• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle evlenerek kendime kotuluk ettim :(

Böyle örnekleri okudukça, evlenmekten ödüm kopuyo.Evlilik kişinin en önemli sınavlarından biriymiş zaten, ya güzel olurmuş, allah şükrediyor mu kulum diye bakarmış, ya da çok kötü olurmuş, sabredebiliyor mu kulum diye sınarmış:44:
Evli ve mutlu bayanlara sormak istiyorum, erkekte hangi özeliklere bakıp evlenmeye karar verelim, bi diyin

Ben beni gerçekten sevdiğini anladığım için eşimi seçtim. Naziktir, düşüncelidir, şefkatlidir. Benim için elinden geleni yapar. 2 gün üst üste yemek yapayım 3. Gün ben yapayım bu gün de der. Yeri gelir her türlü ev işini yapar ütü de dahil. Bana insan olarak değer verir. Moralim bozuk olsun hemen fark eder. Düzeltmek için elinden geleni yapar. Ki ben çalışmıyordum şimdiye kadar. 10 güne çalışmaya başlayacağım. Aileme değer verir. Beni annesine hizmet etmekle görevli olarak görmez. Istemezsem hiç görüşmem bile. Ama kayınvalidemi seviyorum o nedenle görüşüyorum. Neyse devam edeyim bana zaman ayırır, birlikte vakit geçirmekten hoşlanır. Dokunur, öper, sarılır ve konuşur. Iyi kalplidir, dürüsttür. Ona güvenebileceğimi hissettir. İşte ben bunların hepsini gördüm ve işte bu dedim. 8 aydır evliyiz. Hiçbir değişiklik yok adamda. Önce nasıldıysa şimdi de aynı. Umarım yardımcı olmuşumdur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar merhaba,

Hic var mi aranizda bilmiyorum ama hani bir kizin bircok yakisikli, varlikli, egitimli, iyi huylu, iyi aileye sahip talipleri olur, o da bunlar arasindan gider en olmadik, en ungunsuzunu es diye secer ya hani benim de oyle oldu sanki. Esim bana gercekten cok asikti o zamanlar, 3 yil boyunca pesimde kostu, reddettim, o kadar talibim varken onun askina ve biraz da yalan dolanlarina kandim. (tabi yalan oldugunu sonradan anladigim yalanlar.) Evlenmek icin yalvarirken, guya 1 sene sonra nisan- dugun yapiyorduk, teklifini kabul ettikten sonra oyle boyle sallaya sallaya, erteleye erteleye 3 yil sonra zar zor evlendik. Tabi 3 yil boyunca kiz isteme de dahil bir kere bile cicek almamistir. Hediye de 1-2 kez. Dugunumuz bin bir tane kavga ederek oldu o da zaten hicbirsey istemedim, hicbirsey de almadilar, herseyin minimum oldugu bir dugun idi. Bir yigin fedakarlik yaptim esimle evlenmek icin, sadakatim had safhada olmasina ragmen yemedigim kufur, hakaret kalmamistir, kaldi ki kendisi de bizzat sahittir namusuma, sadece fitneliginden, terbiyesizliginden saldirir. Kaynanam herseye karisan, butun dugunu sadece kendi istedigi gibi yapan, oglunu firildak gibi parmaginda oynatan bir kadin, kayinbaba demissiniz hicbirseye karismayan, kiz istemede, nisanda, dugunde, alisveriste robot gibi sessiz sessiz karisinin cak cak cak konusmasini uzaktan seyreden, hani olusu bile daha cok ise yarayacak bir adam. Esimden cok cektim, buna ragmen afedersiniz ama salak gibi evlendim. Zaten butun igrencliklerin, kavgalarin ustune yapilan kirik dokuk evlilikten ne beklenir ki? Ayni evin icinde iki yabanci gibi, kavgasi mahabbetinden daha da cok olan bir hayat. Simdi o kadar uzuluyorum ki, gencligime, guzelligime, egitimime resmen kotuluk ettim. Yillarca hayatimda kimseler olmadi ve sonunda evlendigim adama ve gordugum muameleye inanamiyorum, resmen herseyi gore gore, bile bile bu adamla evlendim. Inanamiyorum kendime :2::2::2:

insan çekeceği çileye aşık olurmuş canım, kısmet işte... allah yardımcın olsun...
ama birçok evlilik böyle artık... sevginin saygının sadakatin olduğu evlilikler çok çok nadir artık...bilhassa saygının.....

Back