Esimle cok farkli goruslere sahibiz beni anlamiyor

Turkuaz48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
8
2
1
37
Screenshot_2016-03-29-12-22-33.webp

Çok farklı görüş derken ben de hayata bakış açısı, siyasi, iş, aile falan sandım.

Bu mu mesele gerçekten?

Ben de Johny Deep'in fotolarına arada bakarım şimdi hayata bakış açım kocasına aldatmaya meyilli, sadakatsiz kadın profili mi?

Aklıma gelmişken bi bakayım Johny'e yeni fotoları çıkmış mı :KK14:

sende yakışıklı bir erkeğe aynı tepkiyi ver. ayrıca eşin kadına değilde sahneden etkilenmiş canım. kadının filmde yine öyle cesur sahneler sergileyeceğini düşünüyo. o yüzden kadını takip edebilir. eskiden müjde ar filmlerinde olurmuş ya onun gibi bişey. sizde cinsel hayatınızı biraz renklendirebilirsiniz mesela

Sizin canınız sıkılıyor anlaşılan. Bu mesele bile değil. Hayatı eşinize ve kendinize dar etmeyin

Kıskançlığı yapmışsın işte,görevin tamamlanmış.nasıl bir yardım bekliyorsun .
Abartmış mıyım diye sorman bile hata.Ergen kızlar gibi kıskanmış olmanın kadınları çirkinleştirdiğini neden kabul etmiyorsunuz.
Gereksiz kıskançlık yapan herkes çirkinleşir.

izledim sahneyi bende rahatsız olurdum birde etkileyici bir sahneydi falan dese..bilmiyorum bu denli buyuturmuydum karsımdaki adamın verdiye tepkiye baglı olurdu sanırım

Hatırlamasında ne var? Ben de hatırlardım. Eşim de hatırlasa, güler geçerdik "hee evett o kadın" deyip geçmek varken nerelere gelmişsiniz.

Sonra fotolarına bakmış gerçi ama denk gelmiştir filan. Nette bişeye bakmak için kaç tane foto gezmek zorunda kalıyoruz bazen,öyle de olabilir, öyledir yani inşallah..Bakmasa iyiymiş ya..

Ben kıskanç bir kadınım ama bu durumda kıskancak bişey bulamadım..

Konu başlığı da fazla iddialı, o kadar büyütmeyin lütfen

Çok merak ettim, izlememiştim sizim mesajınızdan sonra açıp baktım.
Aynı şey olsaydı eşim hatırlamasa bile ben söylerdim aa şurada ki kadın diye.
Ne var Allasen bunda abartmayın.

Son düzenleme:
Leyla lydia tuğutlu o kız. GüZelde bir kız. Yeni dizisi de komedi yani öyle bi sahne olmaz. Ama kavga çok çocuksu. Yaş kaç canım?

Sanirim bende boyle bi sahneyi unutmazdim. Her filmde gorulebilecek olagan bir sahne degil sonucta. Ama kizi aratmasi rahatsiz edici

Bence hastalık derecesinde kıskançsınız. Bırakın erkeği kadının etkileneceği bir sahne o...

Sizin yaşadığınız şeyi ben yaşasam, eşimin bu sahneden etkilendiğini farketsem anında bir organizasyon yapar o sahneyi canlandırırdım eşime. Azıcık açık olun şu fantazik konularda. Hayatınızı renklendirin yahu.

iyide bu kadar buyutulecek ne var anlamadım ben boşuna aranıza nifak sokmayın..kafaya takma bacım...bir akşamda sen yap fantesiii

Adam öyle şeylerden etkileniyor demek ki. Aratması filan hoş olmamış ama çok da abartmayın

İçimdeki ses filmimi acaba:))) haa yazmışsınız zaten:)) bence buyutulcek bi durum yok kızın adını bilmiosa zaten direkt o sahne gelir aklına insanın ben olsam bende aaa iç çamaşırıni çıkaran kız varya o değilmi falan derdim yani

Erkekler bu tür şeyleri unutmuyor
Kadınların beğendiği bir erkek sanatçının resimleri farklıdır erkeğin bakması farklıdır
Çünkü onların dünyasını malesef bilemiyor sadece tahmin edebiliyoruz.
Sen de çok üstüne gitme ki boşuna aranız açılmasın,

Back
X