• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle eskisi gibi değiliz...

evlimutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
77
1
36
Eskişehir
kızlar buara canım çok sıkkın eşimle eskisi gibi iletişimimiz yok ben süprizleri seven ve süpriz yapan biriyim eskiden oda öyleydi ama şimdi çok monoton biri ailecek hiç bişey yapmıyoruz onun için gün içind süslenip makyaj yapıyorum giyiniyorum bana biyeremi gidiyosun diyor hayır senin için giyindim deyinced bişey demiyor bazen far bile etmiyor ve bu aralar çok sinirli asabi.anlıycanız hep kavga ediyoruz bencilce davranıyor konuşmak istiyorum konuşma zamanlakavgaya dönüşüyor çok mutsuzum sizinle paylaşıp biraz olsun rahatlamak istedim inşallah eşim biraz olsun düzene girer ve beni önemser ....

ama konuşmaya çalışıyorum.o senin kuruntun diyip azarlıyor ben öyle düşünüyormuşum.biz birbrimiz çok severek evlendik bana her konuda destekçiydi 1 senedir dengesizlik var öonun eskisi gibi olması için çok dua ediyorum.beni önemsesin ve değer versin diye ne yapmam gerekiyo bilemiyorum...akannehir

Nedenlerini en iyi siz bilebilmelisiniz.
Verdiğiniz bilgilerle bu evlilik için yorum yapmak yanlış olur.
Doğru cevapları size verecek olan eşiniz.
Nedenleri mutlaka vardır.
Ya sizle alakalı, ya kendiyle.

ama konuşmaya çalışıyorum.o senin kuruntun diyip azarlıyor ben öyle düşünüyormuşum.biz birbrimiz çok severek evlendik bana her konuda destekçiydi 1 senedir dengesizlik var öonun eskisi gibi olması için çok dua ediyorum.beni önemsesin ve değer versin diye ne yapmam gerekiyo bilemiyorum...akannehir

İnsan bazen içindekini anlatamıyor.Şu sıralar bende sıkıntılıyım.Sessizim ki normalde cıvıl cıvılımdır.Eşim ısrarla neyim olduğunu soruyor yok diyorum bişeyim.Sıkıntılıyım annemi özledim bikaç sıkıntı daha.Eşime anlatacak kadar toparlıyamıyorum.Susuyorum sadece.Eşinde aynı durumdadır belki

Nedenlerini en iyi siz bilebilmelisiniz.
Verdiğiniz bilgilerle bu evlilik için yorum yapmak yanlış olur.
Doğru cevapları size verecek olan eşiniz.
Nedenleri mutlaka vardır.
Ya sizle alakalı, ya kendiyle.

haklısın verdiğim bilgiler yorum yapmaya belki yetmez ama aranızda eşi zamanla dğişen varmı diye düşünmüştüm ya öonun için ben şuan kendimi alışkanlık haline getirilmiş biri olarak görüyorum yani işteneve geldiğinde görmeye alışmış gibi anlatmak istediğim bu,

İnsan bazen içindekini anlatamıyor.Şu sıralar bende sıkıntılıyım.Sessizim ki normalde cıvıl cıvılımdır.Eşim ısrarla neyim olduğunu soruyor yok diyorum bişeyim.Sıkıntılıyım annemi özledim bikaç sıkıntı daha.Eşime anlatacak kadar toparlıyamıyorum.Susuyorum sadece.Eşinde aynı durumdadır belki

işte olay bu sizin eşiniz canınınzın sıkkın olduğunu görünce soruyor ben eşimden bunuda görmüyorum bu aralar yani bana neyin var bile demiyor aa ben onun yüzünü kötü gördüğümde anlatmak istermisin diye soruyorum.ama ben,mde dertleşmeye ihtiyacım olduğunda o bana sormuyo birbirimizi anlamıyoruz artık herkez kendi derdini halletsin gibi bişey var bu aralar..

canım herşey zamanla farklılaşıyor evlendikten sonra. sen yine de devam et kendine bakmaya. o görmüyorsa da sen kendin için devam et. özgüvenin için.sevgiler...

