- 24 Ekim 2019
- 1.390
- 7.601
- 158
Ama demek ki 10 tl nin lafını yapabileceğiniz bir maddi seviyeniz var. Öyleyse de cocuguma kendim bakacagim diye işten cikmayacaktiniz. Her kadin cocuguma kendim bakacagim dese calisan , üreten, kazanan , eşine çocuguna maddi fayda saglayan kadin kalmaz ülkede ve dünyada.Ben kavga çıkarmak için Felan uğraşmadım böyle bi şeyi hiç bi zaman yapmadım yapmam da. Tam da sanane denilecek bir şey o kadar paranın içinde ayırdığım 10 tl yi görüp laf etmesi normal benim sanane demem mi garip. Düşünmeden yorum yapmayın. Aynı şey sizin başınıza gelse ne yapardınız acaba 10 tl ye 2 ekmek bile alınmıyor bu ekonomide
İnsan her şeyi bir arada istiyor ama hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor işte.
Paraniz yetmiyorsa çalişmak ve kendinizi geçindirmek zorundasiniz.
Konuya gelirsek berber yarim saat erkene almış bunda kavga edicek küfredicek hatta adama şiddet gostercek hicbisey yok, onun disinda adamin evdeyken yardimci olduğunu siz soyluyorsunuz zaten.
Yani adamin yerinde olsam bende kesinlikle bosanmayi dusunurdum. Esim hem calismayip hem benden herseye yetismemi beklese, ben herseyde yardimci oldugum halde en ufak pürüzde bana küfretse hatta şiddet gösterse, sadece düsünmekle kalmaz bir uyarir ikincide derhal boşanırdım da.. ya kendinize çeki düzen verin ya da boşanmaniz yakin bizden söylemesi.
Herkese de sinirli sinirli yorum yapmayin, insanlar burda sizin icin, disaridan bir goz olarak parmaklarini yoruyor size.
Dip not: kimisi bebek sevicem, giydiricem , cok tatli olacak, instagramda paylasicam diye bi heves yardır yardır cocuk yapip, sonra da gerceklerle yuzleşince bunalip nereye saricagini sasiriyor. O yuzden herkes kendini ve eşini , sınırlarını, tahammüllünü tanıyıp ebeveyn olma ya da olmama karari alsa bu kadar mutsuz çift olmaz toplumda.