Eşimle görümcemin arasında kaldım

TurkishKleopatra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
48
8
1
25
3 ay oldu evleneli. Görümcemin üniversite okuduğu şehirde yaşıyoruz. Ayda bir gelir bir hafta bizde kalıyor. En son birkaç gün önce buradaydı. Eşimin bana olan yaklaşımı nedeniyle beni kıskanıyor gibi halbuki ben ona kendisini yalnız hissettirmemek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. O geldiğinde odasına gidip sadece onunla takılıyorum. En son gelişinde tesadüfen eşimle aramızdaki bir soruna dahil oldu eşimle konuşmaya çalıştı eşim de bundan rahatsız oldu o dahil olduğu için. Daha detaylar var uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum. Eşim "Benim saadetimi kıskanıp huzurumuzu bozma niyetinde" dedi ama kendisine hiçbir şey söylemedi. Evimize daha az gelsin, ayda iki gün daha iyi dedi. Gelmek için aradığında müsait değiliz filan deriz dedi. Neyse az önce görümcem beni aradı çünkü eşimle pek anlaşamıyor. Kaldığı apartta fare görmüşler korktuğu için bizde kalmak istediğini söyledi. Eşim bana el kol işaretiyle "biz dışarı çıkacaz" de dedi. Ben de öyle dedim ama kızın ses tonu hemen bozuldu üzüldü gibi. O üzülünce benim de canım sıkıldı.

Evet onu benden daha iyi kimse tanıyamaz diye hep diyor zaten bana. Elimden geldiğince kıza karşı iyi olmaya çalışıyorum sorun çıkaran bir yapım da yok zaten ama kızın davranışları biraz garip. En ufak şeyde trip atıyor ve aşırı derecede ilgi istiyor. Biz yürürken abisi elimi tutuyor elini belime filan koyuyor yüzü asılıyor. Abisiyle asla anlaşamıyor sürekli küsüyor beş yıl konuşmasa onun için sorun olmuyor. İşin tuhaf yanı abisiyle böyleyken bize bu kadar sık gelmesi ve evdeki rahatlığı sanki beni kullanıyormuş şüphesi uyandırıyor.
Örnek vereyim biz ekonomik olarak harcamalarımıza biraz dikkat ediyoruz ev almayı düşünüyoruz. Görümcem buraya gelince dışardan yemek söyleyelim diyor. Market alışverişi yaptı ve bize göre fuzuli şeylerdi ısrarla ona "canım biz sosis sevmiyoruz bu kadar çok alma hepsini yemeyiz eğer sen yiyeceksen kendin için az miktarda alabilirsin" dedim belki anlar diye ama kendi bildiğini yaptı. Üstelik hepsini bana ödetti 😂

Evet onu benden daha iyi kimse tanıyamaz diye hep diyor zaten bana. Elimden geldiğince kıza karşı iyi olmaya çalışıyorum sorun çıkaran bir yapım da yok zaten ama kızın davranışları biraz garip. En ufak şeyde trip atıyor ve aşırı derecede ilgi istiyor. Biz yürürken abisi elimi tutuyor elini belime filan koyuyor yüzü asılıyor. Abisiyle asla anlaşamıyor sürekli küsüyor beş yıl konuşmasa onun için sorun olmuyor. İşin tuhaf yanı abisiyle böyleyken bize bu kadar sık gelmesi ve evdeki rahatlığı sanki beni kullanıyormuş şüphesi uyandırıyor.
Maalesef sizi kullanıyor.Rahatı yerinde sizin evde belli ki .Aman ilgi bekliyormuş kocaman kız.boşverin yaa.Uğraşmayın.Dediğim gibi görmemezliğe vurun aramlarını.

Ben de karışmayı istemiyorum. Abisini değil de beni aradığı için rahatsız oldum. Anne baba boşanmış herbiri başka yerdeler. Abisinden baba olmasını bekliyor gibi bir hali var. Ama bize de yazık yani yuvamızı kurmak için ne zorluklar yaşadık.
Topu esinize atin hemen. Benim planim yok abine sorayim sana haber verelim de ve hatta abisi donsun arasin.

