eşimle çok mutluyum ama ya kayınvaldem..

yasmin1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.512
1.252
158
eşimle 7 yıl süren bir ilşkmden sonra evlendim.onunla oturup konuşacamıcağım anlaşamıcağımız tek bir nokta yokken niye araya bireleri girer ve mutsuz oluruz anlamış değilim. başlıktata bahsettiğim gibi benim sorunum k.valdem ve ben ne yapıcağımı bilemiyorum artık. hani kalkpta çok çok kötü bir insan diyeyemem ama öyle bir anda ö-öyle bişeylr diyorki anlam veremiyorum aynı evde yaşıyoruz.eşim tek çocuk kayın pederimi hiç göremedim vefat etmişti.eşim bana beraber yaşıcağımızı ilk söylediğinde hiç karşı gelmedim çünkü 7 yıl boyunca görüştüm k.valdemde yaşanılmıcak bir insan olduğuna inanmıyordum.lafı çok fazla uzatıpta sizleride yormak istemem.benim sorunum k.valdemin zamansz saçma sapan lafları mesela evini sattı bunu kimseye söylmiyelim dedi tamm dedik saygı duyduk insanlar bize sordklarında satılmadı dedik ama o arkamzdan hep sattım demiş biz bunu duynca neden böyle bişy söyledn madem söylücektin bizede deseydin dedik çünkü biz yalancı durumuna düştük. aman allahım öyle diyince biz evde kıyamet koptu allah ikinizde belasını versinde bilmem nede ay şoklara girdim ben nevarki bunda bu kadr kızacak ona bağrmadık etmedik.ilk kavgamız bu oldu kavga derken ben yine sesimi çıkarmadım eşim bana hep destek oldu.bana beddua edebilir ama sana edemez dedi, aynı şeyi k.valdemde anlattı.hadi dedim ev içnde olur böyle şeyler insan sinirle söyler dedim untmya çelıştım.eşimle evde kavga ettiğimzde hemn surat asmaya başlıyordu yine lanetler yağdırmalar falan filan sürekli bir hakimiyet kurmak peşinde ve ben bu evden giderim ayaklarında.daha sonra bana hükmeteye başladı yok onu giymiceksin yok onula görüşmüceksin sen dedm bana karışamazsın bu geri çekildi eşim yine beni destkledi benden başka sana kimse karışamaz diye.o saaten sonra o konuyla ilgili ağzını açmadı.ameliyat oldu 2 buçuk ay yattı önüne yemek gtrdiğimde önüme frlattı yemekleri yine bütün sinirim tepeme çıktı eşim dedi git annnende kal gelme bir süre kafanı dinle dedi.gittim annemde kaldım geldiğimde benden özür dildi k.valdem.ben anlamıyorm kızlar rahatlık mı batıyor bu kadına bu tarz şeyler çok yaşattı bana yaşatıyorda normalde baksanız beni çok sever sayar sigortamı öder ev işlerini yapar herşeyde yardmcı ama keşke onları yapmasada böyle davranmasa.birde bir dedikodu allahım herkes kötü bi o iyi.görüştüğü akrabaları kimsesi yok.herkesi dilyle kırmış hani kaşıkla verir kepçeyle alır msali.bu anlatklarım 4 yıl içersinde arar ara olan şeyler ben mi çok büyütüyorm bielemiyorum ama ben onun yanında çocuk dğrmak büyütmek istemiyorum çünkü iyi niytli biri değil kalbi ötü bir arlar ki ben bebek içn aşılama yollarına bile gitmişken şimdi istemiyorum.eşime ayrı eve çıkalım desem beni kırmz biliyorum ama çok üzülür ou üzmekte istemiyorum ne yapıcağımı bilemiyorum ben tek bildiğim onun varlığının beni huzursuz etmesi.insanlar benim eveime sadece beni göremeye geliyorlar.herkes çeenesinden bıktı usandı.kızlar çok uzun oldu ö.dilerim ama ben ne yapmalayım fikir istiyorum

Atalarımız ne güzel demiş: 'Ev ev üstüne olmaz.' .Kv'yle evleri ayırırsanız hem bu kadar yüz göz olmazsınız hem de size müdahale edemez.
ben hep mesafeli olmuşmdr sadece k.veldeme karşı değil eri gelnce eşimede annemede herkese böyle olduğm halde böyle hhareket etmesi dahada saçma.ben hiç bir zaman ilk yaşadığm olay hariç altta kalmadım seviyeni korucak şeklde hep anlattım ama nato kafa nato mermer

İnsan ne kadar anlayışlı olursa olsun,aile dışında aynı evde kalınınca sorun çıkıyor,normal bir hareketi bile batar insanın..

Çok iyi niyetli olduğunuza hiç şüphe yok.
Dedikodu,kavgacı,hadsiz (yemeği fırlatmalar falan),agresif ve dengesiz ama sizi seviyor...
Aman iyi ki sizi seviyor
Bu zamana kadar üzülmüşsünüz zaten bundan sonra fedakarlık sırası eşinize gelmiş derim ben.
O da üzülecekse üzülür,sonra annesinden ayrı yaşama fikrine alışır bir süre sonra buna bayılır merak etmeyin.

Ve kesinlikle bu ortamda çocuk büyütmeyi ben de istemezdim,bütçenize uyuyorsa eşinizi ikna edin bence.

bende aynı senin gibiyim canım alt üst oturuyoruz herseyimize karışıyo beni heryerde kotu anlatıyo kendi yaptıklarını hp yalanlar böyle.evine kimse gelmz kendi yegenleri bile sevmiyo onu hep bnm eve gelip kalırlar.hakimiyet kurmya çalışıyo ama yapamıyo eşimde farkında herşeyin .başka bi yere taşıncaz şimdi kendi evimizi bırakıp kiraya çıkcaz onn yuzundn.onun sürekli bizle ugraşmasındn bıktık artık kendi mutlulugumuza huzurumuza bakıcaz evleri ayırıp.sizde oyle yapın derim çocuk falan olmadan çunku hiç huzur vermz surekli karısır knşr huzur vermez yani aynı mahalleden ev bakın o zmn yanlız da kalmaz yakınnda olursnz surekli bşy degişmz.bendekaynnm yuzundn yapmıyrm çocuk taşınnca yapcm Allah'ım nasip ederse..

erkek evlatlarını bilirsiniz annelerine kıyamazlar ve inanki eşim bile bunların olabbileceğini tahmin edemedi etseydi aynı sizin gibi düşünür aynı evde yaşamzdı çünkü oda bıktı.bir laf vardır k.veldeler derler hep duymuşssnzdr oğlum evlendikten sonra değişti diye.aslında öyle bişey yok erkkler evlendiklerinde asıl annnelerin grçek yüzünü görüyorlar.bakıma muhtaç falan değil asla maşallah senden benden sağlam:)

ben de arkadaşlara katılıyorum..evinizi ayırın en iyisi.. eşiniz annesinden ayrıldığı için bir kere üzülür ama aksi halde yani aynı evde yaşamaya devam ettiğinizde siz hergün üzüleceksiniz gibi görünüyor

yakında ev almayı düşünüyoruz işte bakalım.saf mıyım nedir anlamadmda üzülüyorum hala tek başına bırakmak ne kaddar doğru ama benmde huzurum yok off valla çok sıktılıyım

canım seni o kadr iyi anlıyorumki.en iyisdinn ayrı oturmak olduğunun bende eşimde farkında.arkamdan kötü konuştuğunu duymadım dicmde kimesesi yokki kime ne desin

k.valdemi alıp hiç bir yere götürmüyüm çünkü huzur vermiyor insanlara kimesede bişey yemez içmez surat beş karış denggesiz tahf biri.haytına baktığmda hiç sevgi görmemiş mutsuz biri.nutsuz insanlardan kormuşumdur hep başıma geldi.düşüncelerinde haklısın canım

aynı evde olmaz bencede ama kadında mecbursa barışmanız lazım
küs değiliz küs kalama ben zatwn.tavrımı koyarım yada anneme kaçarım başımı dinler gelirim.mecburetimiz yok sadece eşim üülsün istemiyorum ne olursa olsun annesi kimse annesini bırakmaz istemez.ama ben çıkalım desem çıkar biliyorum

yakında ev almayı düşünüyoruz işte bakalım.saf mıyım nedir anlamadmda üzülüyorum hala tek başına bırakmak ne kaddar doğru ama benmde huzurum yok off valla çok sıktılıyım

Tek başına yaşayan ilk insan olmayacak ki,üstelik evden ayrılınca tüm bağları koparmış olmayacaksınız,görevlerinizi yerine getirirdirsiniz böyle de...

Çok mu yaşlı peki,bakıma mı muhtaç?

Tek başına yaşayan ilk insan olmayacak ki,üstelik evden ayrılınca tüm bağları koparmış olmayacaksınız,görevlerinizi yerine getirirdirsiniz böyle de...

Çok mu yaşlı peki,bakıma mı muhtaç?
70 yaşında.geçen yıl mide ameliyatı oldu maşallah turp gibi.bakım olarak hiç bir şekilde kimseye muhtaç değil.evi nerdeyse çekip çeviren o.ben bu yaşta onun yaptığını yapamam

70 yaşında.geçen yıl mide ameliyatı oldu maşallah turp gibi.bakım olarak hiç bir şekilde kimseye muhtaç değil.evi nerdeyse çekip çeviren o.ben bu yaşta onun yaptığını yapamam

Eski toprak desenize... :) Çekilecek dert değil ama atsan atılmaz satsan satılmaz, tek başına bırakmayın derim, 3-4 yıl içinde çöker, yaşlanır iyice... O zaman da bastonla dalar ama çocuk yapın ve kv yardımcı olur hatta belki susar.

İnsan ne kadar anlayışlı olursa olsun,aile dışında aynı evde kalınınca sorun çıkıyor,normal bir hareketi bile batar insanın..
bu yaşattıklarından sonra batmaya başladı aynen.ama önceden asla sonuçta yanlız biri ne bileyim ben hiç onu kendi annemden ayırmadımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…