Eşimle çocuk gerginliği ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba herkese mutlu pazarlar ,

Bugün bir konuda eşimle gerildik birkaç senelik evliyiz benim ilk eşimin ikinci Evliliği ilk evliliğinden de bir çocuğu var ( uzatmak istemiyorum eski konularımda var zaten detayları ) eski Eşiyle biraz sorunlu ayrılmış ama sonrasında çocuğu için hep görüşmüş falan eski eşi para istemiş devamlı biraz Hırçın biriymiş ayrılırken de herşeyini almış eşim hayata sıfırdan Başlamış. Tabi ki bi ayrılık olduysa mutlaka tek Taraflı değildir eşimin de hataları olmuştur bu da benim düşüncem. ( çocukla ilgili eski eşim birkaç mesajını gördüm mesala Pahalı bir okula göndermek istiyor eşimde o kadar imkanı olmadığını söylüyor kadın işte illa bi çözüm bul falan bir Sürü şey Sayıyor böyle çok yazışmaları var.

Neyse gelelim bizim konuya eşim çocuk Sahibi olmak istiyor birkaç zamandır böyle bir düşüncesi var ama ben korkuyorum Tereddüt ediyorum zaten benimde geçmişim sorunlu annem her defasında çocuk yapma diye tembih veriyor. Eşimde bana çocuk istemiyorsun gibi sitem etti. Bende açıkladım evet korkuyorum bi çocuğun olunca mutlu olmayacak eski eşin belki sana bşy olsa bizi rahatsız edecekler yeni çocuğuna bir hayat verebilecek misin çocuk istiyorsun diye pek çok şey söyledim. O da bana benim Hayatım kimseyi ilgilendirmez falan dedi ama bir yandan da hayatın gerçekleri var. Haksız mıyım arkadaşlar ?

Biraz Karışık oldu okuyanlar Hakk'ını helal etsin

Sonuçta oğlunun kardeşi olacak eski eşi o kadar tüm birikimini alacak kadar kötüyse oğluna ortak bi kardes daha gelmesini istemez
İyi de onun ne istediği değil siz ve eşinizin ne istediği önemli değil mi?Sanırım hayatınızdan çıkmayacak korkusu yaşıyorsunuz,pekala çıkıyorlar,toz duman misali.....

Sonuçta oğlunun kardeşi olacak eski eşi o kadar tüm birikimini alacak kadar kötüyse oğluna ortak bi kardes daha gelmesini istemez

Onun ne istediği önemli değil. Evliliğinizi o ladın mı yönetecek. Bitmiş gitmiş baksın kendi dalgasına.
Karı koca olarak sorununuz yoksa bu evlilik yürür diyorsanız alın çocuğu kucağınıza.

İstemez tabiiki de. Çirkef bir kadın mı senin hayatını yönetecek. Sen bence bahaneleri bırak, sen kendin çocuk istiyor musun istemiyor musun ona karar ver. Eğer çocuk istiyorsan, o kadına giden her türlü para için sınırları çizersin. Gelip zorla alamaz ya.

Sizinde mi başınıza geldi ?
Kız kardeşim sizin ki gibi bir evlilik yaptı ve şu an hamile ,söylediklerine göre eski eş çok cazgır ve sıkıntılı bir kişilik ama herhangi bir şekilde rahatsızlık vermedi....Sadece kızını evlenir evlenmez kızkardeşimle eniştemin yanına gönderdi:),ufak tefek sorunlar yaşasalarda alıştılar artık sıkıntı yok yani.....
Ama siz çocuk kararı için eski eşin tutumunu sorguluyorsunuz bu düşüneceğiniz en son şey olmalı!

Esiniz adina uzuldum. Annenizin doldurusuna gelmenize de uzuldum. Adam belli ki cocuk seviyor. Cocuk sevmeyen adam sirf cocugu icin paragoz eski esiyle de gorusmez atar cocugu onun basina. Yazik onceki cocuguyla yeterli vakit geciremiyor ve bir cocuk daha istiyor. Bence bu onun hakki. Ama sizin de istemeniz lazim. Eski esi o kadar cirkeflesecek birisi olsa evliliginize de karai cikardi.

Kız kardeşim sizin ki gibi bir evlilik yaptı ve şu an hamile ,söylediklerine göre eski eş çok cazgır ve sıkıntılı bir kişilik ama herhangi bir şekilde rahatsızlık vermedi....Sadece kızını evlenir evlenmez kızkardeşimle eniştemin yanına gönderdi:),ufak tefek sorunlar yaşasalarda alıştılar artık sıkıntı yok yani.....
Ama siz çocuk kararı için eski eşin tutumunu sorguluyorsunuz bu düşüneceğiniz en son şey olmalı!
Annem şöyle diyor sen bu adamla evlendin ama bugun yarın çocuk yapsan eski eşi ve çocuğu seni rahatsız edecek maddi olarak ben bundan korkuyorum

Onun ne istediği önemli değil. Evliliğinizi o ladın mı yönetecek. Bitmiş gitmiş baksın kendi dalgasına.
Karı koca olarak sorununuz yoksa bu evlilik yürür diyorsanız alın çocuğu kucağınıza.
Eş olarak şükür bir sorun yaşamadık eşimi seviyorum o anlayışlı bir adam ama bazen kendimi aptal gibi hissediyorum

Annem şöyle diyor sen bu adamla evlendin ama bugun yarın çocuk yapsan eski eşi ve çocuğu seni rahatsız edecek maddi olarak ben bundan korkuyorum
Anneniz sizin iyiliğinizi düşünüyordur tabi ki ama sizce de biraz abartmamış mı?Acaba geçici bir ilişki gibi mi bakıyor evliliğinize?Ayrıca neden annenizin sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz,eşinize güvenmiyormusunuz?

İstemez tabiiki de. Çirkef bir kadın mı senin hayatını yönetecek. Sen bence bahaneleri bırak, sen kendin çocuk istiyor musun istemiyor musun ona karar ver. Eğer çocuk istiyorsan, o kadına giden her türlü para için sınırları çizersin. Gelip zorla alamaz ya.
Şu an o kadına para gitmiyor bildiğim kadarıyla çocuğun bir ihtiyacı olduğunda çocuk babasından istiyor ona karışma hakkım yok illa ki ama benden de bi çocuk yapsa o zaman dengeyi kuramayacak belki de ondan korkuyorum

Esiniz adina uzuldum. Annenizin doldurusuna gelmenize de uzuldum. Adam belli ki cocuk seviyor. Cocuk sevmeyen adam sirf cocugu icin paragoz eski esiyle de gorusmez atar cocugu onun basina. Yazik onceki cocuguyla yeterli vakit geciremiyor ve bir cocuk daha istiyor. Bence bu onun hakki. Ama sizin de istemeniz lazim. Eski esi o kadar cirkeflesecek birisi olsa evliliginize de karai cikardi.
Evet eşim çocuk seviyor ilk çocuğuyla zaman geçiriyor hatta çocuğunu çok seviyor ama artık büyüdüğü için çocukta kendi arkadaşları kendi Çevresi anne babayla vakit geçirmesi azalıyor haliyle

Eski eş eski adı üstünde. Hayat sizin yeni bir sayfa açmış adam evlenmişsiniz. Niye annelikten kendini mahrum ediyorsun geçmiş yüzünden? Anne ol keyfine bak
Anne olunca da pek çok sorun yasayacağım belki de yeterli bir anne bile olamayacağım

+10000000

Back
X