• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle gayet iyi anlaşırken bir anda herşey mahvoldu

Eve gittim Dondum tabi malum kar yağıyor ve yokuş çıkıyorum kar yüzüme yüzüme esti bi güzel =( Baktım oturma odasının ışığı yanıyor gelmiş eve beni bekliyor. Kapıya kadar yürüdüm dua ettim ve besmele çekip açtım kapıyı. Önce kendi odama gittim üzerimi değiştirdim ısındım biraz. Gittim yanına. İyi akşamlar diye girdim içeri iyi akşamlar dedi.Konuşalım mı biraz dedim olur dedi. Laptopta birşeylerle uğraşıyordu kapattı hiç birşey söylemeden yüzüme baktı seni dinliyorum dedi.Bende probleminin ne olduğunu o gün neden tekrar tekrar bunu konuşmamıza rağmen ailemin yanında bana bu saygısızlığı yaptığını öğrenmek istiyorum dedim.Sustu. Yüzüme bakmadan aldı bir sigara yaktı. NE saygısızlık ettiim ben sana dedi. Sinirimden bana bu soruyu soruşundan gülme tuttu beni engel olamadım yani. bunu hala sorması şaşkına çevirdi beni. bende anlattım biliyorsun yaptığını ama bunu bunu ve bunu neden yaptın dedim. Ben sana hakaret mi ettim dedi. Hayır dedim. Hakaret etmen için illa bağırman gerekmez sesinin tonuda benim için bir hakaret dedim. BAşbaşayken ben senin eşinim derdini sıkıntını bana söyleyeceksin yeri gelecek kızacaksın ben nazını sinirini çekerim ama beni insanlara karşı rezil edip, seni savunamayacak, onları konuşturacak fırsatları verirsen ben hiç birşey yapamam dedim. Daha yeni evliyiz ama seninle şuan bu konuşmayı yapmak beni çok üzüyor dedim.Ne sebebini söyle bana çay mı dedim? Çay dedi.................. :S Okadar saat işten çıkıp geldim karda yolda kaldım. Sabahtan beri gergindim bunu biliyordun farkettin. Seni 5 dk daha fazla görebilmek için 3 saatlik iş yolum 6 saate çıkınca daha çok delirdim. Servisten indim metrobüse gittim ordan trenle eve geldim üstüne bide yol parası harcadım soğukta dondum. ve sana yolda çayımı hazır et dedim. Ama sen çay yapmadın. Eve gidip sıcacık bir çay içerim diye düşünürken hayal kırıklığımı düşünebiliyormusun? Olay çay koymaman ve hazır etmemen evet dedi. Ben sana ablamların yanında sadece sesimi yükselttim bağırmadım çünkü senin çay koymamış ve hazır etmemeiş olmana inanamadım şaka mı yapıyorsun diye sordum dedi. Bende peki o çayı 15 dk sonra içsen ölür müydün bana orda sesini yükseltmek yerine kalk hadi çabuk çay koyda içeyim deseydin ben kalkıp yapmayacak mıydım dedim? Ben o an onu düşünemedim dedi. Ben gergin ve sinirli bir adamım biliyorsun ki bazen de buna engel olamıyorum ve bu genelde senin ailenin yanında denk geliyor çünkü senin ailenle hep beraberiz. Benim ailem şuan senin ailenden daha uzak bana. Ben onları gerçekten annem babam gibi görüyorum ve evime gelen senin ailense benim için misafir değiller dedi. Ben elimi masaya vurup sana kalkıp "KALK LAN ÇAY KOY. BEN SANA HAIZR ET DEMEDİM Mİ? KALK ÇABUK" mu dedim. Sadece