Eşimle ev almaya karar verdik

Arkadaşlar ailesne dönmek derken evi terk etmek anlaminda demedm demwk istedgm sey yeri geldgnde ailesne karşı bni savunur mu aramzda sevgi ve saygmz var iliskmzde sorun yok cok skür
Valla insanoğlu olabilir de,senin aklına böyle birşey geliyorsa,birşeylerden işkillenmişsin.

K.v esime takilan altnlari filan sldi esim bu duruma çok takilmyodu smdi ev Almaya karar verdik ve arkadaşları filan sennde vardr takilanlar dyolarms o da dems.annem aldi dye hata yapmssn flan dmsler smdilerde gücüne gdyo yaptıkları hareket.maddi durumları iyi.kaynanam.dgunde bileziklerni daha iyisine degstrdi sonra 2 bilezk daha aldi kendne

Ama öyle tatlım. Benim koca anacıdır. Hem de en kralı. Annesine a desen yeminle osmanlının bizansı ezdiği gibi ezer beni. :KK66: demem o ki o ailesinin kötülüğünü asla ama asla görmez. Tipik erkek.
Anladm xnm.bnim kocam da taraf tutmyo oyle annesne laf da eder çekinmeden

ev alma bence araba kredin varmış
önce araba kredisini bitir
ama evliliğinde güven yoksa evliliğini oturt
sonra
başla

Neyse ki insan beyni sesli harfler olmasa da aradaki boşlukları doldurabiliyor. Başka türlü ne yazdığınızı anlayamazdık.

Ekonomik açıdan fikrimizi soruyorsanız kredi çekmek için iyi bir dönem değil. Çünkü işten çıkarmalar arttı ve içinde bulunduğumuz kriz derinleşirse daha da artacak. Garanti bir işiniz varsa bile temkinli olmalısınız.

Kocanızın ailesiyle ilgili konularda arkanızda durup durmayacağını da siz herkesten daha iyi bilirsiniz. Sonuçta adam sizin kocanız. Huyunu suyunu çözmüşsünüzdür herhalde.

Arkadaşlar ailesne dönmek derken evi terk etmek anlaminda demedm demwk istedgm sey yeri geldgnde ailesne karşı bni savunur mu aramzda sevgi ve saygmz var iliskmzde sorun yok cok skür
biraz daha okunur yazarsanız daha iyi olur :)
onu siz daha iyi bileceksiniz eşinizi en iyi siz tanırsınız
bu arada inşallah eşinizin başına kakmıyorsunuzdur veya kakmazsınız
senin ailen ne yaptı hep benim ailem yardım etti v.s. diye

bu arada ev tapusunu üzerinize isteyebilirsiniz
gerçi farketmiyor kanunen herşey eşit

K.v esime takilan altnlari filan sldi esim bu duruma çok takilmyodu smdi ev Almaya karar verdik ve arkadaşları filan sennde vardr takilanlar dyolarms o da dems.annem aldi dye hata yapmssn flan dmsler smdilerde gücüne gdyo yaptıkları hareket.maddi durumları iyi.kaynanam.dgunde bileziklerni daha iyisine degstrdi sonra 2 bilezk daha aldi kendne
eşinize takılan altınları eşiniz almalıydı
kv nin bozup yaptığı bilezikler sizi ilgilendirmez

siz gerçekten bu tapuyu kendi üzerinize yaptırın
mazallah yoksa sizin evlilik ileride sallanır

Döner... Şimdi kızar laf söyler ama unutur iki gün sonra. Aile çünkü... Hep böyle olmuştur bundan sonra da böyle olur... Bu arada sanki ailelerden yardım istiyor gibi görünüyorsunuz, kendinizi öyle göstermişsiniz ama aslında ikiniz de altınlarınızı vermişsiniz, onları geri istiyorsunuz. Çok garip bir şey. Niye verdiniz ki zaten? İhtiyaçları mı vardı iki tarafında? Ya da öyle adetiniz mi var?

Erkeklerin aileye dönme ya da onlardan yana olma ihtimalleri son derece yüksek.

size tavsiyem ailenizi karıştırmadan bu işe girin.ileride sorun olabilir, eşiniz ailesinden yana olsa siz dert edeceksiniz kötü günümüzde yanımızda olmadılar diye.eşiniz sizin aileye karşı soğukluk hissedebilir siz onlara karşı minnet duymasını istediğinizde.

Her halükarda en çok üzülen ve kıymet verilmeyen taraf aileniz olacaktır,o yüzden onları karıştırmayın.ilişkilerinizi de zedelemeyin çünkü hem eşinizle hem de ailenizle sorun ortaya çıkabilir

dönse ne olur dönmese ne olur kocama para konusunda hiç güvenmem, üç günlük dünya insanlar çiğ süt emmiş yarın ne olacağımızda belli değil ama evli iken ev aldık, kredi benim üzerime ödemelerini ben yapıyorum dekontlarını da saklıyorum. evin yarı pesınatı aılemden kalanı kredı tabı o esnada yapılan masraflar ıcın arabam vardı satmıstık arıza yaptıgı ıcın onun parası falanda kullanıldı...
yanı esımın pek bır katkısı yok eve su anda da faturaları odemek dısında bırde arada eve uc bes parca bırseyler almak bır faydası yok ama ben yarın ne olacak dıye dusunseydım suan bır evımız olmazdı..

Döner... Şimdi kızar laf söyler ama unutur iki gün sonra. Aile çünkü... Hep böyle olmuştur bundan sonra da böyle olur... Bu arada sanki ailelerden yardım istiyor gibi görünüyorsunuz, kendinizi öyle göstermişsiniz ama aslında ikiniz de altınlarınızı vermişsiniz, onları geri istiyorsunuz. Çok garip bir şey. Niye verdiniz ki zaten? İhtiyaçları mı vardı iki tarafında? Ya da öyle adetiniz mi var?
Benmki verip geri almk degil cnm k.v aldi esiminkileri bnmkileri yanmda bulndrmktn korktm bn hirszlk filn olursa dye o yzden ailemde kaldi ev alirken kullnrsnz demişlerdi sağolsunlr

Slm kizlar bz bi bucuk yilluk evlyz ve ev almaya karar verdik esimle.arabamzi, takilari satip kredi cekip ev alalm dyoruz.esimin ailesinden hic destek yok zaten.szce doğru mu yapıyorum bn takilarmi saticam ve arabann kredsni kaptcam ev icin kredi cekcz esim ailesne donmez dmi ailemde destek olcak cünkü bze maddi anlamda
Biz de ağt ayında ev aldık
Eşim ailesine dönmez di mi diye hiç aklımdan geçmedi açıkcası
Aranızda sorunlar mı var?

Back
X