Eşimle eşref saatlerimiz bir türlü uyuşmuyor!

Gazı mis,teri lavanta..
El yüz pis,ter,ağız kokusu.
Aradaki farklara bak...
Güzel araştırma tebrikler.
Evet mistir eşim ona bişey diyemem. Fakat kendimden soğuyorum ben o saatte, saçım başım dağınık, elim yüzüm pis, uykum daha açılmamış.. Sarılıp uyumak için yeterli sebepler sevişmek için yeterli olmayabiliyor bazen.

allahım ya süpersiniz :KK70: panter çifti atlayan atlayana:KK70: senin de sabahları başın ağrıyıverir ne var :KK70:akşamları işten geldiğinde masaj falan birşeyler yap yorgunluğunu al sonra gece atlarsın sende üstüne :KK70:olmadı teheccüte kalkın sabahla gecenin arası en ortayolu bu yada öğlenleri artık naparsanız nasıl yaparsınız bilemiyorum:KK48::KK48:

Evet mistir eşim ona bişey diyemem. Fakat kendimden soğuyorum ben o saatte, saçım başım dağınık, elim yüzüm pis, uykum daha açılmamış.. Sarılıp uyumak için yeterli sebepler sevişmek için yeterli olmayabiliyor bazen.
kahvaltı sonrasını deneseniz?:KK23:

baya bir araştırmacı gördüm seni hanım abla
gözünden hiç bir şey kaçmıyı...

Kaçmaz zaten..

Bakın evlilik farklı birşey işte,seks hayatı daha da farklı inanın..
Hepimiz geçtik bu yoldan,bırakın saçınız dağınık olsun hiç önemli değil,eşiniz sizi o anda çok güzel görüyordur.
Birde bilinen bir gerçek var ki,sabah saatleri erkek açısından en verimli saatlerdir,libido tavandır bu durumda.
Bence siz deneyin hiç birşey kaybetmezsiniz,ilk önce yüzünüzü yıkayın rahat edecekseniz gerisi zaten gelir..

Back
X