Eşimle çok iyi anlaşmamıza rağmen bu sorunlar bitmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilip bilmeden boş konuşmayın lütfen kocamdan sıkılmadım vakit geçirebilecek birşeyimiz olmadığı için sıkılıyoruz dedim.! Düzgün yorumlar yapın
Düzgün oku da öyle cevap yaz o zaman
Kocasıyla nasıl sıkılır yazmışım ki bu anlam olarak kocasından sıkılmaktan farklı anlama sahiptir
Hala da fikrimin arkasındayım
Beraber vakit geçiremeyeceğin biriyle nasıl evlenir insan şaşkınım

Hayır okuyorum hala
Neden yoruluyorsunuz o halde ? İki kişiniz ev de saray değildir sanıyorum, adamdan ne iş bekliyorsunuz tam olarak ? Yani evde tüm gün yorulursanız akşam sıkılmazsınız gibime geliyor. Kaldı ki iki kişiye yemek yapmak temizlik ütü vs yapmak bunlar ne kadar yorucu olabilir ki ?

Kocasıyla nasıl sıkılır yazmışım ki bu anlam olarak kocasından sıkılmaktan farklı anlama sahiptir
Akşamları dizi izlemek dışında yapabildiğiniz bir aktivite varsa söyleyin de yapalım diyoruz bizde işte.

Neden yoruluyorsunuz o halde ? İki kişiniz ev de saray değildir sanıyorum, adamdan ne iş bekliyorsunuz tam olarak ? Yani evde tüm gün yorulursanız akşam sıkılmazsınız gibime geliyor. Kaldı ki iki kişiye yemek yapmak temizlik ütü vs yapmak bunlar ne kadar yorucu olabilir ki ?
Her iş kadınların olmak zorunda değilidirr mantığındayım kardeşim ben.

Konu sahibinin diger konulardaki yorumlari genelde evde isleri yapmaktan sıkıldıgı yönde. O is yaparken esi icerde dinlense sinirleniyor. Bazen küsüyor bu sebeplerdende ama genelde sinir basiyor iki de bir

Bilip bilmeden boş konuşmayın lütfen kocamdan sıkılmadım vakit geçirebilecek birşeyimiz olmadığı için sıkılıyoruz dedim.! Düzgün yorumlar yapın
işte örnek vermiş arkadaşlar ? tavla mesela biz haftada 3 akşam oynarız. size sıkıcı gelebilir bize baya rekabet katıyor. ben punch yapıyorum bu ara o ales çalışıyor. geçen akşam film izledik, haftasonu kek yaptı eşim kıza iyi örnek olmak adına. makara yaptık vakit geçti. ne bileyim ya böyle karnaval gibi hayatlarımız yok ama geçip gidiyor işte. yeni evli genç çift nasıl sıkılır ki ?

Bence siz de çalışmalısınız.
Ev işi konusunu şöyle yapabilirsiniz, haftada 1 temizlik yapıyosanız siz süpürün o silsin veya odaları paylaşın. Çamaşırı birlikte serin, nevresimi birlikte geçirin mesela ben bunu tek başıma yapamıyorum.
Yemek yapmaya meraklıysa yeni şeyleri beraber deneyin. Emreder gibi değil de beraber keyifli bişey yapıyomuş gibi, amaç birlikte yapmakmış gibi davranırsanız size katılır bence. Ama hiç ilgisi yoksa keyif almıyosa da zorlamayın.
Egzersiz videoları var evde yapılan, onları yapın birlikte bence en keyiflisi bu.

Her iş kadınların olmak zorunda değilidirr mantığındayım kardeşim ben.
Kardeşim derken ? Ben de o mantıkta değilim de adaletten yanayım. Kaldı ki iki kişinin işi nedir ki yorulup ölüp bitiyorsunuz , o kadar negatifsiniz ve mutsuzsunuz ki reddetseniz de taa buralara kadar taşıyor. Allah sabır versin.

işte örnek vermil arkadaşlar ? tavla mesela biz haftada 3 akşam oynarız. size sıkıcı gelebilir bize baya rekabet katıyor. ben punch yapıyorum bu ara o ales çalışıyor. geçen akşam film izledik, haftasonu kek yaptı eşim kıza iyi örnek olmak adına. makara yaptık vakit geçti. ne bileyim ya böyle karnaval gibi hayatlarımız yok ama geçip gidiyor işte. yeni evli genç çift nasıl sıkılır ki ?
Kardeşim derken ? Ben de o mantıkta değilim de adaletten yanayım. Kaldı ki iki kişinin işi nedir ki yorulup ölüp bitiyorsunuz , o kadar negatifsiniz ve mutsuzsunuz ki reddetseniz de taa buralara kadar taşıyor. Allah sabır versin.
Sen olaya tersten bakıyosun galiba :)) insan gibi yorum yapacak olanlae dursun boş konuşacaklar güle güle lütfen

Akşamları dizi izlemek dışında yapabildiğiniz bir aktivite varsa söyleyin de yapalım diyoruz bizde işte.
Sokma akıl yedi adım gider derler ama anlatayım yine de

Film, dizi denenmiş sanırım orayı geçiyorum
Kutu oyunları var dünyada bir sürü onları oynayabilirsiniz
Çay kahve alın balkonda sohbet edin
Yasaklardan önce bir yürüyüşe gidin
Beraber sevdiğiniz bir yemeği filan yapın
Beraber puzzle yapın bulmaca çözün
Kitap okuyun birbirinize anlatın fikir paylaşın
Bak en kötü internette milyon tane soru var sohbet açıcı bilmem kime sormalık sorular filan diye
Beraber bir online eğitime katılın

Bence siz de çalışmalısınız.
Ev işi konusunu şöyle yapabilirsiniz, haftada 1 temizlik yapıyosanız siz süpürün o silsin veya odaları paylaşın. Çamaşırı birlikte serin, nevresimi birlikte geçirin mesela ben bunu tek başıma yapamıyorum.
Yemek yapmaya meraklıysa yeni şeyleri beraber deneyin. Emreder gibi değil de beraber keyifli bişey yapıyomuş gibi, amaç birlikte yapmakmış gibi davranırsanız size katılır bence. Ama hiç ilgisi yoksa keyif almıyosa da zorlamayın.
Egzersiz videoları var evde yapılan, onları yapın birlikte bence en keyiflisi bu.
Ne güzel fikir veriyosunuz herkes sizin gibi olsa keşke

Konu sahibinin diger konulardaki yorumlari genelde evde isleri yapmaktan sıkıldıgı yönde. O is yaparken esi icerde dinlense sinirleniyor. Bazen küsüyor bu sebeplerdende ama genelde sinir basiyor iki de bir
Evlilik de çiçek böcek zaten hep geziyorsun eve geldiğinde ev toplanmış yemek yapılmış oluyor 😬😬

Sokma akıl yedi adım gider derler ama anlatayım yine de

Film, dizi denenmiş sanırım orayı geçiyorum
Kutu oyunları var dünyada bir sürü onları oynayabilirsiniz
Çay kahve alın balkonda sohbet edin
Yasaklardan önce bir yürüyüşe gidin
Beraber sevdiğiniz bir yemeği filan yapın
Beraber puzzle yapın bulmaca çözün
Kitap okuyun birbirinize anlatın fikir paylaşın
Bak en kötü internette milyon tane soru var sohbet açıcı bilmem kime sormalık sorular filan diye
Beraber bir online eğitime katılın
baya baya insan sevdiğiyle nasıl vakit geçirir onları yazıyoruz ya 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X