- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
-
hayatta evlemez.daha yeni dul kalmışken birileri evlendrmeye kalmışta evden kovmuş insanları evlenir mi oEvlendirin onu siz.
ben hep mesafeli olmuşmdr sadece k.veldeme karşı değil eri gelnce eşimede annemede herkese böyle olduğm halde böyle hhareket etmesi dahada saçma.ben hiç bir zaman ilk yaşadığm olay hariç altta kalmadım seviyeni korucak şeklde hep anlattım ama nato kafa nato mermerAtalarımız ne güzel demiş: 'Ev ev üstüne olmaz.' .Kv'yle evleri ayırırsanız hem bu kadar yüz göz olmazsınız hem de size müdahale edemez.
İnsan ne kadar anlayışlı olursa olsun,aile dışında aynı evde kalınınca sorun çıkıyor,normal bir hareketi bile batar insanın..ben hep mesafeli olmuşmdr sadece k.veldeme karşı değil eri gelnce eşimede annemede herkese böyle olduğm halde böyle hhareket etmesi dahada saçma.ben hiç bir zaman ilk yaşadığm olay hariç altta kalmadım seviyeni korucak şeklde hep anlattım ama nato kafa nato mermer
erkek evlatlarını bilirsiniz annelerine kıyamazlar ve inanki eşim bile bunların olabbileceğini tahmin edemedi etseydi aynı sizin gibi düşünür aynı evde yaşamzdı çünkü oda bıktı.bir laf vardır k.veldeler derler hep duymuşssnzdr oğlum evlendikten sonra değişti diye.aslında öyle bişey yok erkkler evlendiklerinde asıl annnelerin grçek yüzünü görüyorlar.bakıma muhtaç falan değil asla maşallah senden benden sağlam:)Kadin bakima muhtac degilse ayni evde yasamaniz gerekmiyordu. Evlenmeden once yakın ev tutalım sık sık anneni ziyaret edelim o bize gelsin bol bol ama ayni cati olmaz demeliydiniz. Ev ev ustune olunca boyle oluyor. Insan kendi annesiyle anlasamiyor ayni evde kv hic olmaz
yakında ev almayı düşünüyoruz işte bakalım.saf mıyım nedir anlamadmda üzülüyorum hala tek başına bırakmak ne kaddar doğru ama benmde huzurum yok off valla çok sıktılıyımÇok iyi niyetli olduğunuza hiç şüphe yok.
Dedikodu,kavgacı,hadsiz (yemeği fırlatmalar falan),agresif ve dengesiz ama sizi seviyor...
Aman iyi ki sizi seviyor
Bu zamana kadar üzülmüşsünüz zaten bundan sonra fedakarlık sırası eşinize gelmiş derim ben.
O da üzülecekse üzülür,sonra annesinden ayrı yaşama fikrine alışır bir süre sonra buna bayılır merak etmeyin.
Ve kesinlikle bu ortamda çocuk büyütmeyi ben de istemezdim,bütçenize uyuyorsa eşinizi ikna edin bence.
canım seni o kadr iyi anlıyorumki.en iyisdinn ayrı oturmak olduğunun bende eşimde farkında.arkamdan kötü konuştuğunu duymadım dicmde kimesesi yokki kime ne desinbende aynı senin gibiyim canım alt üst oturuyoruz herseyimize karışıyo beni heryerde kotu anlatıyo kendi yaptıklarını hp yalanlar böyle.evine kimse gelmz kendi yegenleri bile sevmiyo onu hep bnm eve gelip kalırlar.hakimiyet kurmya çalışıyo ama yapamıyo eşimde farkında herşeyin .başka bi yere taşıncaz şimdi kendi evimizi bırakıp kiraya çıkcaz onn yuzundn.onun sürekli bizle ugraşmasındn bıktık artık kendi mutlulugumuza huzurumuza bakıcaz evleri ayırıp.sizde oyle yapın derim çocuk falan olmadan çunku hiç huzur vermz surekli karısır knşr huzur vermez yani aynı mahalleden ev bakın o zmn yanlız da kalmaz yakınnda olursnz surekli bşy degişmz.bendekaynnm yuzundn yapmıyrm çocuk taşınnca yapcm Allah'ım nasip ederse..
k.valdemi alıp hiç bir yere götürmüyüm çünkü huzur vermiyor insanlara kimesede bişey yemez içmez surat beş karış denggesiz tahf biri.haytına baktığmda hiç sevgi görmemiş mutsuz biri.nutsuz insanlardan kormuşumdur hep başıma geldi.düşüncelerinde haklısın canımben de arkadaşlara katılıyorum..evinizi ayırın en iyisi.. eşiniz annesinden ayrıldığı için bir kere üzülür ama aksi halde yani aynı evde yaşamaya devam ettiğinizde siz hergün üzüleceksiniz gibi görünüyor
küs değiliz küs kalama ben zatwn.tavrımı koyarım yada anneme kaçarım başımı dinler gelirim.mecburetimiz yok sadece eşim üülsün istemiyorum ne olursa olsun annesi kimse annesini bırakmaz istemez.ama ben çıkalım desem çıkar biliyorumaynı evde olmaz bencede ama kadında mecbursa barışmanız lazım
yakında ev almayı düşünüyoruz işte bakalım.saf mıyım nedir anlamadmda üzülüyorum hala tek başına bırakmak ne kaddar doğru ama benmde huzurum yok off valla çok sıktılıyım
70 yaşında.geçen yıl mide ameliyatı oldu maşallah turp gibi.bakım olarak hiç bir şekilde kimseye muhtaç değil.evi nerdeyse çekip çeviren o.ben bu yaşta onun yaptığını yapamamTek başına yaşayan ilk insan olmayacak ki,üstelik evden ayrılınca tüm bağları koparmış olmayacaksınız,görevlerinizi yerine getirirdirsiniz böyle de...
Çok mu yaşlı peki,bakıma mı muhtaç?
70 yaşında.geçen yıl mide ameliyatı oldu maşallah turp gibi.bakım olarak hiç bir şekilde kimseye muhtaç değil.evi nerdeyse çekip çeviren o.ben bu yaşta onun yaptığını yapamam
bu yaşattıklarından sonra batmaya başladı aynen.ama önceden asla sonuçta yanlız biri ne bileyim ben hiç onu kendi annemden ayırmadımkiİnsan ne kadar anlayışlı olursa olsun,aile dışında aynı evde kalınınca sorun çıkıyor,normal bir hareketi bile batar insanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?