şaşınlığımdan sesimi yükselttim sonrasında da bana birşey sordun o an seninle konuşup kalbini kırmamak için konuşma benle dedim sana dedi. Bende işte sorun bu zaten o an için sinirlerine hakim olamayıp ailemin yanında bunları yapman. O an için kzıdın tamam anladım tabağı fırlatır gibi itmeler, surat asmalar, koğuş ağası gibi oturmalar, konuşmamalar ve ben sana birşey sorduğumda konuşma benle diye tepki vermeler. Ben annemdende babamdanda böyle birşey görmedim. Sen beni bile bile benimle evlendin. Benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu ailenin ne kadar önemli olduğunu bile bile evlendin. Aynı şeyi benim sana yaptığımı düşünmeni istiyorum sadece annein babanın ablanın yanında seni böyle azarladığımı surat astığımı evden kovmaktan beter ettiğimi sen neyapardın. bunu defalarca yapmış olsam artık gelip benimle konuşma gereği duyarmıydın gelip bir laf eder miydin dedim. Sessizlik......
PEki ben sana o gün gelip ablamalr gittikten sonra ne oldu desem ne yapacaktın dedim. Yine benikovmayacak mıydın yanından ?? Sessizlik..... PEki ben bunu bile tartışacağımızı bile bile neden gelip konuşayım. O kadar kzıdım sana o kadar kırdın ki beni daha beter kırılmamak için gelmedim yanına dedim. bu şekilde sinirlerine hakim olamadığın sürece bu ilişki yürümez yıllar bu şekilde geçmez be her an kime ne tepki vereceksin korkusuyla yaşayamam kendine çeki düzen vermeyeceksen de zaten olamayız birlikte dedim. Bu gün çay neden yok diyorsan ki bugüne kadar ne zaman aç kaldın çayın hazır olmadı onuda bilmiyorum ama yarın öbürgün bu yemeğin içinde neden salça bu kadar az diye tartışırız dedim.Ben seni el üstünde tutuyorum ne dersen hı tamam olur diyorum.ama birgün beni öyle bir noktaya getireceksin ki bırak 2-3 gün sonrayı hiç birbirimizin yüzüne bakamayacak kadar kıracağız birbirimizi dedim. Konuşma böyle uzadı gittiiiiiii... Sigaralar ardarda yakıldı bitti.. Kimsenin kimseye muhtaç olmadığını, maddi özgürlüklerimiz olduğunu, evliliğin sadece sevgiden ibaret olmadığını ve herkesin her zaman bir kaybetme korkusu taşıması gerektiğini, pek çok konuyu konuştuk ilişkimize dair.. Ve sanırım birşeyler halloldu. En son söylediklerimi anladın mı dediğimde anlamadım dedi. Sade güldüm çünkü çok iyi biliyordum anladığını.. Ama yine kendine toz kondurmadı =)) Kalktı sarıldı bana sıkı sıkı. dikkatli olacağını dikkat ettiğini ama daha dikkatli olması gerektiğini vurguladım. Daha daha daha dikkatli olacağım dedi. ama sende nolur beni çaysız bırakma dedi gülüştük.. Sonra sıkı sıkı sarıldık ve birbirimizi ne kadar özlediğimizi anladık. Böyle küçük şeylerin nasıl büyüp dağ gibi olabileceğini gördük. Sanırım evliliğimiz bir basamak daha çıktı. Hayırlsıyla rabbimin yardımıyla bunu da atlattık. Şimdi iyiyiz bende bu barışmanın keyfini çıkarıyorum. Bu akşam çay demleyecek bana =))

