• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle çocuk yüzünden birbirimize girdik

canim burda istahsiz cocugu olmayanlar seni suclayabilir ama ben seni cok iyi anliyorum...yemedigi zaman sinirime agliyorum bile bence sen haklısın...ama bazıları diyoya canı isteyince yer diye ama insan dayanamiyo ki o cocuk orda ać aç otururken...Allah sabir versin kardesım bize ne deyim...
Bende çok ağlar ve elimde tabakla dolaşırdım dr umuz sadece kendini yipratiyorsun çocuk aç olsa yer inanın bana dedi biz 2yaşına kadar bakkal alışkanlığı edindirmedik ta ki amca dayı alıp getirene kadar onunda çocuğunu saklayıp vermedim zaten
Şimdi lerde gerçekten rahatım acıkınca anne ben acıktım diye geliyor ama gün içinde eline ufak yedek meyve 's veriyorum

anladım, teşekkür ederim cevaplarınız için :)
ben de eczaneden almıştım biraz daha araştırayım daha iyisini bulabilecek miyim
Önemli değil canım sen ilk önce normal üzüm pekmeziyle başla onun tadına alışınca diğerini de kabul edecektir günde 2 3 tane ceviz veya fındık verebilirsin fazlası zarar verebilir ama bide dediğim gibi sevdiği meyvelerden az az vermeye çalış ve üstüne düşme göreceksin nasıl değişecek

AMİN kardeş sinir harbi desen yerlerde
Neler almadım neler yedirmeye çalışıyorum
Ne vitaminler içtiler yok yok olmuyor
bU YÜZDENDE hani bırak keyiflerine göre acıkınca yerler olmuyor
Ben istiyorum ki düzenleri olsun sabah öplen ve akşamı bilsinler arada meyve şöleni yapsınlar ama yok işte
Ve bu yüzden hastane köşelerinde bulunmaktan sıkıldım
Bağışıklıkları düşüyor hastalıklara da elverişli oluyorlar maalesef
Neyse rabbim sağlık sıhhat versin bizede sabır :))))
Amin

Önemli değil canım sen ilk önce normal üzüm pekmeziyle başla onun tadına alışınca diğerini de kabul edecektir günde 2 3 tane ceviz veya fındık verebilirsin fazlası zarar verebilir ama bide dediğim gibi sevdiği meyvelerden az az vermeye çalış ve üstüne düşme göreceksin nasıl değişecek
inşallah canım :KK68:

Epey bi zaman oldu esim ben ve 1bucuk yasina daha gelmemis kizimla yer sofrasinda yemek yiyoruz.kizim da caciga elini sokmus devirmis etrafi batirmis esimde sesini yukseltti kizima..bende sakin ol olur boyle seyler merak ediyor dedim.butun gun ben onunlayim kizmiyorum cocuga dedim.sonra da ekledim bak dedim bir yerde okudum sofra basinda yapma etme kirletme dokceksin diye sert ciktigimizda cocuk yemekten de nefret ediyormus soguyormus dedim ondan sonra bana hakverdi ve bidaha tekrarlamadi.
Cocuk yemek yerken sofradayken yapilan tartismalar cocugu yemekten sogutuyor.siz kari koca boyle bagris cagris devam ederseniz cocugunuzunda psikolojisini bozacaksiniz sinirli bir birey yapacaksiniz.

Bir ara eşim anlattığınız gibiydi her sofrada ya çok su içti diye???yada ses çıkartarak yedi diye kavga çıkartır bağırır çağırırdı

Bikmistim konuştum arada gene yapıyor alışkanlık haline getirdi usandım valla

anneliginizi begenmeyip sizi cocugunuzun onünde yargilayacak kadar ileri giden esinize hatirlatmaniz gereken birsey var.esler haksiz olsalar da cocugun gozu onunde bu denli anne ve babalik sorgulanmamali., ki kafalarinin cok rahat karisip etkilenebilecekleri bir donem...

Ben de çok çektim şu yedirme işinden , bir gün sofradayız ben yine cebelleşiyorum oğlumla defalarca biz de eşimle tartışmışızdır bu yüzden neyse yedirmeye çalışıyordum oğlum istemiyor eşim elimdeki kaşığı aldı döndü bana , benim oğlumu yedirmeye çalıştığım gibi beni yedirmeye başladı ben üçüncü lokmadan sonra zorlanmaya başladım ağzıma tıkandı lokma.
Ne yaptığımı o an anladım , bir yedirirken sizin gibi çabuk yemesini beklemeyin iki yemiyorsa asla zorlamayın !

Pazar kahvaltımız zehir oldu. Benim 4 yaşında bi kızım var hiç bi şey yediremiyorum sofrada yemiyor sonra acıktım diyo yine hazırlıyorum yine yemiyo bu durum psikolojimi çok bozdu az önce kahvaltıda yine yemedi ben çok öfkelendim bağırdım ben bağırınca kızım ağlamaya başladı bu sefer eşim öfkelendi bağırdı çağırdı o bana ben ona baya epey tartıştık. neler neler söyledi benden bıkmış eve gelmek istemiyormuş neler. anneliği beceremiyormuşum falan. bende memnun değilsen kapı orda seni zorla tutmuyorum dedim. şimdi içerde oturuyo kahvaltıda yapmadı. kim suçlu sizce eğer ben suçlu isem eşimden özür dileyecem.
Çocuğa bağırdığınız için çocuğunuzdan özür dileyin.
Eşinizde size bağırdığından sizden o özür diesin.
Çocuğunuzuda lütfen
dışardan iştahını açmak için şurup vermeyin. herşeyin doğalı makbul.
Acıkınca zaten yer.
Herkesin çocuğuda çok iştahlı yada kilolu olmak zorunda değil
Çocuğu rahat bırakın

Yemek yeme problemi olan bi çocuk var ortada annenin kriz geçirmesi çok normal babası gel kızım diyip kucağına alsa ilgilense o yedirmeye çalışsa yani destek olsa bunlar yaşanmaz diye düşünüyorum
Beyefendi eve gelmek istemiyormuş zor geldi ellaam
Oysaki sözler verriz evlenirken iyi günde kötü günde diye ama laf...

Cocugunuzla ugrasırken anne ve baba olarak keyıflı sofralara oturamaz oldugunuz aşikar.. Sizin sabrınız kalmadıgı kadar esinizin de bu duruma tahammulu kalmadıgından bence.. Yoksa sızı yaralamak ıcın annelıgınıze laf ettıgını sanmıyorum..

Back
X