canım herşey zamanla farklılaşıyor evlendikten sonra. sen yine de devam et kendine bakmaya. o görmüyorsa da sen kendin için devam et. özgüvenin için.sevgiler...

arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor zamanla değişebilir diye ben kendime kendim için bakmaya devam ediyorum en azından çocuğuma belli etmemek için.teşekkürler

ne kadar evlisin bilemiyorum ama bazen böyle durağan giden zamanlar oluyor.
kendi haline bırak bir süre,ama ilgisiz soğuk değil.
üstüne gitme,belki kendininde tanımlayamadığı bir huzursuzluğu vardır.
evlilik her halukarda birlikte yanyana olmaktır.
çok kafana takıp sorun haline gelmesine izin verme canım.

arkadaşlardan biri erkekler şaşırtılmayı sever demişti.surat asın demiyorum ama kapıyı açınca hoşgeldin deyip geçip otursanız.bilgisayarın başın geçseniz.ilgilenmeseniz.acaba o mu bu sefer sizle ilgilenir. çok üstüne düşünce şımarmış olabilir. bizimki onla ilgilenmeyince daha çok ilgileniyo. bide devamlı konuşmak sıkıyo onları. peki karakteriniz nasıl cilveye filan elverişli mi.opuyorumnanaktan

Evlilik flört dönemine benzemez. Öyle sürprizler, romantizmler beklemeyin. Eşiniz evlilik ortamına (biraz erken ama) adapte olmuşa benziyor.
Bir müddet sonra büyük çoğunlukla evlilikler monotonlaşır.
Takmayın kafanıza geçer.

arkadaşlardan biri erkekler şaşırtılmayı sever demişti.surat asın demiyorum ama kapıyı açınca hoşgeldin deyip geçip otursanız.bilgisayarın başın geçseniz.ilgilenmeseniz.acaba o mu bu sefer sizle ilgilenir. çok üstüne düşünce şımarmış olabilir. bizimki onla ilgilenmeyince daha çok ilgileniyo. bide devamlı konuşmak sıkıyo onları. peki karakteriniz nasıl cilveye filan elverişli mi.opuyorumnanaktan

ben bu dediklerinizi düşünmüyo değilim ben üstüne çok düşüyorum ama oda düşsün istiyorum artık üstüne düşmüycem.ama ne yapsamda o benim üstüme düşse onuda bilmiyorum.bu arada 7 senelik evliyim çnerileriniz için teşekkürler hepinize.

bende yaklaşık 9 yıllık evliyim.evliliğim süresince bu durumla sık sık karşılaşıyorum
bazen eşim çok keyifli olur güler şakalaşırız falan bazen de suratı düşer küçücük şeylere kızar kırıcı konuşur tahammülsüz olur.böyle zamanlarda genellikle kafası birşeylere bozulmuştur yada maddi konular canını sıkmıştır bilirim
senin eşinin sıkıntısı ne bilmiyorum ama evlilik böyle birşey işte yada benimki böylekaydirigubbakcemile3
umarım herşey istediğin gibi olura.s

kızlar buara canım çok sıkkın eşimle eskisi gibi iletişimimiz yok ben süprizleri seven ve süpriz yapan biriyim eskiden oda öyleydi ama şimdi çok monoton biri ailecek hiç bişey yapmıyoruz onun için gün içind süslenip makyaj yapıyorum giyiniyorum bana biyeremi gidiyosun diyor hayır senin için giyindim deyinced bişey demiyor bazen far bile etmiyor ve bu aralar çok sinirli asabi.anlıycanız hep kavga ediyoruz bencilce davranıyor konuşmak istiyorum konuşma zamanlakavgaya dönüşüyor çok mutsuzum sizinle paylaşıp biraz olsun rahatlamak istedim inşallah eşim biraz olsun düzene girer ve beni önemser ....

