Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama eşim pek istemiyor gibi uzun zamandır eşim benimle fazla ilgilenmez oldu sürekli dile getirdiğim halde 'sus yeter çene yaptığın' diyor ağzımı açmadan çene yapma diye bağırıyor bir hafta çocuk tedavisi gördüm inanın yürürken otururken kalkarken öyle bir ağrım oluyor ki anlatamam doktor gün verdi verdiği gün misafir geldi yatılı kaldı ertesi gün eşim karnım ağrıyor dedi bugün ise oflaya oflaya yatağa gittik çok isteksiz çok afedersiniz 5 dk anca dayanabildim ağrıdan sızlanıyorum sırf bi evladım olsun diye dayanmaya çalışıyorum eşim oflamaya başladı bende o anki sinirden yeter artık dedim ben ittirdim senden çocuk filan istemiyorum artık deyip ağlamaya başladım eşimde bundan sonra çocuk istesende yok artık dedi eşim işi gereği gece çalışıyor şimdi işe gitti bi akıl verin arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Canim esin istemiyosa zorlama bence zorladikca senden kacar.kendi haline birak.cocuk olunca dert daha fazla oluyo biraz kafani dinle.2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama eşim pek istemiyor gibi uzun zamandır eşim benimle fazla ilgilenmez oldu sürekli dile getirdiğim halde 'sus yeter çene yaptığın' diyor ağzımı açmadan çene yapma diye bağırıyor bir hafta çocuk tedavisi gördüm inanın yürürken otururken kalkarken öyle bir ağrım oluyor ki anlatamam doktor gün verdi verdiği gün misafir geldi yatılı kaldı ertesi gün eşim karnım ağrıyor dedi bugün ise oflaya oflaya yatağa gittik çok isteksiz çok afedersiniz 5 dk anca dayanabildim ağrıdan sızlanıyorum sırf bi evladım olsun diye dayanmaya çalışıyorum eşim oflamaya başladı bende o anki sinirden yeter artık dedim ben ittirdim senden çocuk filan istemiyorum artık deyip ağlamaya başladım eşimde bundan sonra çocuk istesende yok artık dedi eşim işi gereği gece çalışıyor şimdi işe gitti bi akıl verin arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama eşim pek istemiyor gibi uzun zamandır eşim benimle fazla ilgilenmez oldu sürekli dile getirdiğim halde 'sus yeter çene yaptığın' diyor ağzımı açmadan çene yapma diye bağırıyor bir hafta çocuk tedavisi gördüm inanın yürürken otururken kalkarken öyle bir ağrım oluyor ki anlatamam doktor gün verdi verdiği gün misafir geldi yatılı kaldı ertesi gün eşim karnım ağrıyor dedi bugün ise oflaya oflaya yatağa gittik çok isteksiz çok afedersiniz 5 dk anca dayanabildim ağrıdan sızlanıyorum sırf bi evladım olsun diye dayanmaya çalışıyorum eşim oflamaya başladı bende o anki sinirden yeter artık dedim ben ittirdim senden çocuk filan istemiyorum artık deyip ağlamaya başladım eşimde bundan sonra çocuk istesende yok artık dedi eşim işi gereği gece çalışıyor şimdi işe gitti bi akıl verin arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Takma zamana bırak belkide korkuyor kusurlu olmaktan2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama eşim pek istemiyor gibi uzun zamandır eşim benimle fazla ilgilenmez oldu sürekli dile getirdiğim halde 'sus yeter çene yaptığın' diyor ağzımı açmadan çene yapma diye bağırıyor bir hafta çocuk tedavisi gördüm inanın yürürken otururken kalkarken öyle bir ağrım oluyor ki anlatamam doktor gün verdi verdiği gün misafir geldi yatılı kaldı ertesi gün eşim karnım ağrıyor dedi bugün ise oflaya oflaya yatağa gittik çok isteksiz çok afedersiniz 5 dk anca dayanabildim ağrıdan sızlanıyorum sırf bi evladım olsun diye dayanmaya çalışıyorum eşim oflamaya başladı bende o anki sinirden yeter artık dedim ben ittirdim senden çocuk filan istemiyorum artık deyip ağlamaya başladım eşimde bundan sonra çocuk istesende yok artık dedi eşim işi gereği gece çalışıyor şimdi işe gitti bi akıl verin arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
ZorLa mi ewLendinizevlendiğimizden beri ben yatağa zor götürürüm kendi isteğiyle nadirdir