Eşime git başkalarıyla yat dedim.. Bu adam ne yapsa haklıdır…..

Kimse kimseyi hiçbir şeye zorlamamalı bence. Dediği söz de komiğime gitti. :) ahahah uzun süre gülerim ben buna. Zevk almayacağı bir şeye zorlanmamalı kimse bence. Yoksa iki kişinin ilişkisi beni bağlamaz.
Yani hanımefendi, bahsettiğim üyenin başını tutup zorla kocasına oral yaptırcam demişim gibi yorum yazıyorsunuz.

Seviştiğinizde neden kendinizi öyle hissediyorsunuz bunu sorgulayın bence sinirliyken söylenilenler gerçek hislerimizin dışa vurumu olur genelde ki 2 günde bir seks çok normal eşinizin sizi özlemesi ve bunu istemesi çok doğal

o zaten anlaşılır değil de

şeyi de anlamadım adam "erken gel" diyor, kadın 8-5 çalışıyor zaten daha erken nasıl geliyor?
sevişcem diye işten erken çıkmak diye bişey mi var, nasıl var...
İş çıkışı oyalanma diye anladım ben orayı hani başka planı varsa iptal etsin gibi gibi

İş çıkışı oyalanma diye anladım ben orayı hani başka planı varsa iptal etsin gibi gibi
ama kadın diyor ki

işim evime 10 dakika
çocuğu kreşe eş bırakıp alıyor (gece işe gittiği günler hariç)
arkadaş çevrem kalabalık değil 1-2 kişi görüyorum

ve de yorulma bahanesi de ev işleri

yani kadın dese ki
"benim dışarda çok işim var, çok çevrem var, sosyalim",
ya da "mesaim uzun, yolum uzun",
ya da "iş çıkışı x kursum, sporum, düzenli yaptığım şu şu var" " AVMye gidiyorum vitrin bakmak hobim" (bak bu bile bişey), "sürekli misafirim geliyor, evde hizmet ediyorum eşim anca yatıyor" vırt zırt , tamam da...

ben anlamadım bu kadın ne yapıyor da yoruluyor ? şu rutinde?
o kadar ki adam sevişmek için randevu alıyor :D

ama kadın diyor ki

işim evime 10 dakika
çocuğu kreşe eş bırakıp alıyor (gece işe gittiği günler hariç)
arkadaş çevrem kalabalık değil 1-2 kişi görüyorum

ve de yorulma bahanesi de ev işleri

yani kadın dese ki
"benim dışarda çok işim var, çok çevrem var, sosyalim",
ya da "mesaim uzun, yolum uzun",
ya da "iş çıkışı x kursum, sporum, düzenli yaptığım şu şu var" " AVMye gidiyorum vitrin bakmak hobim" (bak bu bile bişey), "sürekli misafirim geliyor, evde hizmet ediyorum eşim anca yatıyor" vırt zırt , tamam da...

ben anlamadım bu kadın ne yapıyor da yoruluyor ? şu rutinde?
o kadar ki adam sevişmek için randevu alıyor :D
Kadın istemediği için ne bahaneler buldu bakalım da adam randevu alma derecesine gelmiş 🤷🏻‍♀️😅

Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…

Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.

Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.

Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
2-3 günde bir sevişmeyle kendinizi oro…. mu hissettiniz
İlginçsiniz gerçekten

Kadın istemediği için ne bahaneler buldu bakalım da adam randevu alma derecesine gelmiş 🤷🏻‍♀️😅
valla bilmiyorum ki

ya bu kadın bize eksik anlatıyor, 10 dakikada evde oluyorsa adam neden erken gel desin?

Cocugu erken yatir anlaminda demistir
3 yaşında çocuk zaten 9 oldu mu yatar
ya da yatması lazım en azından.
insan 9dan 11 12 ye kadar 3 tur sevişir... (3 tura gerek de yoktur zaten, adamın saatlerce sevişelim dediğini sanmıyorum)

bilmiyorum tuhaf bişeyler var da anlamadım.

belki çocuğu yatırdıktan sonra saatlerce bişeyler yapıyor ? ne yapıyor ? ona binaen oyalanma diyorsa belki?

Haftada 2-3 normal, isten 5te cikiyorsunuz, cocuk buyumus, esiniz de yardimci oluyormus. Bu kadar yorulmanizin sebebi baska olabilir, bence bir kan testi yaptirip degerlerinize baktirin

Herkes yerden yere vurmuş da kadın o noktaya nasıl gelmiş acabaa. Bazen bazı şeylerin erkekler tarafından “duyulabilmesi” için “çarpıcı” ifadeler kullanmanız gerekmiyor mu sizin yoksa? Kadın başkasına git demek istemiyor aslında, bu iş bana bu kadar haliyle fazla geliyor beni anlamamana deliriyorum diyor. Bunu duyma organı anlama organına ulaştırsın istiyor.

Back
X