- Konu Sahibi falling_water
-
Bildiğim kadarıyla kendi fotoğrafısenin avatarda kızın memikler fora mı? her baktıgımda bunu dusunuyorum
aaaaa o siz misiniz
çılgın bi poz olmuş,kabul edin kırmızı bikininiz ten rengi gibi duruyornasıl bakıyosam artık hep memikler fora sandım
ORTADA BULUŞMAYI DENEYİN YANİ ÖĞLE VAKTİNDEMerhaba hanımlar, dert midir bilmiyorum fakat eşimle ilişkiye girmek için istekli olduğumuz saatler bir türlü kesişmiyor. Ben akşamları çok istekli oluyorum fakat o yorgunum diyor. Sabahları da uyanır uyanmaz üstüme atlıyor :) Ama ben sabahları sevişmekten hiç hoşlanmıyorum haksız mıyım? Yeni uyanmışız, uyku mahmurluğu, elim yüzüm pis, belki geceden terlemişiz, ağzımız kokuyor falan..Buna rağmen ısrarla sadece sabahları yapmak istiyor. Bu nedenle günlerdir birbirimizi kovalayıp duruyoruz. Akşam ben yanaşıyorum o naz yapıyor, sabah o geliyor ben kaçıyor..Nasıl kavuşuruz biz? Biraz mahrem bi konu farkındayım ama becerebilen varsa sizler bu problemi nasıl aştınız? Kocamı özledim ayol :)
gerçekten çok komik ve şekersinizMerhaba hanımlar, dert midir bilmiyorum fakat eşimle ilişkiye girmek için istekli olduğumuz saatler bir türlü kesişmiyor. Ben akşamları çok istekli oluyorum fakat o yorgunum diyor. Sabahları da uyanır uyanmaz üstüme atlıyor :) Ama ben sabahları sevişmekten hiç hoşlanmıyorum haksız mıyım? Yeni uyanmışız, uyku mahmurluğu, elim yüzüm pis, belki geceden terlemişiz, ağzımız kokuyor falan..Buna rağmen ısrarla sadece sabahları yapmak istiyor. Bu nedenle günlerdir birbirimizi kovalayıp duruyoruz. Akşam ben yanaşıyorum o naz yapıyor, sabah o geliyor ben kaçıyor..Nasıl kavuşuruz biz? Biraz mahrem bi konu farkındayım ama becerebilen varsa sizler bu problemi nasıl aştınız? Kocamı özledim ayol :)
aynı seyı bizde yaşıyoruz. kelin merhemi olsa başına sürermiş. guya bebek yapmaya calısıoruz. bu gidisle bebegimi leylek getircek kesin. siparis üzerine.[/QUO
Bu erkek kısmının sabah şeetme merakları nedir yahu
En iyisi gece yarısı ve hafta sonları bence
erkekler de çok anlıyor ya büyüden ahh ahhhhhhhBen de katiliyorum gece daha romantik, sabahin hicbir buyusu yok bence.
Kız her seferinde müzik açıp dans mı ediyorsunuz? Bravo valla...Ayrıca erkeklerin büyülü atmosferden vs anlamadığına kızmayın,bundan anlayan erkek azdır. O yüzden çoğukez o büyülü ortamı siz oluşturun,sonra da tatlı şakalaşmalarınız olurken sizin de istediğinizi söyleyin, mesela diyordum ben : yaa aşkım banane bi kez de sen müzik aç dans başlat falan diye,o da anlıyor beklentimi ve yapıyor. Biz demesek nerden bilecek isteklerimizi,önemli olan ona o şeyi yapma isteği sağlatacak kadar sevgimizi vermek ve tatlı dil kullanmak. Hiç trip atmayın, tatlı sitemleriniz olsun,abartmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?