Eşimle ev almaya karar verdik

Bilgenur24

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
404
282
18
34
Slm kizlar bz bi bucuk yilluk evlyz ve ev almaya karar verdik esimle.arabamzi, takilari satip kredi cekip ev alalm dyoruz.esimin ailesinden hic destek yok zaten.szce doğru mu yapıyorum bn takilarmi saticam ve arabann kredsni kaptcam ev icin kredi cekcz esim ailesne donmez dmi ailemde destek olcak cünkü bze maddi anlamda

Güvenmediğiniz biriyle niçin evlisiniz?

Evi kendi üzerinize yapabilirsiniz.

Slm kizlar bz bi bucuk yilluk evlyz ve ev almaya karar verdik esimle.arabamzi, takilari satip kredi cekip ev alalm dyoruz.esimin ailesinden hic destek yok zaten.szce doğru mu yapıyorum bn takilarmi saticam ve arabann kredsni kaptcam ev icin kredi cekcz esim ailesne donmez dmi ailemde destek olcak cünkü bze maddi anlamda

Hiç belli olmaz ki bu işler
Eşinizi tanıyan sizsiniz. Sizce aranızda güven ortamı var mı? Gerçek sevgi var mı? Saygı var mı?

Eger esinize gùvenmeceksiniz bence ev almayin.Sùpheleriniz var sanirim ..

Esinizin ailesine donme ihtimali mi var ki?

Boyle bir sey olsa bile evin yarisi sizin olur hukuksal olarak.

Ama evliliginiz oturmamissa biraz daha bekleyin.

Canım eşinin ailesine dönüp dönmeyeceğinş nerden bilebiliriz ki .müneccim değiliz sizin bilmeniz lazım eşinin huyunun suyunu .ev almanız mantıklı tabii.alabilyırsanız alın

bz nrdn bllm eşinn ailevi drmlarn.

Ya neden güzelim Türkçe'mizi bozuk yazıyosun?

Ayrıca arkadaşların da dediği gibi eşine güvenmiyorsan ev fikrini ertele biraz ve eşinin ailesi karışmıyorsa senin ailen maddi olarak destek veriyorsa ileri de senin ailenin karışmama ihtimali nedir?

Ailesine dönerse demek ki hiç senin olmamış:KK53:
Ev alma fikri güzel ama onun haricinde demek istediklerinizi pek anlamadım,ayrıntı verirseniz daha iyi cevaplar alırsınız.

Eşim ailesine dönmez derken şunu kastettin sanırım.

Hani ailesi hiç destek vermiyor ya bende bunun üstüne altınlarımı satıp varımı yoğumu önüne serince, kredi borcunun içine düştüğüm de eşim anacı babacı oluverirse birden, onların tarafında olup beni silindir gibi ezer mi???? Destek vermeyen adam ailesine laf ettirmez mi???

Bu mu dediğin?

Buysa eğer evet erkekler ne olursa olsun ailesi ne yaparsa yapsın, anam babam haklıdır moduna illa girer. Sende çektiğinle mal gibi kalırsın.

Arkadaşlar ailesne dönmek derken evi terk etmek anlaminda demedm demwk istedgm sey yeri geldgnde ailesne karşı bni savunur mu aramzda sevgi ve saygmz var iliskmzde sorun yok cok skür

Hani ailesi hiç destek vermiyor ya bende bunun üstüne altınlarımı satıp varımı yoğumu önüne serince, kredi borcunun içine düştüğüm de eşim anacı babacı oluverirse birden, onların tarafında olup beni silindir gibi ezer mi???? Destek vermeyen adam ailesine laf ettirmez mi???

Bu mu dediğin?

Buysa eğer evet erkekler ne olursa olsun ailesi ne yaparsa yapsın, anam babam haklıdır moduna illa girer. Sende çektiğinle mal gibi kalırsın.
:KK9::KK9::KK9:HoppaHoppaHoppa

Bu mu dediğin?

Beni sen anlamssn arkadsm yorumun korkttu bni ins yasamm byle seyler o ds kizyo ailesne

Biz ev alırken evin yarısını annem ödemişti. Bizimkinin kredisi bitince anneme alacaktık, onun yarısını da biz ödeyecektik.
Bizim evin kredisi bitince eşimin bekarken aldığı ev satıldı. Anneme annemin ödediğini direkt ödedi. Ama TL üzerinden ve 3,5 sene önceki değeriyle.

Sonuçta annemin de evi olacaktı, olamadı.

Boşandığım kocamdan bahsediyorum

Kendisine 2 çocuk doğuracak kadar güvendiğim kocamdan.

Yani özetle dönebilir eşiniz. Ne yapacağı belli olmaz. Güvendiğiniz dağlara kar yağabilir.

Beni sen anlamssn arkadsm yorumun korkttu bni ins yasamm byle seyler o ds kizyo ailesne
Ama öyle tatlım. Benim koca anacıdır. Hem de en kralı. Annesine a desen yeminle osmanlının bizansı ezdiği gibi ezer beni. ;) demem o ki o ailesinin kötülüğünü asla ama asla görmez. Tipik erkek.

Back
X