• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime git başkalarıyla yat dedim.. Bu adam ne yapsa haklıdır…..

Konu sahibi sizde aksine teması sevmiyosunuz nasıl evlendiniz saskınım.
Eşimle konuştuk problemleri çözdük gibi görünüyor. benimle konuştu ciddi bir şekilde .Bu konunun problem olduğunu bir birimizi yıprattığını dile getirdi. Bende bir adım attım o da bir adım attı

Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…

Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.

Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.

Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
Zaten pişmanlığınızı gördüğüm için diğerleri gibi daha da üstünüze gelmeyeceğim. Şu noktadan sonra yapabileceğiniz en iyi şey güzel bir geceyle ambians ayarlayıp kocanıza hazırlanmak ve telafi etmek. Güzel de bi konuşma yaparsınız pişmanlığınızı samimi şekilde anlatan ve yorgunluğunuzu açıklayan. Geçmiş olsun diliyorum

"Etimden sütümden faydalanıyorsun" demenin başka bir şekli olmuş. Lakin o...'lar bile bir karşılık alıyor siz alamıyorsanız daha çok cariye/köle durumundasınız... İyice tükenmeden çözümler bulmaya çalışın...

Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…

Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.

Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.

Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
Bence içinizi dökün konuşarak anlaşırsınız👍

Benim eşim günler geçse de özledim demez. Cinsel anlamda ben demesem aklina gelmez. Cinsellik denen seyle uzaktan yakından ilgisi yok sonra benim de tüm bağım koptu. Bir de böyle düşünün

Biraz boş bir çıkış olmuş

Arkadaşların çoğu size kızmış ve sorgulamiş .
Insanız olabilir ,herkes farkli ,
Eşiniz cinselliği seviyor normal oluyor ve siz o kadar sevmediğiniz için anormal???
Bu nasil bir tutum ?
Evlenmeye de hakkiniz var cinselliği okadar sevmemeye de.
Çalişan küçük çocuklu annesiniz çok doğal okadar istememeniz .
Evlilik içinde normal bazen kırılabiliriz bazen kirabiliriz .
LÜtfen üstüne çok fazla düşmeyin ,çok dert oluyorsa bir kere net özür dileyin tamam

Bence konu sahibi yaşadığı hayattan çok sıkılmış . Kadin sabah 8 akşam 5 çalışıyormuş. E cocuk da var . Esi de ara sıra yardım ediyormuş. Muhtemelen eşinden çok destek göremediği için bu kadar agresif . Eşinize söylediğiniz söz çok yanlış ama eşiniz size biraz daha yardımcı olsa böyle olmazdı diye düşünüyorum.

Bence konu sahibi yaşadığı hayattan çok sıkılmış . Kadin sabah 8 akşam 5 çalışıyormuş. E cocuk da var . Esi de ara sıra yardım ediyormuş. Muhtemelen eşinden çok destek göremediği için bu kadar agresif . Eşinize söylediğiniz söz çok yanlış ama eşiniz size biraz daha yardımcı olsa böyle olmazdı diye düşünüyorum.
Pardon konuyu kariştirmisim

Arkadaşların çoğu size kızmış ve sorgulamiş .
Insanız olabilir ,herkes farkli ,
Eşiniz cinselliği seviyor normal oluyor ve siz o kadar sevmediğiniz için anormal???
Bu nasil bir tutum ?
Evlenmeye de hakkiniz var cinselliği okadar sevmemeye de.
Çalişan küçük çocuklu annesiniz çok doğal okadar istememeniz .
Evlilik içinde normal bazen kırılabiliriz bazen kirabiliriz .
LÜtfen üstüne çok fazla düşmeyin ,çok dert oluyorsa bir kere net özür dileyin tamam
Günde 3 defa demiyor ki.hatta günde 1 defa bile demiyor.2,3 günde bir canı seks yapmak istemeyen bence de evlenmemeli.dolu dolu cinsel hayat için evlenilir bana kalırsa.sinirlerine hakim olamamış bir anda ama adamın isteği mâkul.çocuk yaptıysan yorulacağin belli yani.hamama giren terler.herşey için emek vermek gerekiyor.yorgunken eşin için sevişmek de bu emeğe dahil.

Son düzenleme:
Bana niye inandirici gelmiyo acaba ya boyle konular ya
Esinizin sirketi var ve siz calismaktan ev işinden cocuktan yoruluyorsunuz???
Maddi durumu iyi olan tanidigim hic bi kadin bu durumda degil calismayanlarin dahi evine temizlikcisi yardimicisi filan geliyor yani gayet.
Bi de bu sirket sahibinin cevresi genc kizlar dolu ama sizden baskasini gozu gormuyor bu konusmalarla tavirlarla yeeeerseeeen...
Hepte ayni temali niyeyse bu kocalar da hic fakir kotu filan olmuyo 😄 hep sirket sahibidir yakisiklidir asiri ilgilidir yine de kadin surekli adami asagilar kacar filan buna ragmen adamin gozu asla baskasini gormez sogumak fikan aklindan gecmez zaten her gun daha fazla firca yemek ister 😄😄😄
Kıskandın mı kizz 😁 gayet de var böyle adamlar.sen derdine yan valla.kaç konu okuduk buralarda vajinismuslu karısını 8,10 sene bekleyen.bize sorsan kadın 2 günde kapı önüne konmayı hakkediyor ama erkek beyni böyle çalışmıyor işte.aldatıyordur falan diyorlar kiskançlıktan ama ne biliyorsunuz yani? Tamamen atmasyon.onlar sevdi mi tam seviyor valla.bizim gibi çıkarcı değiller.ben de sinirleniyorum ama var yani.allah onlara nasip etmiş yapacak birşey yok.

Son düzenleme:

Umarım eşin buna kırılıp hata yapmaz. Süslenip gönlünü almalısın.

Hata yapacağını sanmıyorum

Ananecim hep derdi : Çocuğun bezine, adamın sözüne güven olmaz diye. Siz yine de eşinizin kalbini samimi bir şekilde alın, gözünüzde üzerinde olsun. Bu durum yanlış bir yola bahane edilmesin. Bir de ev işlerine de maksimum destek talep edin, enerjisini atsın bunları düşünecek hali kalmasın :)

Kıskandın mı kizz 😁 gayet de var böyle adamlar.sen derdine yan valla.kaç konu okuduk buralarda vajinismuslu karısını 8,10 sene bekleyen.bize sorsan kadın 2 günde kapı önüne konmayı hakkediyor ama erkek beyni böyle çalışmıyor işte.aldatıyordur falan diyorlar kiskançlıktan ama ne biliyorsunuz yani? Tamamen atmasyon.onlar sevdi mi tam seviyor valla.bizim gibi çıkarcı değiller.ben de sinirleniyorum ama var yani.allah onlara nasip etmiş yapacak birşey yok.
Aynen çok kıskanmıştır emin ol :) birileri birilerini çok fena kıskaniyor zaten o çok açık belli bide görsen nolurdu acaba 🤣 neyse gene saçma sapan tezlerinle gelmişsin sen olmasan nasıl eğlenicez bilmiyorum 🤣

Back
X