eşimle çok mutluyum ama ya kayınvaldem..

70 yaşında.geçen yıl mide ameliyatı oldu maşallah turp gibi.bakım olarak hiç bir şekilde kimseye muhtaç değil.evi nerdeyse çekip çeviren o.ben bu yaşta onun yaptığını yapamam

E tamam öyleyse
Bu işin sadece tek dramatik kısmı "BENİ YAPAYALNIZ MI BIRAKACAKSINIZ" bölümü,bunu da eşinizle bir karara vardıktan sonra hemfikir olduğunuz sürece aşarsınız...

Evet annelerimiz çok kıymetli ama biz de kıymetliyiz.
Önünüzde uzun bir ömür var,
kv problemsiz bir melek bile olsa evlenen çiftler kendi evlerinde,kendi kurdukları düzende kendi hayatlarını yaşamalılar...

zaten her konuda yardımcı onun için asla bişey diyemmde.çocuğumuda olumsz düşnceleryle doldurmasın kafasını.40 yıl düşünserm aklıma gelmicek şeyler koskoca kadının kafasında nasıl yer alıyor anlamadım gitti

eşim öyle iyiki onun davranışları karşınsında o daha çok utanıyor mahçup oluyor.ya oda destek olmasydı bana düşünemiyorum bile.en iyisi ayrmk bencede

eşim öyle iyiki onun davranışları karşınsında o daha çok utanıyor mahçup oluyor.ya oda destek olmasydı bana düşünemiyorum bile.en iyisi ayrmk bencede

Evet ipler kopma noktasına gelmeden en iyi çözüm yolu bu..

Çünkü ilişkileri çözemediğin noktaya geldiğinde tüm bağları koparmak tek çözüm olabiliyor,bu noktaya gelmeden mesafeyi ayarlamak en doğrusu...
Bu mesafe arka sokağına taşınmak bile olsa :)

altlı üstü oturmaya bile razıyım bu ara

Ben kayinvalidemi cok ama cok severim..
Ama yinede esim bana boyle bir teklifle gelse asla kabul etmezdim..

Esinde zamanla ayri evde yasamaya.alisir bence tasinmalisin.

arkandan dedikodu yaptıktan sonra yüzüne gülüp sevmesinin ne değeri var ki. diken üstünde yaşayacaksın yine benimle ilgili ne diyecek yine neyi beğenmeyecek. yine de eşinin annesidir ne yapacaksın, en azından eşin destek sana o da birşey

Eşiniz konusunda çok şanslısınız. Genelde annelerinin tarafında olurlar çünkü genelde gördüğümüz odur. Evet bi arkadaşın da dediği gibi ev üstüne ev olmaz bir tek sana değil kv. ne de yazık bence o da kendi hayatını kurmalı. Ne kadar o sizi kısıtlamış olsa da siz de onun yaşamına dahil olduğunuz için onu kısıtlıyorsunuz, bu da ona her şeye karışma ve sinirini çıkarma hakkını veriyor. Vereceğiniz en doğru karar ayrı bir eve çıkmak olacaktır.

En büyük avantajın eşinin seni tutması.Ama eşim üzülür diye kendini hasta etmenin anlamı yok.Anlaşamıyorsanız yakın bir yerden ev tutup ayrılmanız gerek.

eşim üzülür diyip ayrı eve cıkma teklifini sunmadıgınız sürece. siz yıpranıcaksınız. siz üzüleceksiniz.
ve en önemlisi. cocuk denen şeyden daha cok uzak kalıcaksınız.
bu arada yaşlarınız kaç?

En büyük avantajın eşinin seni tutması.Ama eşim üzülür diye kendini hasta etmenin anlamı yok.Anlaşamıyorsanız yakın bir yerden ev tutup ayrılmanız gerek.
evet canım benim bir dönem panik hastası bile oldum ama sırf k.valdem yüznden değil.en ufak sıkntıda annda ortaya çıkıyor hemen.herşeyin hayrlısını diliyorum rabbimden.

ben 29 eşim 33 yaşında.k.valdem 70. bu konuyu konuştk konuşmadık değil o ben ne istesem razı oda bıkt
çünkü çenesinden ama annesi işte sonuçta üzülür biliyorum

eşimden yana çok şükür çok şanslıyım.aramzdaki dengeyi hep kurmuştur.o yüzden kıyamıyormya hiç üzülmesine onon açısndan çok zor çünkü.oturup bunları k.valdemle konuşsam ben ne yapıyormki der insan yaptıklarının yada kendisinin hiç mi farkında olmaz ama olmuyor yada işine öyle geliyor bilemiyorum

Ben sizin iç dünyanızı bilemem ama iyi niyetli biri olduğunuzu hissediyorum. Sakın buradaki dolduruşlara gelmeyin. İleride sizin de başınıza gelebilir, insanlık hali. Kv niz yaşlanmış, sevgisiz, huysuz bir kadın olabilir, idare edin lütfen, inanın bu kadar daha yaşamayacak, bu işin hesabı var. Çok zor olsa da sabrın sonu selamettir.

Arkadaşım sorun şu ki senin olaylara dahil olman olma !
Satmış söylemeyin demiş sen on a hesap sormayacaktın eşin sorucaktı
Onu giyme demiş sen bana karışamazsın demecektin kocam beğenio dicektin eşine sölicektin o annesine hesap sorucaktı
Gidemezsin demiş susup gidecektin kocana sölicektin o annesine ben izin veriyorum ben biliorum istediği yere gider dicekti
Bende kıyafet konusunda çok sıkıntı yaşadım onu giyme bunu giyme diodu kp hemde daha sevgiliyken cevap verdikçe herşeyde söylemeye başladı eşimle konuştum benim babam Bikere bile karışmadı ben böyleyim baban karışamaz konuş dedim şimdi mini etekle gidiyorum ağzını açıp bişey diemiyor gelini olduğum halde

Ayrıca ev konusunda kaç ordan kocanıda alıp orda oda üzülüyor bari kendi evinizde olun orda üzülsün her kadının kendi evi kendi eşyası düzeni hakkı

söyledkleri karşında oturupta susamam o kadar uzun boylu değil.bende kendimi savunurum eşimde beni savunur.ben susup oturrsam daha çok binecek tepeme çünkü o tip bir yapıda insan.ev düzeni hakkındada zaten bir sıkntımız olmadı bizim hiç bir zaman o tip şeylerde hep uyumlu olduk ufak tek şeyler yaşandı ama büğyütück bişey değil.benim tak sıkıntım bazen patfasız anlamsız konuşmalrı kırıcı oluyor ve aynı evin içinde yaşyorsan mecbur söylüceksin bişeyler olaya ister istemez dahil oluyorsun.ben ona kalkıpta ev konusnda hesap sormadım benim aileme bile satılmadı dedirtip arkamdan sattı diyorsan o bende nedenini ararım kimse kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…