eşimle çok farklıyız... anladıkça üzülüyorum,

eşimi seviyorum, ama huyları, tavırları, kendini geliştirmemesi, bişeyler için çaba göstermemesi, kısacası düz yaşaması, beni düşündürüyor,
çok zıt karakterler olmaya başladık:14:
sanki bu durum gittikçe çoğalıyor,
olaylar karşısında bi yorum yapmıyor, he diyip geçiyor, yani istiyorum ki bi konuşma yapsın hayranlıkla dinleyim,
ama yokkk:5:
bu durumda olanınız var mı? nasıl davranıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz?

ya aynı durum bende de var..ben çoşkuyla bişeyler anlatıyorum he bile demiyor..ya tepki versene dediğimde de bak dinledim hepsini tek tek anlatayım diyor..

bu durum çok sinir ediyor beni. ben konuştuklarımı tek tek anlat demiyorum ki diyaloğa girelim diyorum:)
aramızdaki anlayış,kültür,hayat tarzları çok uçurumlarrr kadar farklıymış.

benim eşimde kendini çok kasar..acayip hemde..
hele bir pot kırsın eyvahh ondan sonra eli kolu dolanır iyice saçmalamaya başlar ve döner hıncını benden alır kes sus diye..
erkektir özgüveni sarsılmasın diye tepeme çıkardım aslında tek hatam bu..
ben onu değiştirmekten ziyade o bana hiç bu yüzünü göstermemişti.
inat ötesi bir insan..
ben hadi unutalım kızgınlıktı tartışmaydı geçti gitti diyorum yokkkkkk nuh der peygamber demez.

benim eşimde kendini çok kasar..acayip hemde..
hele bir pot kırsın eyvahh ondan sonra eli kolu dolanır iyice saçmalamaya başlar ve döner hıncını benden alır kes sus diye..
erkektir özgüveni sarsılmasın diye tepeme çıkardım aslında tek hatam bu..
ben onu değiştirmekten ziyade o bana hiç bu yüzünü göstermemişti.
inat ötesi bir insan..
ben hadi unutalım kızgınlıktı tartışmaydı geçti gitti diyorum yokkkkkk nuh der peygamber demez.

inat evlilikte çok kötü bişey, bence konu tartışılıp kapatılmalı, öyle nuh diyim peygamber demeyim, hemde eşe karşı bence çok yanlışş.:20:

inat evlilikte çok kötü bişey, bence konu tartışılıp kapatılmalı, öyle nuh diyim peygamber demeyim, hemde eşe karşı bence çok yanlışş.:20:

malesef tatlı dille kötü dille her dille anlattım ama malesef ..
beyefendi unutamıyormuş söylediğim sözleri.
halbuki tabiatım gereği kiminle tartışırsam tartışaym karaktere hakaret etmem,aşağılamam.
hakkımı savunurum.
seninle olmuyor ayrılabilirz ailene de söyleyemezsen başka bir eve çıkabilirsin demem yetiyor ona.
kendisi ise edepsiz kadın,terbiyesiz gibi sözler kullanıyor bana.
anlayamıyorum ben küfür etmem etliye sütlüye karışmam.
tüm aldığım maaşı veriyorum hatta kart direkt onda.
hala sorun ne anlayamıyorum.

Erkeklerle yapımız gereği çok farklıyız.Bende eşimle bazen anlaşamadığımı düşünüyorum ama belli bir süre sonra kabulleniyorsun onun huylarını.İlk 1 sene değiştirmeye uğraştım sinemalara, tiyatrolara bilet aldım geldi benimle severde ama ben organize etmezsem kendi düşünmez.Aslında müziğe, doğa sporlarına ilgisi var ama onun ilgi alanları da tam olarak beni cezbetmiyor.Bizde ortada buluşup birbirimize ayak uyduruyoruz ama kadınlar daha alttan alan, uyum sağlayan oluyor nedense.

malesef tatlı dille kötü dille her dille anlattım ama malesef ..
beyefendi unutamıyormuş söylediğim sözleri.
halbuki tabiatım gereği kiminle tartışırsam tartışaym karaktere hakaret etmem,aşağılamam.
hakkımı savunurum.
seninle olmuyor ayrılabilirz ailene de söyleyemezsen başka bir eve çıkabilirsin demem yetiyor ona.
kendisi ise edepsiz kadın,terbiyesiz gibi sözler kullanıyor bana.
anlayamıyorum ben küfür etmem etliye sütlüye karışmam.
tüm aldığım maaşı veriyorum hatta kart direkt onda.
hala sorun ne anlayamıyorum.

edepsiz kadın mı....... yuh.. yuh... yattığı kadına, bunu diyen adama yuh....
sorun kartı ona vermende,
Allah yola getirsin

Back
X