eşimle aramızda sorunlar çıkmaya başladı ve çözüm bulamıyoruz.
5 yıldır evliyiz bir kızımız var ve
2.ye hamileyim doğuma 10 gibi kısa bir zamanım kaldı
evliliğimizin ilk senesi hariç gayet iyiydi aramız.fakat şu son 1 ayda 4 defa tartışmamız oldu. çoğuda basit şeylerden.eşimin sorun yaptığı, çözümsüz kaldığımız nokta ise benim küsme huyum.
ben haklıysam tartışmalarda barışmak için asla eşim adım atmadan konuşmuyorum. kendimi haksız bulduğum noktalarda elbette özür diliyorum ama çoğunlukla eşimi haksız gördüğümden ondan bekliyorum ilk adımı. eşim haklı haksız aramaksızın benle konuş küs kalma diyor milletin karısı küs kalmıyor demek benim sende değerim yokki ben konuşana kadar konuşmuyosun,halbuki sende bir adım atsan ben seni geri çevirmem hep benden bekliyorsun diyor.şimdi buna o kadar takmiş durumda ki konu kaynanama ,kendi iş arkadaşlarına kadar gitmiş ve kendimi değiştirmezsem ayrılığı bile düşünüyor.
ya ben napayım hanımlar eşimi seviyorum ama kalbimi kırmışsa ve haksızsa konuşup alttan alıp yılışamıyorum .benim yapım bu. özürdede değilim hatalıysa kabul etsin hemen barışırım.onun istediği hiç küs kalmıyıp direk sırnaşmam ona.
bir kaç ayrı kalmayı teklif etti yakın zamandada doğumum var nasıl olur bilmiyorum