• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle farklı siyasi görüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçim ürperiyor ya bebemizin ismi Sıbgatullah olsun derse?
A9AC1570-F7FD-405D-98D9-2781C59BB0CF.webp

Ben kendimi yaninda rahat hissettigim tanidiklarimin yaninda pekala siyaset hakkinda konusurum. Fakat bazi tanidiklar,akrabalar var ki bildigin at gozluguyle dolasiyorlar. Malum partililer. Evde 7/24 malum parti propagandasi acik televizyonda. Bunlarla asla tartismaya girmiyorum, konusunu dahi acmam cunku sonu basagrisi. Saygi cercevesinde hersey tartisilabilir, tartisilabilmelidir. Siyasette buna dahil.

Ben kendimi yaninda rahat hissettigim tanidiklarimin yaninda pekala siyaset hakkinda konusurum. Fakat bazi tanidiklar,akrabalar var ki bildigin at gozluguyle dolasiyorlar. Malum partililer. Evde 7/24 malum parti propagandasi acik televizyonda. Bunlarla asla tartismaya girmiyorum, konusunu dahi acmam cunku sonu basagrisi. Saygi cercevesinde hersey tartisilabilir, tartisilabilmelidir. Siyasette buna dahil.
Birsey soracağım çünkü etrafımda hiç yok onlardan ve çok merak ediyorum , deprem felaketinden sonra bile mi görüşleri değişmedi?

Arkadaşlar tamam artık lütfen şu her görüşe saygı yalanını bir kenara bırakalım yani inandırıcı olmuyor. Salak yemin ederim gerizekali diye düşündüğümüz insanlar için ayy fikrinin ne önemi var saygı duyuyorum ben diye inkar etmeye gerek yok. Her fikir nasıl saygı duyulasi olabilir yani. Her fikir? Bu kadar salak varken.
Kesinlikle yahu. Burası Ortadoğu apolitik olamazsın, siyasi görüş pek çok şeyi açıklar. Hayat görüşü, yaşam tarzı, çocuk yetiştirme, dine bakış açısı ve dahası. Sadece görüş farklılığı diyip geçilebilecek bir konu değil bu. Aynı hayatı paylaşıyorsun, ortak bir canlı dünyaya getiriyorsun.

Ya biz güzel günleri gördük az da olsa hiç göremeyenler ne yapsın 😂 Bence de her yaşımız güzel, bir de adımız Ebubekir Sıddık falan değil en azından 🙊
Z kuşağına kahroluyorum bu yuzden. Bundan 10 sene once king chicken 10 liraydi. Twitterda 20 liraya methiyeler düzülürdü. Seni asla yari yolda birakmaz. Yemege gitseniz yeter, çaya gitseniz yeter, bira fıstığa yeter derlerdi. Şimdi 100 lira bile yetmez hiçbirine.

Z kuşağına kahroluyorum bu yuzden. Bundan 10 sene once king chicken 10 liraydi. Twitterda 20 liraya methiyeler düzülürdü. Seni asla yari yolda birakmaz. Yemege gitseniz yeter, çaya gitseniz yeter, bira fıstığa yeter derlerdi. Şimdi 100 lira bile yetmez hiçbirine.
Ya çöp yemek denilen zincir fast food restaurantlarında artık menüler 100 tl ben bunu asla kabullenemiyorum mesela.

100 mü? Ben ekmeğe diye çıksam 100 TL gidiyor içecek vs alıyorum bakıyorum 100 TL diyor. 100 TL birkaç sene öncesinin 5 10 TL’si oldu. Ayrıca ikili ufacık hamburgerli menüler ortalama 150 TL. Patatesler içecekler de feci ufalmış. Benim çırpı g*tümü bile doyurmuyor.

Birsey soracağım çünkü etrafımda hiç yok onlardan ve çok merak ediyorum , deprem felaketinden sonra bile mi görüşleri değişmedi?
Bana sormadın ama cevap verebilirim. Onlar yolsuzluk, kadrolaşma, kaynak israfı, vs bütün hatalar için “sanki başkası gelse yapmayacaktı” diyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X