- 28 Temmuz 2017
- 563
- 776
- 18
- 31
Slm kızlar aklima takildi dün esimle aksam yemegini yerken esim sofrada arkadasiyla yazisiyordu görüyordum yazismlari çünkü birakiyordu açık yazismalari mesaj geldimi geri dönüyordu bende kizdim bn burda sana bir sey anlatiyorum dinlemiyorsun arkadasinla yazisiyorsun diye cok buyuk tepki verdim işle alakaliydi yazışmalar...esimde elinde catal vardi bana elini kaldırdı ne sacmaliyorsun diye bağırdı bende bagirdim bana vuramazsin ve bana kizamazsin ben hakliyim burda sana ne diyorum verdigin tepkiye bak yemek topladim ben yatiyorum dedim yataga gectim 5 dk sonra baktim Whatsapp yine acik kimle konusuyorsun diye mesaj attim odadan odaya sevgilimle dedi kizgin emoji attim iyi yazis dedim uyudum ...bir saat sonra yanima geldi arkami dondum uyudum sabah kalkmis seni seviyorum diyo niye gece erken uyudun diye soruyo bide unuttunmu cok sinir ettin bni yaninda otursaydim ne olucakti sanki elinde tlf en iyi uyuyayim...
Kizlar esim bn onu yalniz birakirsam cok üzülüyor ve cok sinir oluyo onunla oturup onunla yemek yiyeyim yalniz birakmami istemio evde ama bnde bundan sonra kac gun onu yalniz bırakmak istiyorum sizce nasil olur....
Kizlar esim bn onu yalniz birakirsam cok üzülüyor ve cok sinir oluyo onunla oturup onunla yemek yiyeyim yalniz birakmami istemio evde ama bnde bundan sonra kac gun onu yalniz bırakmak istiyorum sizce nasil olur....