Örnek vereyim biz ekonomik olarak harcamalarımıza biraz dikkat ediyoruz ev almayı düşünüyoruz. Görümcem buraya gelince dışardan yemek söyleyelim diyor. Market alışverişi yaptı ve bize göre fuzuli şeylerdi ısrarla ona "canım biz sosis sevmiyoruz bu kadar çok alma hepsini yemeyiz eğer sen yiyeceksen kendin için az miktarda alabilirsin" dedim belki anlar diye ama kendi bildiğini yaptı. Üstelik hepsini bana ödetti 😂
Neden onunla alışverişe gidiyorsunuz ki ya da ödemlerini yapıyorsunuz.Herkes kendi kartıyla parasıyla ödesin.Yemek söylersen kendi kartınla öde üstümüzde nakit yok .Kartımızı da internet alışverişine kapattık diyin.Kimseti kendi evinizde fazla rahatlığa alıştırmayın .Öğrencidir yazıktır diye düşünüyorsunuzdur.Fazla düşünmeyin 😬

Örnek vereyim biz ekonomik olarak harcamalarımıza biraz dikkat ediyoruz ev almayı düşünüyoruz. Görümcem buraya gelince dışardan yemek söyleyelim diyor. Market alışverişi yaptı ve bize göre fuzuli şeylerdi ısrarla ona "canım biz sosis sevmiyoruz bu kadar çok alma hepsini yemeyiz eğer sen yiyeceksen kendin için az miktarda alabilirsin" dedim belki anlar diye ama kendi bildiğini yaptı. Üstelik hepsini bana ödetti

Maalesef sizi kullanıyor.Rahatı yerinde sizin evde belli ki .Aman ilgi bekliyormuş kocaman kız.boşverin yaa.Uğraşmayın.Dediğim gibi görmemezliğe vurun aramlarını

Neden onunla alışverişe gidiyorsunuz ki ya da ödemlerini yapıyorsunuz.Herkes kendi kartıyla parasıyla ödesin.Yemek söylersen kendi kartınla öde üstümüzde nakit yok .Kartımızı da internet alışverişine kapattık diyin.Kimseti kendi evinizde fazla rahatlığa alıştırmayın .Öğrencidir yazıktır diye düşünüyorsunuzdur.Fazla düşünmeyin 😬

Market alışverişini online yaptı. Hepimize aldım dercesine büyük boy ve çeşitli ürünler seçti lakin çoğunu o tüketti 😂 fark ettim ama neyse misafirdir, öğrencidir deyip ödedim. Sonra bunu eşime anlattım. Ertesi gün akşam yemeğinden sonra kız ben acıktım yemek söyleyelim diye tutturdu 😂 eşim de "tamam herkes yediğini ödeyecek" dedi surat yaptı lafı eveleyip geveledi bir şey diyemedi.

Market alışverişini online yaptı. Hepimize aldım dercesine büyük boy ve çeşitli ürünler seçti lakin çoğunu o tüketti 😂 fark ettim ama neyse misafirdir, öğrencidir deyip ödedim. Sonra bunu eşime anlattım. Ertesi gün akşam yemeğinden sonra kız ben acıktım yemek söyleyelim diye tutturdu 😂 eşim de "tamam herkes yediğini ödeyecek" dedi surat yaptı lafı eveleyip geveledi bir şey diyemedi.
Tamam da abi de bir değişik;Ne bileyim insan öğrenci kız kardeşine de şunu demez yani.Anne baba ayrılmış,belli ki kimsesi yok kızın.Onun için de üzücü bir durum.Kendi erkek kardeşlerimi düşündüm,bir şey istesem canlarını verirler yapmak için.

Eşiniz de pek iyi bir abi değil anlaşılan.Kız kardeşine, annesine iyi olmayan adam eşine de pek iyi olamaz ama yenisiniz daha umarım değişmez size karşı da.

3 ay oldu evleneli. Görümcemin üniversite okuduğu şehirde yaşıyoruz. Ayda bir gelir bir hafta bizde kalıyor. En son birkaç gün önce buradaydı. Eşimin bana olan yaklaşımı nedeniyle beni kıskanıyor gibi halbuki ben ona kendisini yalnız hissettirmemek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. O geldiğinde odasına gidip sadece onunla takılıyorum. En son gelişinde tesadüfen eşimle aramızdaki bir soruna dahil oldu eşimle konuşmaya çalıştı eşim de bundan rahatsız oldu o dahil olduğu için. Daha detaylar var uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum. Eşim "Benim saadetimi kıskanıp huzurumuzu bozma niyetinde" dedi ama kendisine hiçbir şey söylemedi. Evimize daha az gelsin, ayda iki gün daha iyi dedi. Gelmek için aradığında müsait değiliz filan deriz dedi. Neyse az önce görümcem beni aradı çünkü eşimle pek anlaşamıyor. Kaldığı apartta fare görmüşler korktuğu için bizde kalmak istediğini söyledi. Eşim bana el kol işaretiyle "biz dışarı çıkacaz" de dedi. Ben de öyle dedim ama kızın ses tonu hemen bozuldu üzüldü gibi. O üzülünce benim de canım sıkıldı.
Elini dinlemelisin aynı evi paylaştığın kişi o yarın bir gün eşinle problemin olsa görümcen eşini destekler

