- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DegilmiMaddi durumunuz da varmış bence gidin.Hem değişiklik olur hem eşinizle vakit geçiririz.Eşin ne güzel düşünmüş bak başka erkek olsa masraf olasın sen otur evde derdi
Valla ben olsam giderdim eşinde ısrar etmiş bak.Gidin doya doya tatil yapın sonra buraya yazarsınız ,Seminer bahane, eşimle tatil şahane diye
Ayy 2 kere yazdm yanlışlıkla
Degilmisanki biz gi
Degilmisanki biz gidecez o kadar heyecan yapiyoruz
![]()
Aynen yaaBurcu ne biz de ondan alalim.![]()
Ayy cok yasa emiiAyy sorma aynı şey aklımdan geçti biz konu sahibinden daha çok heyecanlandık okurken
Konu sahibi bizi bırak sen git, biz buralardayız![]()
internetten otelin fiyat bilgisine bak istersen o kadar yuksek oldugunu sanmiyorum.en fazla gecelik 200 dur,hava guzelmis ama esim denize giriyormusİşte biz de benzer durumda olucaz büyük ihtimal 1-2 bin olsa hadi neyse derdim de fiyatı da fazla gibi. Tabi biz akdenize tatile gitmedik daha önce oralar da fiyatlar az çok ne kadar onu da bilmiyorum.
Canım bizim de iş toplantılarımız oluyordu Antalya da ama maalesef biz eşlerimizi götüremiyorduk, çok sıkıntı oluyordu bizim için her eve dönüşümde asık sürat ile karşılaşıyordum. Eşin gel diyorsa git havan değişir çok güzel oluyor, Aralık Ayında gidiyorduk insanın içi açılıyordu deniz kenarında oturursun Çay kahve içersin kafelerinde eşin fırsat bulunca yanına gelir. Isıtmalı havuzları oluyor bebişinin de mayosunda al girersin havuza.
beebk olamsa git de bebek varken ha orda oturmusun ha evde
ama esinde kirilmis sen yok deyince
ay bilemedim valla napsan :)
bebegi birkacak biri yokmu birak git
internetten otelin fiyat bilgisine bak istersen o kadar yuksek oldugunu sanmiyorum.en fazla gecelik 200 dur,hava guzelmis ama esim denize giriyormus