bir evliliği hala sürdürmen hata bu böyle gelmiş böyle devam eder anası babası kadına el kaldirmamasi gerektiğini öğretememisse bu saatten sonra da değişmez bence boşan hiç bir şeyin sonu değil kendini yıpratma . Değerlisin , özelsin bir adam uğruna kendini ve hayatını heba etme lütfen kadın güçlüdür , kendi ayakların üzerinde durabilirsin bu adam seni aldatır da döver de söver de katlanmak zorunda değilsin böyle bir adamdan çocuk yapmak ahmaklik olur birlikte olmamakla çok iyi yapiyorsun hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Sen şimdi bunu yazdın, islamiyeti mükemmel mi gösterdin yoksa dayağı mı kutsallaştırdın?

Ne kendinize hayrınız var ne de dininize.
witch hunt zaten mükemmel olan bişeyin mükemmel gösterilmeye ihtiyacı Yok.
alay noktası ayetlerin anlaşılamaması nedeniyle şiddetin kutsallaştırıldığı yönünde yazılması ve benim bundan duyduğum rahatsızlık ha ben diğer sayfalara bakmadım ama tahminde edebiliyorum Eminim baya geyik dönmüştür

Ayetler üzerinden atıp tutmayı pek seviyor bizim güzide milletimiz
Tek tek okuyup altlarına sizi etiketlemek isterdim ama vakit değerli bi kavram benim için ve hiçkimsenin günahına ortak olma niyetinde de değilim.

Yani benden bu kadar siz daha iyi bilirsiniz kimlerin ne niyetle ne yazdığını alıntılaşıp duruyorsunuz zira :) iyi günler.

Sonuna kadar okuyamadım ama bir psikoloğa gitmeni ve de islamiyeti akademsiyen ilahiyatçıların tefsirlerinden öğrenmeni öneririm sana.

8 yıllık evliliğimde dünyanın en iyi eşlerinden biri olan eşim,bugün bana bir fiske vursa arkamı döner giderim.
Evlilik hırlaşmak yüz göz olmak değildir.10 günün 9 gününü iyi geçirip o geçirdiğin 1 gün biriktikçe ömründen ömür alır.Evliliğin tabiki olumsuz tarafları da olur.Ama bu kavga dövüş değildir.
Herkes bebek sahibi oldu,herkesin hayatında olumsuz giden zamanları olur,herkes hastalanır şu bu...
Eşin doğum zamanı senin nazını çekti,sana baktı diye bunları lütuf olarak görüyorsun.İkinizin çocuğunu doğurmuşsun.İnsansın.Evlisiniz.Tabiki karşılıklı fedakarlıklar yapılacak.Yani eşinin sana tavrı olağanüstü bir durum değil.

Kibledik zaten müsterih olun.

Ben kibledim yani, diğer arkadaşları bilemem.

Hanımefendi ben de tam da aynı rahatsızlıktan ötürü yazdım. Ayetlerin alet edilmesinden duyduğum rahatsızlık. Yazı size normal mı geliyor Allah aşkına. Yazıp yazıp da vakit benim için değerli siz takılın demek de ayrı bir olay.

Boşanma hakkın var tabi ki ama bu hemen boşan o zaman diyenler ya boşanmış kendisi yada büyük büyük konuşuyor kendileri zor da kalmadan. Bende boşandım daha öncesi ama bu o kadar basit verilen bir karar degil. Önce çare aranmalı bulunmuyorsa boşanılır. Aile Büyükleri ile konusun terapist icin ikna edin olmadı artık mesafe koyun o da uzaklaşırsa artık yol mahkemeye düşer

Hanımefendi koca dayağını ayetlerle destekleyen biz değiliz yalnız tekrar okumanızı tavsiye ederim.

"Dayak yedim, kabullendim, gururumu ayaklar altına aldım aha bunlar da ayetler" paylaşımını kim yaptı?

Hanımefendi koca dayağını ayetlerle destekleyen biz değiliz yalnız tekrar okumanızı tavsiye ederim.

"Dayak yedim, kabullendim, gururumu ayaklar altına aldım aha bunlar da ayetler" paylaşımını kim yaptı?
İçim şişti ay. Dalgayı @beyaz lotus geçti günahı bize kaldı.

Daha ilk yılda dövmeye başlayan adam 10 sene sonra neleeer neler yapar şimdiden kendini hazırla derim.

"Hmmm şimdi vuduğum zaman bana vermeyecek"
Ay çok güldümAllah iyiliğini versin

Siz ne diyorsunuz?

Ben kadının yaptığı yanlış doğru demiyorum onu tartışmıyorum anlamak neden bu kadar zor oldu ki islamla aranızda mesafe varsa bunun muhattabı ben değilim.

Ne demeye çalıştığımı anlamaksa niyetiniz ilk yorumuma gidin arwen isimli kullanıcıyı alıntıladım sonra witch hunt'dı sanırım tarafından alıntılandım şimdide siz çıktınız başıma hayret bişey

Sıkıldım anladınız mı bu basit bişey anlarsınız?

Kibledim diye de alıntılayan sizsiniz sanırım 'iyi' yapmanız gereken bu bende bunu söylüyorum zaten.

Ve size de iyi günler.

Bu da son yanıtım olsun
iyi günler demek daha fazla alıntılamayın belli ki anlaşamıyoruz demenin çok kibar ve hadli yolu.

Normal veya değil derdim bu değil bana ne ayrıca isteyen dayak yer isteyen armut konu bu değil.

Tekrar iyi günler hayırlı günler güzel günler haydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…