Görümceniz çok bencil ve şımarık bir kız anladığım kadarıyla, üç aylık evlilikte gelip bir hafta kalmak ne demek Allah aşkına? Siz eşinizden daha çok yüz veriyorsunuz ama kıza, hayır demeyi öğrenin yoksa çok tepenize binerler.
Evet sanırım benim problemim hayır diyememek. Eşime "Yazık yani sonuçta kız kardeşin gelip kalsın ne olacak" dedim. Bana "Birinin evinde bir hafta kalmak çok ayıp, sen kız kardeşinin evinde bir hafta kalır mısın" deyince hayır dedim. Eşime güveniyorum onu dinleyeceğim ama kız direk benimle konuşunca nasıl tepki vereceğimi şaşırıyor, hayır diyemiyorum 🤦
Öyle olursa ben önce abine sorayım desem bu sefer abim istemedi der eşimi zor duruma düşürürüm.
Sanırım herkesi memnun etmeye çalışıyorum 🥺 Ama kendi mutluluğum ve huzurum tüm bunlardan daha önemli olması gerekiyor bunun farkındayım ama adım atmaya gelince ben iptal

Tamam da abi de bir değişik;Ne bileyim insan öğrenci kız kardeşine de şunu demez yani.Anne baba ayrılmış,belli ki kimsesi yok kızın.Onun için de üzücü bir durum.Kendi erkek kardeşlerimi düşündüm,bir şey istesem canlarını verirler yapmak için.

Eşiniz de pek iyi bir abi değil anlaşılan.Kız kardeşine, annesine iyi olmayan adam eşine de pek iyi olamaz ama yenisiniz daha umarım değişmez size karşı da.

Sakın karışmayın, eşiniz böyle diyorsa belki siİn için olumsuz birşeyler söylemiştir bilemezsiniz. İsterse arkadaşları var belki orda kalır

Sakın karışmayın, eşiniz böyle diyorsa belki siİn için olumsuz birşeyler söylemiştir bilemezsiniz. İsterse arkadaşları var belki orda kalır
Az önce ben uyuyordum eşim salonda telefonla konuşuyordu onun sesine uyandım. Eşim yemek yerken görümcem onu aramış eşim de yemekten sonra ararım demiş o kapatmadan beni aramış bu sefer. Telefonum da masanın üzerinde şarjdaydı eşim açmış ona "Rahatsız ettiysem kusura bakmayın gelip sizde kalabilir miyim ben burda korkuyorum" demiş. Eşim de tabi gel demiş "Ne kadar kalacaksın" diye sormuş o da bir hafta filan kalırım demiş. Eşim de ona gülerek "Daha yeni gittin bir hafta fazla değil mi" deyince tamam sorun yok deyip kapatmış telefonu. Eşim bunun üzerine dayısını arayıp görümcemin bizde kaldığı süre zarfında nasıl davrandığını ve beni kendi tarafına çekip eşimi bana kötülemeye çalıştığını filan anlattı.
Eşime bundan rahatsız olduğumu söyledim. Yani dayısının bu detayları bilmesine gerek yoktu bu sefer sanki ben laf taşıyormuşum gibi görünürüm dedim. Bana "Sen kardeşimi benim kadar tanımıyorsun. O şimdi gider annemi arayıp ağlayarak bizi kötüler. Dayıma şahitlik etsin diye anlattım" dedi.
Sonra eşim benden kayınvalidem ile görümcemi arayıp eşimin yaptıklarından haberimin olmadığını vs söylememi istedi. "Senin beni kışkırttığını sanıp hakkında kötü düşünsünler istemiyorum " diye onları aramam için ısrar etti ama ben arayıp ne diyeceğim bir şey olacaksa olacağına varır diye aramadım. Sence aramalı mıyım? Ki gerçekten arayıp ne diyeceğim ki. Kayınvalidem gerçekten çok iyi bir kadın ve beni çok seviyor Allah razı olsun asla hak hukuk yemez. Ama ya görümcem yalan yanlış bir şeyler anlatırsa. Bilemedim ya.

Hayır canım, telefon bana geldi ya hani. Benimle konuşuyordu kız.
CANIM bu satır arası tavrını eşine yapsan keşke
çünkü baştan ayağa yanlışlar silsilesi yaşadıklarınız
bugünden itibaren kötü gelinsin ,kimse suçu abisinde bulmaz
üç beş vakte kalmaz eşinin kardeşinden kıymetlisi olmaz
eşine uzatacaktın telefonu o diyecekti ne diyecekse sana düşmez
üstelik fare basmış yurtta değil kardeş tanıdık olsa bırakılmaz
evet başka zaman gelmemeli ama zamanlama çok yanlış asıl şimdi kabul etmeliydiniz
eşiniz de çok sinsi bu arada
ben de canınız değilim

Back
X