- 8 Mayıs 2019
- 315
- -19
- 98
- 31
- Konu Sahibi Dertliyim 44
Eşimle nerdeyse 7 senedir tanışıyoruz 4 buçuk yıldır severek evlendik evliyiz bir oğlumuz var ben nerdeyse 4 sene kaynanamla oturdum sonra eşimin sorumsuzlukları yüzünden bi gün oğlumu da alıp geldim babamın evine zaten daha önce bir kaç kez açtığım konulardada bunu anlatmıştım sonra 6 aya yakın annemde kaldım eşim en son ev tutunca ona bı şans daha verdim 5 ay oldu ama ne faturayı ne kirayı ne de eşyaların takdirlerini doğru düzgün ödüyo hep geciktiriyo bir de tartıştığımızda sinirli anında bana olur olmadık küfürler ediyo daha önce de bir çok kez yaptı benim kalbim kırılıyo her seferinde ama o siniri geçince sanki o küfürü etmemiş hiç bir şey olmamış gibi davranıyor o yüzden artık soğudum ona karşı içimde sevgi de kalmadı ona karşı bazen diyorum keşke zamanı geriye alsam şimdiki aklım olsa onunla evlenmezdim . Ah annem zamanında çok uyarırdı bu adamla yapamazsın bu adam sorumsuzun teki bu adamdan koca olmaz diye ama hep kulak ardı ettim annemin evlenene kadar hiç rızası yoktu nişanlılık döneminde de birçok kere tartışırdık hatta bir sefer nişan atma durumuna geldik keşke o zaman bıraksaydım diyorum ama ne yazıkki giden zamanı geri getiremiyoruz
evlenince daha zor hele çocuk varken annem halen sevmez bende de sevgi bırakmadı zaten.
sadece içimi dökmek istedim

Son düzenleme: