- 20 Mayıs 2025
- 47
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi TurkishKleopatra
3 ay oldu evleneli. Görümcemin üniversite okuduğu şehirde yaşıyoruz. Ayda bir gelir bir hafta bizde kalıyor. En son birkaç gün önce buradaydı. Eşimin bana olan yaklaşımı nedeniyle beni kıskanıyor gibi halbuki ben ona kendisini yalnız hissettirmemek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. O geldiğinde odasına gidip sadece onunla takılıyorum. En son gelişinde tesadüfen eşimle aramızdaki bir soruna dahil oldu eşimle konuşmaya çalıştı eşim de bundan rahatsız oldu o dahil olduğu için. Daha detaylar var uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum. Eşim "Benim saadetimi kıskanıp huzurumuzu bozma niyetinde" dedi ama kendisine hiçbir şey söylemedi. Evimize daha az gelsin, ayda iki gün daha iyi dedi. Gelmek için aradığında müsait değiliz filan deriz dedi. Neyse az önce görümcem beni aradı çünkü eşimle pek anlaşamıyor. Kaldığı apartta fare görmüşler korktuğu için bizde kalmak istediğini söyledi. Eşim bana el kol işaretiyle "biz dışarı çıkacaz" de dedi. Ben de öyle dedim ama kızın ses tonu hemen bozuldu üzüldü gibi. O üzülünce benim de canım sıkıldı.