Oteli aradık oradan bilgi aldık. Yalnız bu konferanslara şimdiye kadar çok nadir katılımcı yanında eşini ya da misafirini getirmiş. O yüzden organizasyon şirketi sizin bahsettiğiniz gibi ayrıca bir indirim yyapilsin yanında gelen için diye bir gorusme yapmamış. Ve bu konferansa katılımlar 2 ay öncesinden belirlendi yanı odalar herşey ayarlanmış ve çok fazla katılım olduğu için de uygun odaları yok eşimin odası tek kisilik ve ellerinde çift kişilik iki oda kalmış ve onun içinde indirim yapmak onlar açısından pek mantıklı değil sanırım.
Konferanslarda organizator genelde ``accompany`` yani yaninda gelen kisi icin normalde katilimci icin istedigi fiyatin (buna otel/yemek/kahve molasi/oturum katilimi/konferans materyali ve bazen gala gecesi yemegide dahil olur) daha dusugu bir fiyat teklif eder (cunku siz oturumlara girmiyorsunuz. Konferans sitesinden bakin bulursunuz kesin. Siz bu 4-5 bin tl yi kendiniz mi hesapladiniz yoksa o fiyat uzerinden mi soyluyorsunuz bana yurt icin konferans oteli icin baya pahali geldi. Ben esimle eylul sonu antalya da (rixos ta) tatil yaptim otel gunlukleri (5 yildizli) 250-300 arasi degisiyordu. 6 Gece kalsaniz otele 1600 tl odersiniz kendiniz icin, 1000 tl de ucak tutsa max 3000 tl yapar. Anlamadim ben bu isi. Hangi otelmis o kadar pahali ? Yani isinize engeln degilse yada calismiyorsaniz gidin tabiki, esiniz sizi yaninda istemis aksamlari birlikte guzel vakit gecirirsiniz.