• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle çok sık anlaşmazlıklar yaşıyoruz..

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimle çok sık tartışıyoruz.genel olarak yani ben biraz eşimden baskıcıyım sesim çok çıkıyor sanırım genelliklede alttan alan eşim olur.mesela bir tartışma yaşayalım eşimin benim beğenmediğim hareketleri varsa ben hemen affedemiyorum unutamıyorum.bazen tartışmalarımız günlerce sürüyor.Sanırım oda sıkılıyor artık.Bu yüzden hani eşimle tartışınca küslüğümüz kısa sürer unuturuz hemen diyenleri hep imrenmişimdir.Nasıl başarıyorsunuz,eşiniz hangi huylarını affeder hangilerini affetmezsiniz?Biz bir tartışma yaşadığımızda eşim bak ilk defa oldu affet diyor ama ben sanki affedersem tekrar tekrar yapar gibi geliyor ama herşeyi takıncada hayatım mahvolur.Nasıl yapıyorsunuz evliliğinizde merak ettiM.

valla biz hic ufak tefek seylere sinirlenmedik. Biz iki kere büyük kavga ettik ailesi yüzünden ve direk bosaniyoruz.
Bence ciddi mevzular olmadan evinizin huzurunu bozmayin. Nacizane fikrim. Hele ki esiniz alttan aliyorsa, daha ne yapsin.

daha evli değilim ama aranızda olan ufak tefek seyleri büyütmek sevgiye zarar verir ilerde olacak buyuk olaylarda dayanma gücünü azaltır

Back
X