ay çok sevindim canım benım ya dünden beri düşünüyodum en olcak diye sanırım sevdıgıımız insanların huyları bıraz benzıyo tatlım birdaha sorununuz olursa o anda çöz bence bosuna gunlerce üzüldün inş. birdahah boyle kavgalarınız olmaz:)

bencede tavırları hiç hoş değil..ne demek ben annemde 3 4 gün kalacam sen naparsan yap...benim eşim böyle bişey dese temelli kal orda derim..eşler arasında böyle naparsan yap demek olmaz..siz evlisiniz adımlar birlikte atılmalı...bu arada sizinde ayrı odada yatmanız doğru değil..sessiz kalıp bişey sormamak da doğru değil..sorununuz varsa konuşun açıklansın..böyle olmaz..

kardeşim geçmiş olsun gül dikensiz olmaz evlilikte böyle ufak tefek kavgalar olur geçmiş olsun bundan sonraki hayatınızda sağlık sıhat afiyet mutluluklar bolluk bereketli olması dileklerimle.

Canım cok sevındım.zaten boyle olucagını tahmın edıyordum.cunkı benım esımde oyleydı.yemek 5 dak.gec hazır olsa.susardı.merak etme gecıcek.ben de cok yorulmusdum artık tavırlardan.sımdı 4 yıldır evlıyım.gecdı gıttı hepsı cok sukur.bırde cocuk oluncaaaaa.her sey dahada guzel olur.kendıne ıyı bak:54:

tam bir rezalet. Babama birşey göstereceğim internetten çat diye virüsler geliodu ekrana. Çıplak kadınlar bide böyle yanıp yanıp sönmüyor mu reklamları deli oluyorum =))))))))))) Benim anlamadığımmaili nerden bulup nasıl yolluyorlar... birsürü saçma sapan mailler geliyor

bak şimdi benm mail adresimde adım bayan adı olarak geçiyor değilmi bana yollamıyolar o reklamları..eşiminkini biliyolar erkek isimli oldugu için ona yolluyolar..adam kendini üye sanıyo açtı bigün msnsini aa dedi senmi üyelik yaptın nebu ben girmiyorum buna bi baktık üye gibi gösteriyolar kadınlardan reklamlar yolluyolar..o adresi arama butonunda aradım okadaaaar kişiye yolluyolarmış böyle 50 yaşında adamlar karılarına dert anlatıyolarmış ben üye olmadım diye..düşün jigolo yeriiiii.DDD

Benim dikkatimi birsey cekti. Siz evli degil misiniz evli insanlar ayri yataklarda yatmaz neden esinize ayri odada yatak seriyorsunuz? O ne demek oluyor onu anlamis degilim ayri odalarda mi yasiyorsunuz?

Benim dikkatimi birsey cekti. Siz evli degil misiniz evli insanlar ayri yataklarda yatmaz neden esinize ayri odada yatak seriyorsunuz? O ne demek oluyor onu anlamis degilim ayri odalarda mi yasiyorsunuz?

ewt aynen.bide eşi zaten çay olayından önce yanii sabahta sert konuşarak kapamış telii.çay olayı akşam olmamış mııı?anlamadım...

TATLIYA BAGLAMANIZA BENDE COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVINDIM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Vay anasini ne tafra cocuk gibi tum bunlari bir cay icin mi yapmis...Alti ustu max 15 dk beklerdi cay icin hem seni gormek icin geldim diyor hem cay icin mizmizlaniyor. Kusura bakma konu sahibi kocan ama kocan resmen omur torpusu bu adamin sana daha cok cektirecegi var!

eve gel demeniz yanlış olmuş
siz annenize gidecektiniz, eşiniz de kendi annesine gitmek istiyorsa oraya gidecekti
geri adım atarak kendinizle çelişmenize hiç gerek yoktu
suçlu eşiniz iken, bu kadar alttan almanız ve tutarsız hareketlerde bulunmanız (önce anneme gideceğim deyip, eşiniz ben de başka yere, yarın da anneme deyince, yok eve geleceğim demeniz vs) oldukça gereksiz olmuş
akşam ne konuşursanız konuşun, eşiniz sizi kaale almayacak. şu an zafer kazanmış muzaffer kumandan edasında
keşke bıraksaydınız gitseydi annesine, 3 4 gün sonra dönünce kendisi sizin gönlünüzü almaya çalışsaydı
bir benzerini ben yaptım ve inan doğru:46:

çok merak etmiştim bu konunun sonunu..
olay çaymış yani....:)
sevindim aranızın düzelmesine..
allah bozmasın aranızı..
maşallah diyelimmm.:D

Böyle olgunca konularak sorununuzu çözmenize sevindim; iyiki bırakmamışsınız gitmesini..Her zaman diyorum; iletişim, iletişim ah iletişim..

Aslında eşiniz bir nevi haklı; sergilediği tavır çok yanlış, nedeni haklı..
Sizden çay istemiş gelmeden, bunun hazır olmasını istemesi en doğal hakkı ki demek ki gergin bir günündeydi.

Birde her nekadar da kendi ailem kadar seviyorum desede aileniz için bence bu kadar içiçe olmaktan mutlu değil.
Çok mu görüşüyorsunuz acaba ?

Daha evliliğinizin ilk zamanları bunu göz önünde bulundurun.

Ailenle devamlı birlikteyiz, kendi ailemdem daha çok görüyorum'' v.s cümlelerini ne için kurduğu belliysede kurma şeklinde bir serzeniş varmış gibi geldi bana.

Birde yatakları ayırmayın böyle meseleler için olur mu ?

İnşaallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Back
X