- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
Merhaba hanımlar, 3 senelik evliyim, 1.5 yaşında bir kızım var.
Eşimle son zamanlarda çok sık tartışıyoruz, ben yapı itibariyle biraz alıngan bi tipim zaten, eşim de bunu bile bile üstüme geliyor. Bugün tatil dolayısıyla evde, sabahtır kaçıncı kavgamız
beni sinirlendirmek kızdırmak çok hoşuna gidiyomuş, kızdırmak için söylediği laf da şu, benim kalitemi bozuyosun kalitemi aşağı çekiyosun, ya şaka da olsa insan eşine bunu der mi
bu laflardan sonra biraz da başka şeylerin etkisiyle ben de ağladım, çoluk çocuk muhabbeti yapıyosun, ilginç kişilik ilginç karakter diyo
zaten çocuk bakma ev işi uğraşıyorum bana haketmediğim şeyleri söyledi
az önce de söylemedim diyo kabul etmiyo şizofren
çok büyütüyomuşum şaka(!)yı. Valla ben gayet mutluyum sen mutsuzsan o senin problemin dedi, bende ben seni mutlu ediyorum ondan mutlusun dedim, mutsuzsan çek git o zaman diyo
şimdi de tutturdu annemlere gidelim diye görümcemler il dışından geldi onları ziyarete, benim moralim bozuk gelmek istemiyorum diyorum sinirlendi kapıları yumrukladı
uzun oldu kusura bakmayın
Eşimle son zamanlarda çok sık tartışıyoruz, ben yapı itibariyle biraz alıngan bi tipim zaten, eşim de bunu bile bile üstüme geliyor. Bugün tatil dolayısıyla evde, sabahtır kaçıncı kavgamız