- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
Eşinizde eşimi gördüm biraz :) Sizin eşiniz de her şeyi paylaşmak isteyen birisi gördüğüm kadarıyla, evet 3 gün için biraz tuzlu bir rakam belki ama ölümlü dünya yani, bütçenizde çok büyük bir açığa neden olmayacaksa atlayın gidin kesinlikle. Para kazanmak için çok çalışıyoruz, ara sıra hovardalığı oluversin diye düşünüyorum ben. Yemeyi de bilmek lazım =) Diyordum ki şu yazdığınızı
Bir sonraki haftasonu için Balkanlar gibi yakın yurtdışı turları bile ayarlayabilirsiniz o meblağlara, ben olsam benimkini böyle ikna ederdim, bayıla bayıla kabul ederdi 
okudum. Bu durumda ben olsam da gitmek istemezdim. Neticede mesleki gelişimi açısından faydalı ilişkiler kurabileceği bir ortam yakalamışken sonuna kadar değerlendirmesini tercih ederim. Bence bu açıdan yaklaşarak konuşabilirsiniz. "İşin varken de aklın bizde olacak konsantre olamayacaksın, ben de huzursuz olucam" gibi açıklayabilirsiniz. Hatta anlaşın, "Şimdi biz olmadan git, döndüğünde ben hazırlanmış bir tatil planıyla karşılayacağım seni ve ilk fırsatta hayata geçireceğiz" derseniz kabul eder benceBir de ben orda olursam sürekli bizimle ilgilenmez zorunda kalacak. Yeni insanlarla tanisamayacak. Bu konferansa farklı ülkelerden ve şehirlerden cerrahlar ve hocalar da gelicek ben gittiğine degsin istiyorum biraz da.