Eşimle her haftasonu kayınvalidemlere yatıya geliyoruz

Asbbyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
2
0
1
35
Meraba kızlar eşim her haftasonu kayınvalidemlere bı şekılde beni ikna ederek getiriyor ve hemen hemen her haftasonu onlarla geçirmek zorunda kalıyorum istemedeğimi defalarca eşime söylememe rağmen her seferınde tamam dıyıp geçiştiriyor beni bır bahaneyle buraya getiriyor. Evımız cok uzak değil oysakı arabayla 10 dk mesafe var aramızda hala neden burda kalmakta ısrar edıyor anlamıyorum. Benim onlarla anlaşmadığımı bile bile sürekli bunu yapıyor . Çok kez dıle getirdim hatta bu yüzden kavgada ettik . Biz 4 sene oncesıne kadar baska bir sehirde yasıyorduk işi dolayısıyla tayini buraya çıktı ve 4 senedir bunu çekiyorum eşimle dısarı cıkmak ıstesek kayınvalidemde gelmek istiyor yada bi yere gittiğimizi duysa ben fazlalıkmıyım die oğluna söylenıyor bıktım artık napıcam bilmiyorum . Çok yoruldum

Hayir cocuga da yazik her haftasonu babanende. Hic mi gezdirmiyorsunuz aktivite yapmiyorsunuz. Yerinizde olsam her hafta sonu goturuyorsa hafta ici hergun isi gucu birakir çocuğumu hergun bir avmye etkinlige alisverise gotururum alirim elinden de karti. Bisey dediginde de kusura bakma benim evladim senden ve sulalenden daha onemli. Onu cikarip hava aldiriyorum malum her haftasonu sizinkileri goruyor derdim. Yani diliniz biraz calissin niye susuyorsunuz

Okurken ben yoruldum senin yorulman kaçınılmaz. Bu cüreti eşine sen vermişsin. Burdaki çoğumuza kocalarımız bunu söylemeye bile cesaret edemez. Kayınvalide 10 dakika uzaklıkta olacak ve eşim beni keyfiyeten kalmaya götürecek her hafta sonu? Hadi bakalım sıkıysa. Siz bu şekilde yumuşak oldukça daha dalınıza çok biner

10 dakika mesafeye kalmak nedir ya.Annemlerle aramızda 70 km var.Haftada en az iki gün gidiyoruz bazen daha fazla.Gece 12 ye kadar da otursak eşim kalmaz asla.Ben evimde rahat ediyorum der.Sadece bir kez kaldı o da amcamın oğlunun düğününe gitmiştik.Geç saate kadar oturduk.Israrlarımla bir gece kaldı.Anne evini unutamamış demek ki.Bari hafta sonları kalayım diyor.

çocuk kaç yaşında?
hiç mi hafta sonu aktivetesi falan olmuyor?
araba lazımsa 10 dk lkl yol eşiniz gidip bıraksın siz nasıl ikna oluyorsunuz bu saçma sebebe onu anlamadım.
zorla götürmek kolundan sürükleyerek olur.
gitmeyin.

Senin sorunun kayınvaliden değil, sınır koymaktan aciz bir koca. İstemiyorum dediğin halde seni her hafta zorla oraya götürüyorsa bu koskoca saygısızlık. Bir erkek kendi düzenini korumak için karısının huzurunu hiçe sayıyorsa, o evlilik çoktan tek taraflı olmuş demektir.
Sen hizmetçi, o arabulucu, annesi de kraliçe olmuş.

“Ben senle annenin evinde evinde tutsak değilim” diyeceksin. Kocan anlamıyorsa da anlaması için susmayacaksın.
Senin sınırın yoksa, kimse sana sınır tanımaz. O yüzden böyle olmuşsun.

Biz ne yapalım eşini kenara çekip konuşalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…