şuan yaşadığım sorunun aynısı, öyle mutsuz ve üzgünüm ki şu an.. eşim eskisi gibi olsun diye bir sürü çaba sarf ediyorum ama olmuyor. davranışları o kadar değişti ki o çooook sevdiğim eşimin yerini gıcık sinirli heran sorun çıkarabilecek gibi ve son derece ilgisiz... hiç böyle değildi ama :(( söylediğimde ya yok öyle bişey der ya da ben suçluyumdur :((( telefonda kızınca teli suratıma kapatmalar.. başkasının yanında sesini yükseltmeye bile başladı inanamıyorum ona ya... bu arada 4 yıllık evliyiz 2 yaşında oğlumuz var.. hııı hatta geçen gün oğlumun doğum gününü bile unuttu... oğlumuza da çok düşkündür aslında.. çook garip davranıyor kızlar çoook üzgünüm ben :-((

ne kadar evlisin bilemiyorum ama bazen böyle durağan giden zamanlar oluyor.
kendi haline bırak bir süre,ama ilgisiz soğuk değil.
üstüne gitme,belki kendininde tanımlayamadığı bir huzursuzluğu vardır.
evlilik her halukarda birlikte yanyana olmaktır.
çok kafana takıp sorun haline gelmesine izin verme canım.

:- ilk günlerdeki o mükemmel heyecanı bekemeyın zaten ben 1senenlik bi ilşkim var aynı evde yaşıoruzz. ama benimki çocuk gibi :) kuş Böceğim dio bana ama bazen İlgiden sevgiden sıkılıo.. Bazen soğuk durmak istiyo.. Ynlız kalmak istyo baazen işime gelio bazen soru işareti oluşturyo.. Ama ben çook iiy tanıyorum.. sende tanıyosan fazla sorune etmee. :54::10:

yeni evliyim ben ve ileride hep ilk günlerki gibi olmasını istiyorum herkes gibi ama gerçekçi olmak gerek öyle olmaz galiba. baştan sıkı tutuyorum mesela o yardım etmeye kalkışınca yok sen otur zahmet etme kocacım gibi durumlara hiç girmiyorum ona iş de yüklüyorum hep ben ilgi göstermiyorum bakalım ilerde işe yarar mı? yalnız sizin anlattığınız sorun çok üzücü gerçekten çok bir deneyimim yok ama fikir vermek istedim

belki size anlatamadığı bir problemi olabilir eşinizin, ayrıca erkeklere ilgi göstermeye gelmiyor eğer gösteriyorsanız ilgilenmiyormuş gibi mi yapsanız acaba. evhanımı mısınız çalışıyor musunuz bilmiyorum mesela ben bir ara çalışıyordum nişanlıydık o zamanlar işe çok asılmıştım iş arkadaşlarımla yaptıklarımdan bahsettim şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz şuraya gidiyoruz falan diye işyerinde iyi birşeyler yaptıysam onu anlattım sonra baktım ki benim üstüme daha fazla düşmeye başladı sonra özellikle anlatmaya başladım ilgisi daha bir arttı kıskandı biraz da. evhanımıysanız mesela eski görüştüğünüz arkadaşlarınızla sıkça bir araya gelip sosyal bir hayatınızın olduğunu ona gösterebilirsiniz ya da herhangi bir kursa yazılıp çevre edinebilirsiniz erkekler fazla ilgiyi sevmiyor ama eşlerinin başka şeylerle ilgilenmesini çok istemiyorlar. bir sorunun mu var canın neye sıkkın diye sorun arada sırada (tamamen kopmak da olmaz çünkü) baktınız yok birşey diyor bir tavır almadan ya da trip yapmadan peki sen bilirsin deyip hiç de bu duruma canınız sıkılmamış gibi yapıp normal davranabilirsiniz çok deneyimim yok ama inanın iyi gözlemci olduğumu söylerler bu arada hep neşeli olun istemeseniz de yapın derim

merhaba 2 yıllık evliyim ılk zamanlar bendede böyle sorunlar oluyordu bıraz sabır ve anlayış bu durumun ilacı bence bazen erkekler içlerine kapanıyorlar ve sanki bişeye karşı tepki veriyorlar zamanla düzeliyor sadece üstüne fazla düşmemek gerekiyor zamanla onlar bıze sormaya başlıyor neden üstüme düşmüyorsun diyee biraz sabırlı olmanı ve alttan almanı tavsiye ederim

Back
X