Hayir değişmedi çünkü ;
bu deprem on atom bombası gücünde. Evet Japonya'da 7.9 oluyor ama o okyanusta oluyor, etkilemiyor. Japonlar bile demiş böyle büyük deprem bizde olmadı.hem de bir değil iki. Bu yani asrın felaketi.
Hem de 11 şehri etkiledi, diğer her deprem az yeri etkilerdi. Oooonnn biiirr sehiiirr devlet hangisine yetişsin???
İlk anlar gidilemedi çünkü yollar yıkıldı öyle bir depremdi (yolu yapan kimse artık. Malum,yol yaptılar) , sonra zaten herkese ulaşıldı. Herkes cadirinda, tüm imkanlar seferber. Hemen ev yapımına başlandı, herkese on bin lira gönderildi. Devlet de ne yapsın, aassriinn felaaakeetii , küçük bir kıyamet yani. Nasıl yetişsinler?
Benim evde de var da , bunları diyor genel olarak. İşin komik kısmı depremden 24 saat sonra ben deprem bölgesindeydim ve yolu buyuk bir otobüs ile gittik. Ve gittiğim yerde ikinci gün bile içme suyu yoktu. Bunu birinci ağızdan duymasına rağmen 'yollar bozuk tır nasıl gelsin' dedi. 'ben otobüsle gittim,yollar bozuk ama başka yoldan bir şekilde geldik. Ben geldiysem nasıl kamyon gelemiyor' dedim, 'geldi zaten her yere, aasssriiinnn felleaaakkettii, on atom bombası gücünde. Biraz anla bunu' dedi

Tartismiyorum gerçi 2018 yılından beri, evde siyaset konuşmama kararı aldık. Çünkü insan gibi konuşma yetisinden uzak insanlariz, sesler yükseliyor :)