• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle gitmeli miyim?

Benim esimde ayni sekilde suanda fethiyede bir kongrede ama dedigin gibi gunduz surekli toplantilara katiliyorlar.bide hep sezon kapaninca yapiyorlar boyle organizasyonlari o zamanda havalar serinliyor,ben gitseydim denize giremezdim.mayista 2 gunlugune gittik esim yokken cok sıkildim ve havalar isinmamisti yine denize giremedim.4-5 bin bence ciddi para durumunuz iyiyse cocukla oyalanirim,cocugum gezsin derseniz gidin bence

İşte ben de o yüzden taraftar değilim. Büyük ihtimalle bir iki tur atarim sonra odaya kapanirim. Sauna bebekle imkânsiz havuz deseniz zor.

O zaman hiç gitme,
otel odasında bütün gün çocuk bakmak da zorlar seni. Eşine de o yokken orada zorlanacagını söylersen kırılmaz. ama 4-5 bin bana borçlusun de, taksitle ödesin sana :confused:

Tabiki gitmelisiniz. Madem karşılayacak durumunuz var , neden düşünüyorsunuz.
Paradan daha önemli bir durum bu.

kırk yılın başında sana da bi değişiklik olsn canm eşini kırma bu kadar ısrar ediyorsa vardır sebebi.

Ben olsam giderdim. Akşamları birlikte vakit geçirirsiniz, bebeğiniz küçük olabilir ama havuza falan gidebilirsiniz bebeğinizle.

İşte biz de benzer durumda olucaz büyük ihtimal 1-2 bin olsa hadi neyse derdim de fiyatı da fazla gibi. Tabi biz akdenize tatile gitmedik daha önce oralar da fiyatlar az çok ne kadar onu da bilmiyorum.
Benim esimde ayni sekilde suanda fethiyede bir kongrede ama dedigin gibi gunduz surekli toplantilara katiliyorlar.bide hep sezon kapaninca yapiyorlar boyle organizasyonlari o zamanda havalar serinliyor,ben gitseydim denize giremezdim.mayista 2 gunlugune gittik esim yokken cok sıkildim ve havalar isinmamisti yine denize giremedim.4-5 bin bence ciddi para durumunuz iyiyse cocukla oyalanirim,cocugum gezsin derseniz gidin bence

Zaten kendine birşey harcamayi beceremiyor zorla ustune iki kat kıyafet aldiriyorum. Paralar bende yanı :KK73::KK73:
O zaman hiç gitme,
otel odasında bütün gün çocuk bakmak da zorlar seni. Eşine de o yokken orada zorlanacagını söylersen kırılmaz. ama 4-5 bin bana borçlusun de, taksitle ödesin sana :confused:

Bence gitmek istemiyor , eşinize açıklama yapacak geçerli bir sebep arıyorsunuz gibi.

İstemediğiniz birşeyi yapmanızı eşinizinde istememesi gerekir. Konuşun kendisiyle.

Ben once 9 aylik hamile oldugunuzu sandim.
9 aylik bebeginiz varmis yeni anladim.

Kesinlikle gidin diyorum.
Benim kuzenim hep sunu der: "ben ev alalim arsa alalim diye giyimimden elbisemden kisarim, sonra ölup gittigimde benden sonraki karisi o evinde arsaninda sefasini surer benim yerime."
Para ne icin var? Yatirim icin degil.
Hayatin tadini cikarmak icin olmali.

Kesinlikle gidin, baska bi secenegi dusunmemelisiniz.
Kocaniz butceyi gozden gecirmistir demekki karsilaya biliyosunz.

Bir de kongre kasımda o aylarda antalya nasıl olur ki.

Kasım mı :KK53:
En sevdiğim ay, Sen hiç kasım da aşk başkadır diye bişey duymadın mı, teessüf ederim :63:
Antalya istanbula göre daha sıcak olur, kapalı havuzu kullanırsınız, bebegin oynar, eglenir, açık büfee herşey önünde... bu konuda ki 10. karar degiştirişim oldu ama gittttttt yaaaaaaaaaa :mad:

Bence esin gitmeni istemeseydi, beni istemiyor diye kavga cikarirdin ve kesinlikle gitmek isterdin.

Duydum duydum bi de ustune kasımda aşık oldum eşime. :)
Kasım mı :KK53:
En sevdiğim ay, Sen hiç kasım da aşk başkadır diye bişey duymadın mı, teessüf ederim :63:
Antalya istanbula göre daha sıcak olur, kapalı havuzu kullanırsınız, bebegin oynar, eglenir, açık büfee herşey önünde... bu konuda ki 10. karar degiştirişim oldu ama gittttttt yaaaaaaaaaa :mad:

Yok öyle bisey sezinleseydim başta ismini yazdirmasina karşı çıkardım. Ya da hic sesimi cikarmaz ama giytigine de pisman ederdim. :)) Ama eşimin huyudur. Bizsiz bisey yapmak istemez. Balık tutmaya bile ailecek gidelim der. :)
Bence esin gitmeni istemeseydi, beni istemiyor diye kavga cikarirdin ve kesinlikle gitmek isterdin.

Yok öyle bisey sezinleseydim başta ismini yazdirmasina karşı çıkardım. Ya da hic sesimi cikarmaz ama giytigine de pisman ederdim. :)) Ama eşimin huyudur. Bizsiz bisey yapmak istemez. Balık tutmaya bile ailecek gidelim der. :)

Burcu ne biz de ondan alalim. :KK53:

Arkadaşlar eşim bir konferans dolayısıyla antalyaya gidecek bütün masraflari karşılanacak ve eşim benim de kendisiyle gelmemiştir bize değişiklik olacağını söylüyor. Benim masraflarımi kendisi karşılayacak ama tek kişi masrafı 4-5bin tutuyor uçaktı oteldi derken. Kalacakları otel çok lüksmus o yüzden pahalı. Ben gitmeyim gerek yok diyorum ama o bu duruma biraz bozuldu ısrarla kendisiyle gelmemi istiyor. O konferanslara katılacağı için çok fazla birlikte zaman da geciremeyecegiz. Ne yapacağima karar veremedim.

4-5 bin için eşinin hevesini kırdığına değmez, hem ödeyecek gücünüz de varmış. Şahsen ben, sıkışacak bile olsam giderdim. Bazı şeylerin değeri parayla ölçülmez, buna eşinizin sizi yanında görmek istemesi de dahil. Burada bir sürü kadın dert yanıyor, kocam benimle vakit geçirmiyor hep dışarıda hep orada hep burada diye, o insanlar binlerce lira bile ödeseler kocalarının huyunu değiştiremezler. Hazır eşiniz sizi yanında istiyor bunu değerlendirin :)

Maddi durumunuz da varmış bence gidin.Hem değişiklik olur hem eşinizle vakit geçiririz.Eşin ne güzel düşünmüş bak başka erkek olsa masraf olasın sen otur evde derdi :KK12::KK12::KK12:
Valla ben olsam giderdim eşinde ısrar etmiş bak.Gidin doya doya tatil yapın sonra buraya yazarsınız ,Seminer bahane, eşimle tatil şahane diye :KK53:

Maddi durumunuz da varmış bence gidin.Hem değişiklik olur hem eşinizle vakit geçiririz.Eşin ne güzel düşünmüş bak başka erkek olsa masraf olasın sen otur evde derdi :KK12::KK12::KK12:
Valla ben olsam giderdim eşinde ısrar etmiş bak.Gidin doya doya tatil yapın sonra buraya yazarsınız ,Seminer bahane, eşimle tatil şahane diye :KK53:

Ayy 2 kere yazdm yanlışlıkla

Back
X